שאלה ליידע כללי!!!!!!

ניקולי

New member
שאלה ליידע כללי!!!!!!

מה דעתכם לקבוע יום אחד מימי חנוכה..בכדי לתת לי את הכבוד בביתי הקט להדלקת אחד הנרות של חנוכה???? העינין לא מצריך את אף אחד להגיע עם משהו ביד כי אם כן ברצוני לקנות סופגניות ושתייה קלה וזה כבר יבוא על חשבוני.. שרשו הסכמה ואשמח לערוך בביתי מסיבת חנוכה!! תודה מראש ניקול*

הנרות הללו שאנו מדליקין

על הניסים ועל הנפלאות ועל התשואות ועל המלחמות שעשית לאבותינו שעשית לאבותניו בימים ההם בימים ההם בימים ההם בזמן הזה אני צריכה לבדוק אם יש לי הופעה באותו היום כי כל החנוכה אנחנו מסתובבים בין בתי אבות ושרים להם ודיר באלק מי שיצחק שאני שרה לזקנים כי זה מזה עושה להם טוב

ניקולי

New member
נופרוש סוף סוף

מישהו בכלל מתיחס אליי, עזבי באה לא באה העיקר התיחסת נמשה אני מקווה שיתאפשר לך כי הפעם חסר לך שיהיה מפגש ולא תגיעי אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
אוייש סליחה

נופרי התבלבלו לי האותיות במילים חוזרת בי קראתי לך נמשה וכמובן שהתכוונתי לנשמה.... הנה קחי
אוהבת אותך

ניקולי

New member
סבבי מרין ../images/Emo24.gif

אני צריכה עוד אנשים שיבואו ואז.. נקבע אבל גם אם לא יבואו אתם מוזמנים נשמה...ואז תאלצי לשיר כי אני לא אוותר לך.... מצטערת גילת לי סוד עכשיו ומה לעשות?????? זה יצא לאור...נשמע ונראה אה מרין עוד משהו לעולם אל תתביישי ואם עשית פאשלה לא נורא לומדים אוהבת ניקול*

mariana

New member
איזה יופי

אני שמחה שעוד כמה יבואו וניקולי תודה על ההזמנה וברור ששירן תשיר את מעוז צור

ניקולי

New member
יופיייייייייייייייייייייייי אז..

לבנתיים יש לנו כבר רגע.. נופר (אולי בתקווה שכן) שירן מיקי ומרין עם אריאל כמובן.. אז כמה אנחנו??? מי סופר???? כולם באים, למעשה חסרים לי כאן עוד אנשים והם: ריקי, ג´ס עם מיקה וניר כמובן, בת הים (בתקווה שתגיד כן), ליאור 30 (שיבוא כבר),סידי, אורית, אביחי, עדי, חי, קנגורית,מאו יין (בתקווה שתבוא) עם עופר כמובן, עזרא (הלוואי) עם לבבית, רינת*, נו.. מי עוד??? אני לא זוכרת תעזרו לי.. בבקשה.. מחכה להמשך השירוש.. ניקול*

ניקולי

New member
אז ככה...

נוספה לרשימה עוד אחת שהיא מביאה עוד שניים.. ג´ס מיקה וניר זאת אומרת חסרים לי כעת... ריקי,ליאור 30, בת הים (בתקווה שתגיד כן) סידי, אורית,אביחי,חי,עדי,קנגורית,מאו יין, עזרא (שלא נמצא איתנו ואולי יבוא), רינת*, גילי...(שאותה לא הזכרתי קודם) גם היא מוזמנת, ואת מי שכחתי שוב?? תזכירו לי.... מחכה עדין לשירוש

ניקולי

New member
אוייייי ../images/Emo2.gif

איזה
אני שכחתי את קטנה וחמודה שכמובן שגם היא חסרה לי ברשימה של המאשרים קטנה וחמודה ראי זאת כהזמנה ובואי למפגש הבא! הדלקת נר בחנוכה.... ניקול*

ניקולי

New member
הייתי חייבת ......בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רגעעעעעעעעעעעע זה לא עובד ככה... ההודעה הזאת נשארת למעלה.. קדימה מי עוד לא נרשם????? חברים אני מחכה... באים: מרין, מיקי, שירן,ג´ס (זה רק לבנתיים) ריקי להרשם,ליאור 30 להירשם,בת הים (תנסי להרשם) אורית,אביחי,חי,עדי,קנגורית להרשם, גילי להרשם,סידי (הפעם לא תתחמק) להרשם ונופר אותך כבר רשמתי נשמה אין צורך להרשם..

sidi

New member
בוקר טוב

נראה לי שאבוא אבל קשה לי להבטיח מעכשיו. ןתאמינו לי שאני לא מנסה להתחמק.

ניקולי

New member
סידי נשמה

אתה יודע שאתה ב
ונשמח אם תגיע.. בקשר להתחמקות סתם צחקתי כמו תמיד קח הכל בסבבה וכמובן שנשמח לראותך

@@

New member
זה לא ברור שאני מגיעה ../images/Emo35.gif

סופגניות, (יאמי) נרות, ו....."מעוז צור ישועתי".

ניקולי

New member
ריקי ברור שברור שאת

מגיעה לא היה לי כל ספק שלא
אבל את יודעת?? משום מה חסרים לי כאן עוד אנשים.. חכי חכי אצא במחולות ואכריז בקול גדול...

למעלה