שאלה ליעל...

YinYang

New member
שאלה ליעל...

היי יעל... המורה שלי לרפואה סינית הזכיר באחד השיעורים פורמולה שנקראת "שמונת האוצרות", יחד עם עוד מספר פורמולות היכולות להינתן ללא התייעצות כלשהי עם מטפל מוסמך. האם זה בטוח לקחת צמחים מסויימים(כמו הפורמולה הנ"ל) ללא התייעצות מוקדמת עם מישהו שמבין בתחום לעומק? בתודה אייל

תראה..

בעיקרון אני נגד לקיחת פורמולות ללא התיעצות אבל אם המורה שלך אמר.. מבטיחה לבדוק בספרות לגבי הפורמולה ולתת תשובה ביום א´ .. שבת שלום יעל

YinYang

New member
שם הפורמולה...

הוא The eight treasures למיטב ידיעתי... בכל אופן, אני כבר אברר את זה בעצמי במידה ולא תמצאי אותה. תודה שוב אייל

מצאתי ../images/Emo13.gif

BA ZHEN TANG מרקחת שמונת האוצרות..והיא פורמולה שמורכבת בעצם מ 2 פורמולות אחרות (מרקחת ארבעת האצילים ומרקחת ארבעת החומרים ) ופעולתה הגברה וחיזוק הצי והדם. לשאלתך , אני עדיין דוגלת בגישה שבניגוד לרפואה קונוונציונלית בה כולם מקבלים אותה אנטיביוטיקה ואותו האקמול , אנחנו מטפלים פר בגוף האדם ובצרכיו אז נכון שתאורתית חיזוק צי ודם כמעט ולא יכול להזיק אבל מה אם לאדם יש בכלל חום ויובש ? מרכיבי הפורמולה מכילים צמחים שולטים חמימים (לדוגמאת הג´ינג´ר) ומיבשי לחות ( לדוגמאת הפוריה FU LING) אני בטוחה שאם תעבור צמח צמח תמצא התוויות נגד .. בקיצור , אני חולקת על המורה שלך , אני לא הייתי נותנת ללא איבחון שום פורמולה , גם לא את זאת..
מקוה שעניתי יעל

למעלה