שאלה לירון מישר

דב לפיד

New member
שאלה לירון מישר

רכשתי את 2 הקלטות הרשונות של לימוד ריקודי עם,מעגלים ושורות. איפה אפשר לרקוד ריקודים כאלה באיזור הצפון? במקומות שהלכתי מלמדים ריקודים אחרים לגמרי האם יש באיזור הצפון מקום או חוג ששומר על אופי נוסטלגי. דב לפיד

CARMEL EZRA

New member
אני חושב בקרית חיים אצל יאיר בינו.

בי מהפורום שלנו רוקדת שם ריקודי נוסטלגיה כל שבוע. היא כמוכן מבינה בזה יותר טוב ממני שגר במרכז הארץ. צור איתה קשר במסר האישי והיא תסביר לך בדיוק איפה עוד ניתן ללמוד ריקודים אלה ובאיזה יום ושעה.

דב לפיד

New member
לעזרא תודה על התשובה

תודה על התשובה זה עוזר מאד. השם שנתתה לי לפנות אלה יצאו בו רק 2 אותיות "בי" האם אפשר לקבל את השם המלא תודה דב לפיד

CARMEL EZRA

New member
אני מקווה שאה יודע איך מחפשים שמות

של חברים שרשומים בפורום. כמובן שזה רק הכנוי שלה בפורום. כדי להכנס לכרטיס האישי עליך ללחוץ על חברים למעלה בתחילת הפורום וכשאתה נכנס לכרטיס האישי של בי לחץ על מסר אישי .זה רשום בשלח מסר אישי מצד ימין של הכרטיס האישי.

gold869

New member
חוג נוסטלגיה

כל יום שלישי יש הרקדה שבועית של ריקודים ישנים בבית בוסל בקרית ביאליק. כמו שכתב כבר עזרא. המדריך הוא יאיר בינו. מקווה שתמצא את מבוקשך.

גולד - תיקון

החוג ביום שלישי בקרית חיים , ב בית ההסתדרות ברחוב בוסל. כדאי לששאול שוב את בי. היא כתבה רשמים מהחוג הזה.

תודה לך דב, אני מקווה שהן היו לך

לתועלת (אתה יכול גם לספר זאת לכל המלינים על עבודתי ורואים בה גנבה). אשר לריקודים עצמם, בכל מקום רוקדים מה שהמדריך למד. אם למדת את ריקודי הקלטת הראושנה, רכשת לך ידע בסיסי שיעזור לך בכל חוג אליו תפנה. כל החוגים נמצאים בלוח ההרקדות באתר "רוקדים" ואתה צריך "לבדוק ברגליים" עד שתמצא את המקום המתאים עבורך. בהצלחה.

דב לפיד

New member
לירון מישר

הפורום הוא טוב מאד כבר קיבלתי מידע על מה שחיפשתי. לגבי הקלטות הן טובות מאד ללימוד עצמי בעיקר לכאלה שנזכרו ללמוד בגיל מבוגר וזה לא ממש זורם אצלם. ההדרכה בקלטת איטית מחלק כל ריקוד ל שלוש וזה ממש טוב דב לפיד

האם אתה מרגיש שעשקתי

או גנבתי ממך משהו? האם ניצלתי אותך או מישהו אחר, או שקיבלת שירות הוגן?

ירון - אוהבים אותך

אתה לא צריך להתנצל בכל קטע שאתה כותב. אני עונה בשמי ובשם רוב חברי הפורום, אתה עושה עבודה נהדרת. בהדרכה, בהפצה, בניהול דימוקרטי של הפורום, בעיתון השימושי היחיד לרוקדים ולמדריכים. בקיצור - אוהבים אותך. ויכוחים , שיש כאן בפורום - לא גורעים כלום מתרומתך למפעל הריקודים. השאלות העקרוניות לא נפתרות בהבל פה. וגם אותן לא תוכל לפתור אותן לבד. הן קשורות בהרבה גורמים. המשך לעשות את עבודתך בנאמנות, וקח את דברינו בפרופורציה הנכונה.

למעלה