שאלה ליאיר

tal2019

New member
שאלה ליאיר

היי יאיר זאת הפעם הראשונה... שאני שואלת או מגיבה . זאת התרגשות אמיתית. אני קוראת כמעט בכל יום את התחזית שאתה חוזה ומאד מתרשמת מרמת הדיוק. אני עקרבית 20.11.59 מעוניינת לקבל המלצה על ספר ראשון ובסיסי ללימוד הנושא .ועוד שאלה האם ישנם קורסים סדנאות או הרצאות מעניינות שאתה נותן באזור הצפון? בתודה ויום טוב טלי

תשובה

ובכן, ברוכה הבאה.. ותודה על המחמאה. לגבי ספרים, הייתי ממליץ כמתחילה על הספר של טלילה סטן שנקרא נדמה לי ההורוסקופ האישי אם אינני טועה, ועל הספר של לינדה גודמן, ´סימני שמש´. נראה לי שהם יתאימו לך כהתחלה. לגבי הרצאות - אמנם נתתי לא מזמן הרצאה במשמר העמק, אבל לא נראה לי בעתיד הקרוב. אישית אני מלמד באופן פרטי, ובאים אלי ממקומות שונים בארץ, גם מהצפון. אם ברצונך - שלחי לי אי מייל (למנהל הפורום - למעלה).

יאיר למה אתה ´מגביל´ את עצמך?

אולי יש עוד אנשים מהצפון המעוניינים ללמוד, לכל אחת ואחד יש עוש כמה חברים וחברות המעוניינים ללמוד והינה ממתינים 25 אנשים למורה המועדף עליהם, אתה, שיגיע לצפון אבל.... לא נתת לאנרגית התקבצות זו לקרות! תן לעלמה צ´אנס לארגן משהו ברכות אסתיה

הממ.. סתם עצלן, האמת.../images/Emo66.gif

אם אנשים מתקבצים ורוצים ללמוד - בכיף.תמיד מוכן. אבל אין לי כוח ליזום ולדחוף את זה, ואין לי את הפושריות הזו. ההתעסקות הזו מעייפת ומתישה, גם מבחינת ארגון וגם מבחינת נסיעות. אבל כאמור.. אם מגלים רצון, אני בהחלט מוכן.

קריס

New member
ספר אסטרולוגיה מצויין!!!

אני ממליצה על הספר של טלילה סטן בשם-אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך....מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ממש לא: ספר רע.. אבל זה מה יש.

ספר שטחי ורע, אבל.. זה מה יש, ובזה כדאי להסתפק כרגע, עד שיצא משהו טוב יותר בעברית, שמישהו עומל עליו כרגע.. רוצים רמז מי ?..

למעלה