שאלה ליעלי

שאלה ליעלי ../images/Emo142.gif

יעלי, בוקר טוב
קראתי שהצלחת להוריד יותר מ- 20 קילו ממשקלך וכבר הרבה זמן רציתי לשאול אותך איזו דיאטה את עושה וכמה זמן את כבר עושה אותה?. אני הצלחתי לרדת בקושי 8 (בשנה!) ואני תקועה.... אני אשמח לשמוע ממך קצת יותר. איך את עושה את זה????!!! תודה, ושיהיה לך יום מקסים

Y A E L I 37

New member
אני מעתיקה לך מה שעניתי לפני שבוע

• תודה רבה לכולן ו Y A E L I 37 ו 23:57 | 03/07/07 עניתי בעבר המוןןןןןןןןןןןן על הדיאטה שלי ונתתי ים טיפים. אענה שוב כי אני אוהבת אתכן והלוואי ואצליח לעזור לכן . הכל מתחיל בראש....... אתחיל עם ארוחות ותפריטים ואח"כ אתן טיפים . כעת אני בחופשה בת חודשיים אז אני מתחילה את היום כך: 7:30 שמה את התאומים בקיטנה ויוצאת לשעה וחצי הליכה מהירה ...יורדת לים ורצה על החוף . 9:00 ארוחת בוקר: סלט עשיר ביצה קשה 2 פרוסות לחם קל גבינה או קוטג' קצת בולגרית 5 אחוז נס קפה עם סוכרזית והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מים. 11: פרי 14: ארוחת צהריים רגילה רק ללא טיגון וללא תפו"א זה יכול להיות עוף בתנור או חזה מתובל על האש או דג אפוי או 5 קציצות ברוטב. ליד אני אוכלת קינואה או בורגול או כוסמת או 6 כפות אורז או כוס קוסקוס או כוס פתיתים. סלט ירקות ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ירקות בתנור - גיבעץ' 16: מעדן דיאט 0 אחוז שומן או 3 פתית עם גבינה ונס 19:30 סלט עם טונה מסוננת , גבינות, פרוסת לחם, או טוסט מלחם קל עם גבינצ 5 אחוז או ספל מרק 22:00 ספל פופקורן לייט. חשוב להקפיד לאכול כל 3 שעות גם אם לא רעבים. חובה לשתות 12 כוסות מים גם אם לא צמאים. יש להנזר לפחות בהתחלה ממתוקים, עוגות בורקסים וחבריהם. שמן זית חובה 2 כפות ביום 5 אגוזי מלך חובה כל יום כל ערב אני ומנש שותים כוס יין אדום [ללב] מותר לאכול פעם בשבוע חטיף אנרגיה או קוביית שוקולד ארטיק קרח 12 קלוריות חופשי הליכה כל יום חובה 45 דק' כשאני עובדת אז אני צועדת בערב למרות העייפות וכל שבת ב 6 וחצי ריצה בים. הדרך לא קלה אך אסור להשבר - יש מטרה וזה הכי חשוב. בהצלחה יעלי לייט

Y A E L I 37

New member
לקח לי שנה וחצי . המטרה היא לרדת

לאט ולא מהר . כמה את צריכה לרדת? בת כמה ומה הגובה? את מוזמנת לכתוב לי במסר אם את מעוניינת לא לחשוף פרטים. בהצלחה

קודם כל תודה על התשובה המפורטת../images/Emo24.gif

אז בעצם מה שאת אומרת, זה שחשוב לאכול כל 3 שעות בערך (מה שאני מנסה לעשות, אבל לא מקפידה ב-100%) ולשתות הרבה מים (בזה אני משתפרת...). אני צריכה לרדת עוד בערך 10 ק"ג (בת 30, שוקלת בערך 74 ק"ג). אז מה, את לא עושה הפסקה של לפחות יום אחד בהליכות?. את עושה עוד סוגים של פעילות גופנית? תודה

liat77

New member
אומנם לא יעלי אבל

מה שאני למדתי משומרי משקל (פעם ראשונה ירדתי 25 קילו ועכשיו אחרי הריונות נשארו העודפים), 1.לשתות מים-לפחות 8 כוסות ביום-אני משאירה לי בקבוקי מים בכל פינה בבית ובמקרר 2.ירקות ופירות-קשה לי הקפיד על הירקות אבל עכשיו קניתי לי בסופר גזר גמדי בשקיות אישיות ככה שאני יוצאת החוצה או רואה טלויזיה יש מה לנשנש, פירות יותר קל עכשיו בקיץ. 3.לפחות 2 מוצרי חלב ביום-יוגורט או כל דבר שהוא חלבי 4.הליכה או כל סוג של פעילות גופנית-הכל תלוי לפי היכולות. 5.מנסה לבשל או לאפות-פחות לטגן(למרות שזה קצת קשה לפעמים). בהצלחה!

liat77

New member
אפשר מתכון ../images/Emo3.gif

זה המון 15 קילו בחודשיים, כל הכבוד

בטח שאפשר מתכון

כעיקרון כולם יקפצו עליי ויגידו שזה לא בריא ועוד דברים כאלו .. אני לא יודעת אם זה בריא או לא מה שכן אני יודעת שהדיאטה הזאת גרמה לי לדברים טובים כמו ל: הפסיק לנשור לי השיער .. הפסיקו קשקשים.. המחזור(סליחה שמדברת על זה בפורום אוכל חחח) בא לי סדיר ומסודר!! שבעיקרון לפני הדיאטה היה יכול לאחר גם ב-2חודש .. היו לי מלא כאבי בטן ששום רופא לא הצליח להגיד לי מה זה (ממש כאבים חזקים) עברו לי לגמרי! וזהו זה הרגשה שונה לגמרי .. בהתחלה קשה עם הזמן מתרגלים כעיקרון כל המתכונים שלוקחת מפה זה למשפחה בלבד .. אני אוהבת מאוד לאפות ולבשל ולא מתפתה לגעת
אז ככה אני בת 20 1.55 בערך קצת יותר .. הייתי שוקלת 90 ולפני כמה ימים שבדקתי הגעתי ל-75 .. המשקל הרצוי בעזרת השם הוא-60
בחודש הראשון של הדיאטה הייתי מכינה סיר של מרק (לא משנה איזה מרק .. איזה שאוהבים,ירקות,עדשים,עם קצת אורז.. ממש מה שאוהבים) ואוכלת עד שהייתי שבעה! פירות חופשי .. לפעמיים קורנפלקס עם חלב(חלב רגיל!! קורנפלקס קראנצים או של דיאטה ) בחודש השני הייתי עושה בצהריים גביע (250) קוטג 3% או 5% עם ביצה וסלט ירקות ובערב אוכלת פשטידה (תפוחי אדמה,בטטה,גזר , בצל ותבלינים) וזהו כעיקרון אממ הליכות,כפיפות בטן,אופני כושר.. וזהו הרבה מיםםםםםםםםםםםםםםםםם בהצלחה .. מבטיחה להביא בעזרת השם תמונות של הלפני והאחרי

למעלה