בטח שאפשר מתכון
כעיקרון כולם יקפצו עליי ויגידו שזה לא בריא ועוד דברים כאלו .. אני לא יודעת אם זה בריא או לא מה שכן אני יודעת שהדיאטה הזאת גרמה לי לדברים טובים כמו ל: הפסיק לנשור לי השיער .. הפסיקו קשקשים.. המחזור(סליחה שמדברת על זה בפורום אוכל חחח) בא לי סדיר ומסודר!! שבעיקרון לפני הדיאטה היה יכול לאחר גם ב-2חודש .. היו לי מלא כאבי בטן ששום רופא לא הצליח להגיד לי מה זה (ממש כאבים חזקים) עברו לי לגמרי! וזהו זה הרגשה שונה לגמרי .. בהתחלה קשה עם הזמן מתרגלים כעיקרון כל המתכונים שלוקחת מפה זה למשפחה בלבד .. אני אוהבת מאוד לאפות ולבשל ולא מתפתה לגעת
אז ככה אני בת 20 1.55 בערך קצת יותר .. הייתי שוקלת 90 ולפני כמה ימים שבדקתי הגעתי ל-75 .. המשקל הרצוי בעזרת השם הוא-60
בחודש הראשון של הדיאטה הייתי מכינה סיר של מרק (לא משנה איזה מרק .. איזה שאוהבים,ירקות,עדשים,עם קצת אורז.. ממש מה שאוהבים) ואוכלת עד שהייתי שבעה! פירות חופשי .. לפעמיים קורנפלקס עם חלב(חלב רגיל!! קורנפלקס קראנצים או של דיאטה ) בחודש השני הייתי עושה בצהריים גביע (250) קוטג 3% או 5% עם ביצה וסלט ירקות ובערב אוכלת פשטידה (תפוחי אדמה,בטטה,גזר , בצל ותבלינים) וזהו כעיקרון אממ הליכות,כפיפות בטן,אופני כושר.. וזהו הרבה מיםםםםםםםםםםםםםםםםם בהצלחה .. מבטיחה להביא בעזרת השם תמונות של הלפני והאחרי