שאלה לידע כללי

שאלה לידע כללי ../images/Emo13.gif

אוקי .. שאלה.. שאני תמיד בטוח שאני יודע תתשובה .. ואני בעצם לא יודע .. אוקי .. אז מי שיודע .. שיענה .. וגם הוכחה .. ( תמונה מאמר ,וכדומה..) אוקי והשאלה היא: "איזה נעליים נועל בילי? "

BillysGirl

New member
הוצאת לי ת'מחשבות מהראש../images/Emo2.gif

רציני... חחחח.... נראה לי שאול סטארס... בקיצור אין לי מושג *לא חידשתי כלום*

יו וואנט נעלים?איי גיב יו נעלים

+נצלשון. לכול מעריצי ארץ נהדרת, כרגע ארץ נהדרת מצלמת פרק במיגדל השלום(בת"א) אבא שלי עובד שם.. איזה כיף לו.. אולי יראו אותו בטלויזיה

S i m s G i r l

New member
אמ..

אין לי מושג.... פשוט היה כתוב שהוא אוהב פומה וזה כנראה מתייחס גם לבגדים וזה.... *בילי נורא אופנתי* חח

BillysGirl

New member
מה שבטוח...

שהכל שחור !!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

A Lovato

New member
ויפע...כי לבילי שלנו יש טעם טוב:]]

חוץ מהחברה המכוערת שלו....

BillysGirl

New member
לינדזי פקצה בילי-גוטי/פאנק/רוקר

כל אפשרות לר נשמע טוב.... חחח... זה כמו שאני אהיה פקצה שאוהבת רוק כבד... בעעעעעעעעעעעעע היו לי תמונות מהממות אבל נמחקו לי.....

RoCk StaR 1

New member
איך את אומרת שהיא פקאצה?

את הרי לא מכירה אותה זה משגע אותי

אני לא מכירה אותה אבל....

היא נראית חצי פאקצה חצי רוקיסטית.... יש לי תמונות שהיא נראית רוקיסטית ויש לי תמונות שהיא ממש נראית פאקצה...ככה שהיא נראית חצי חצי...

BillysGirl

New member
מממ...

גם לי יש תמונה שהיא כולה בוורוד ןעם חיוך של פקצה, ואחת שהיא נראת סבירה.... לא יודעת למה אני קוראת לה ככה.... הרגל.... *היא עם בילי ... למה לא*

riotgirl28

New member
לבילי יש נעליים מפחידות

סתכלו בתמונה!! http://planet.nana.co.il/stoke/%F0%F2%EC%E9%E9%ED%F4%E7%E3.bmp

iluvsp

New member
נו באמת..

באמת איך אתם יכולות לקרוא לך פקצה? אני לא מבינה את זה? עד כמה שטוחים אתם יכולים להיות.. אתם לא מכירים את האופי שלה! נו אז מה אם היא לובשת ורוד? אם היא לובשת ורוד היא לא יכולה לאהוב רוק ואם היא לא אוהבת רוק ואוהבת פופ זה משנה את האופי שלה? ואיך בדיוק אפשר לראות על חיוך אם היא פאקצה או לא... אוו יום אחד היא נולדה ובפעם הראשונה שהיא חייכה ראו בחיוך שלה מי היא תהיה- היא תהיה פאקצה! פעם אהבתי את בריטני אז הייתי פאקצה והיה לי חיוך של פאקצה נכון? בטח!!! ועכשיו אני אוהבת פאנק רוק אז החיוך שלי השתנה ועכשיו יש לי חיוך לא פקצי! נו באמת מה זה השטויות האלה? תפסיקו כבר עם הדעות הקדומות...

למעלה