שאלה לירון מישר

corally

New member
שאלה לירון מישר

כתבת לי במסר אישי "תאר/י לך שכל אחד יפרסם כל שבוע את ההרקדה שלו. אנא חידלו!" ואני בכוונה שואלת בפורום ולא במסר אישי כי זה בעצם נוגע לכולם למה הורדת לי את הפרסום ובדף זה מופיעים פירסומים על הרקדות אחרות!!

כנראה שחרגת מהכללים

כללי הפורום לגבי פירסום חוגים/מרתונים רשומים בהודעת הנהלת הפורום, ואצטט לפה שוב את הקטע: הפורום הוא במה לדיון, ואין אנו רוצים להפוך אותו ללוח פירסומים, לכן החלטנו על מספר כללי פירסום הרקדות בפורום, בתקווה שתכבדו אותם. כל זמן שהפורום אינו מוצף בכאלה, אנו מאפשרים להם להשאר. אם בעתיד נרגיש שהפרסום מפריע לדיונים, אנו שומרים לעצמנו את האופציה לשנות את הכללים: 1. פרסום הרקדה שבועית קבועה יעשה פעם אחת כאשר מחליטים על פתיחתה. אפשר לצרף כרוזון תמונה. אפשרי לתת תזכורת נוספת בשבוע הרלוונטי. 2. פרסום אירוע חד פעמי (מרתון, סופשבוע וכו') - הכללים כנ"ל. 3. הרקדה קבועה המתקיימת אחת לחודש נופלת איכשהו בין הכסאות. אנו מתייחסים אליה (לעת עתה) כאל אירוע חד-פעמי ומאפשרים פרסום לקראת כל אירוע. כנראה שחרגת בכמות הפירסומים של הרקדה מסויימת, ולכן זה נמחק. אגב, נשמח אם מלבד פירסומים להרקדות באילת, תשתתף גם בדיונים שונים בפורום. תודה

למעלה