שאלה ליאיר

bettyblue

New member
שאלה ליאיר

לילה טוב יאיר מספר שאלות לי אליך - ראשית תאריך הלידה שלי הינו 22/04/1970 בשעה 06:00 בבוקר. ב 10 השנים האחרונות אני בקשר שלא ניתן לתארו ( מטורף מסובך טוב רע הכל מתאים ) עם בחור שתאריך הלידה שלו 17/11/1967. על פניו לפי מיקום הכוכבים זלות וכו´(לא מבינה בזה כלום) הייתכן בכלל קשר זוגיות בין השניים.? שאלה נוספת - די איבדתי כיוון בחיים בכמה שנים האחרונות ויש קונפליקט בין פרקטי לנפש ונטייה טבעית . מעין תלישות .???? תודה ושיהיה בכיף

תשובות

ראשית, אחרי שאת מתארת לי קשר מאוד מורכב עם הרבה פנים וזויות, את שואלת אותי אם בכלל יתכן קשר ? עובדה שהוא קורה כבר 10 שנים, ולדעתי - הוא נמצא בדיוק במתכונת שבו אתם רוצים שיהיה, שהיא תלויה אך ורק בכם, ולא בשום דבר אחר. מה שתיארת בכמה מלים הוא תהליך זוגי פרופר, ולא חשובה בכלל ההגדרה החיצונית שלו, שבעצם מתאימה לצרכים של שניכם. על כן במקום לחפש את מה שאין - נסי לראות ולהעריך את מה שיש, ואם ההגדרה היא הבעייה -מיסוד או לא מיסוד - רק אתם תוכלו לפתור אותה (כאילו שזו באמת בעייה..) עם הזמן. לגבי תחושת התלישות - ובכן, כאן המדובר בצומת רגשית שאת ההשתקפות וההבנה שלה כדאי לראות בפגישה אישית מקצועית, כיון שאי אפשר לכמת (מהמלה כמות) ולסכם אותה בכמה מלים בפורום. זו צומת חשובה ומשמעותית יותר מדי לשם כך. צר לי.

למעלה