שאלה לירושלמים

זה מיקו

New member
שאלה לירושלמים

אני מתארח בחג השבועות במלון הולילנד בשכונת בית וגן רציתי לדעת מה המרחק משם לכותל? האם זה אפשרי לעשות את זה ברגל? כמה זמן הליכה? ואם כן, אז מהי הדרך הקצרה והקלה ביותר. תודה

rshamir

New member
מרחק רב

הולילנד והכותל נמצאים באזורים שנים לגמרי. תסתכל בתמונה המצורפת - סימנתי את המיקום של שני המקומות בעיגולים אדומים - אני מעריך כי זמן ההליכה הוא בסביבות שעה וחצי, אם לא יותר.

זה מיקו

New member
תודה על התשובה

רציתי לציין כי לפני מס' שנים צעדנו מרמת –רחל לכותל כשעה וחצי + (אז אין לנו בעיה עם מרחקים ארוכים, אבל לא יותר מדי) האם מדובר באותו סדר גודל של מרחק או הרבה יותר גדול ו/או קשה (יותר עליות...) תודה וחג שמח

o y ®

New member
תשובה

ההליכה מרמת רחל לכותל היא הליכה יחסית קלה ומישורית, ובכלל יותר קצרה במעט. ההליכה ממלון הולילנד כוללת יותר פיתולים ועליות. בקיצור - מהולילנד זה יותר מסובך.

shellyland

New member
לא מסובך להגיע לכותל

כמו שמסובך לחזור. הולילנד נמצא בראש גבעה תלולה, ואחרי הליכה של כשעה עד לכותל וכשעה בחזרה - קשה לי להאמין שלמי שאינו מורגל בצעדות זה יהיה קל. יש לנו פה בפורום בירה שלטר אחת, שצועדת את העלייה הזאת באופן קבוע ותיכף היא תבוא ותענה לך.

גנגי

New member
יאללה-יאללה.....

לא רחוק ולא מסובך, סתם עושים לך עניינים. הליכה של כשעה בקצב סביר, שום דבר רציני. החזרה קצת עם עלייה, אבל אם תקראו לי אבוא לדחוף אתכם בעלייה, בשבילי זה אפילו כיף.

למעלה