שאלה לימים קרים

LiorInDaMix

New member
עם לייקרה אתה תהפוך לארטיק.

חליפות ניאופרן לא חסרות בשוק.. 3 מילימטר מספיק לגלישה

guy65

New member
...

תראה אני לא יודע מה איתך אבל כשאני נכנס למים אני הופך לקרח, ששומדבר לא בראש, יש הרבה אנשים שרגישים למים קרים ולא צריך להגיד הכל בראש, אני חושבשכן צריך חליפה ועוד בימים עם רוח, יכול להיות שאתה לא אבל רוב האנשים כן צריכים חליפה... אני לא בא לתקוף אותך, שלא נתחיל ויכוח כמו הויכוח שהיה פה לפני כמה שירשורים XD

lee120

New member
שום ראש ושום נעלייים

אין גוף של בן אדם שבנוי לקור של החורף אף אחד לא יכול לשרוד במים האלה כמה שעות בלי חליפה עכשיו עוד נחמד כזה אפשר לגלוש בלי ב3 שבועות הקרובים הקור יתחזק ואי אפשר להיכנס למים בלי חליפה!

guy65

New member
לא הייתי בונה על זה....

בחורף שעבר היו באים כל בוקר רוסים (אין לי בעיה איתם כן P=) ונכנסו למים רק עם תחתונים ולא קרה להם כלום, הקור בארץ אפשר לסבול עד 16 מעלות זה עוד "סביר" אבל מתחת ל16 בערך הגוף מפסיק לתפקד, אבל את הקור שיש בארץ אפשר לסבול הכל תלוי בכמה אתה רגיש/כוח סבל, מקווה שהעברתי את הנקודה =]

flitzer

New member
שטויות,אני בחיים לא גלשתי עם חליפה.

ואני כן גולש בחורף.ולא,לא לעשר דקות,אלא לכמה שעות... בקיצור,הכל בראש !

guy65

New member
שוב כמו שאמרתי...

זה עניין של הרגל והתסגלות הגוף. שמע אתה בטח יודע שאם תיקח אותי ותשים אותי בשלג ותקח אחד שחי שם, לי תהיה בעיה ולו לא, למה? כי הוא מורגל לזה, למשל מי שבא לגלוש מחו"ל והומא מורגל לקור אז לא תהיה לו בעיה אבל אנחנו הישראלים ברובם סובלים את הקור.. (שוב, יש כאלה עם בעיות ושהם לא יכולים בכלל להיות במים קרים)

למעלה