שאלה ליום א אפשר שאלה?
K Kטלנית New member 2/4/06 #2 מה נשתנה השאלה הזאת מכל השאלות../images/Emo35.gif חכם מה הוא היה אומר על שאלה כזאת חחחחחחחח
ש שגית המקורית New member 2/4/06 #3 לא../images/Emo70.gif כבר שאלת שאלה ... "אפשר שאלה?" חחח נו טוב, ניתן לך עוד שאלה
N n o g a1 New member 2/4/06 #4 "השאלה בטיפשית" "השאלה הטיפשית" היא הרמז הראשון להתפתחות חדשה לחלוטין אלפרד נורת' ווייטהד
R r o n i t 3 7 New member 2/4/06 #6 והשאלה שלי היא מה תגידו על המשפט קשה - יש רק בלחם, אבל גם אותו אוכלים...
A a n a t i 3 3 New member 2/4/06 #8 זהו, שבתור ילדים לא היינו אוכלים אותו.. אבל המבוגרים הכריחו אותנו לטעום גם ממנו.. כנראה שהקושי בא עם הגיל
זהו, שבתור ילדים לא היינו אוכלים אותו.. אבל המבוגרים הכריחו אותנו לטעום גם ממנו.. כנראה שהקושי בא עם הגיל
א א ני ר New member 2/4/06 #7 לא. ואני אסביר. הכלל הוא, שזכות השאלה הראשונה של חודש אפריל מוקנת לאלו שמשיבים בשאר הימים. וזו ששואלת בדרך כלל, צריכה להשיב עם כל השאלות שתישאל. לכל משיב בעבר, זכות לשאול שאלה אחת, לתוך שרשור זה, והשואלת חייבת להשיב. הצלחה.
לא. ואני אסביר. הכלל הוא, שזכות השאלה הראשונה של חודש אפריל מוקנת לאלו שמשיבים בשאר הימים. וזו ששואלת בדרך כלל, צריכה להשיב עם כל השאלות שתישאל. לכל משיב בעבר, זכות לשאול שאלה אחת, לתוך שרשור זה, והשואלת חייבת להשיב. הצלחה.