שאלה ליאיר

היאי

New member
שאלה ליאיר

יאיר שלום שאלתי היא לגבי עבודה, עזבתי את מקום עבודתי ועתה אני שוב ב"צומת" בין התחלת עבודה כעצמאית (למדתי מספר דברים ברפואה אלטרנטיבית) או למצוא שוב מסגרת עבודה לפרנסתיולדחות את מה שאני באמת רוצה לעשות - לטפל, לזמן אחר. נולדתי בתאריך 3 לינואר 1966 בשעה 23:10 ובנושאי העבודה אני קצת גדיה "מוזרה" ידוע שהגדיים חרוצים ומסתדרים...כלכלית .ואצלי כל הזמן יש משברים מחליפה עבודות כל שנה/שנתיים וכתואה מכך גם חוסר יציבות כלכלית , שבתאי יושב אצלי בבית 6 במזל דגים ועד היום אני לא מבינה את "השיעור השבתאי" שלי בנושא עבודה , מהו? אשמח לקבל תשובות לשאלותי תודה איריס

תשובה

ובכן, ראשית לגבי המיתוס הגדיי : הגדיים חרוצים ומסתדרים כאות לצורך גדול להערכה יותר מאשר אהבה, ושיפוט עצמי נוקשה : זה לא אומר שהם מצליחים, אלא שקשה להם יותר להפסיד ולא להגיע לעמדת כוח ושליטה.. זה בגדול שם המשחק. ולמפת הלידה שלך - היא אכן לא קלה, ואם ניקח בחשבון שהמרקורי שלך במזל קשת, והכוכבים מרס וונוס במזל דלי, נבין שהחלק הגדיי פה הוא לא פשוט. יותר מכך : ממש כרגע יושב כוכב נפטון על המרס הזה בדלי (שנמצא ב 8 מעלות שם) ומטשטש את המטרות ואת הכיוונים. למרות הכל, הייתי כן הולך במפה כזו על המטרה הסופית שבאמת מדברת אליך : אני חושב שהכוכבים שלך בדלי ואורנוס בכלל, מביאים את הצורך הניתוקי הזה. אל תשכחי שהוא יושב בבית ה 12 מול שבתאי בבית 6 : בכל פעם שזה מגיע למנוחה ונחלה (שבתאי) הרי שאורנוס מפציץ אותו בצורך בשנוי, בניתוק, וברצון להתחלה חדשה. יש פה קוד מסוג אחר, שלא מרשה לך להגיע למצבים של סיפוק והמשכיות, פן יקרה מה שקרה אולי בגילאים צעירים : ניתוק חזק מאוד ממקורות הבטחון והשפע. הפחד מהניתוק הזה והניתוקים בכלל, מניע אותך לסיים דברים לפני שהתחלת, ולגרום לניתוק אלמנט הרבה יותר דומיננטי מאשר החיבור והמימוש. אם שבתאי אמור לממש פוטנציאל, הרי שבכל פעם שחובט הפטיש האוראני - הכל מתמוטט, וצריך להתחיל מהתחלה.. אני חושב שכדאי לבדוק את האורנוס הזה לעומק, הרבה יותר מאשר את השבתאי בבית 6 שבהחלט מנסה לעשות את עבודתו נאמנה, רק שקשה לממש כשבכל פעם הילד החצוף והאנרכיסט הזה יורה לעצמו ברגל, ומפזר את כל הלגו הזה שהשבתאי הרכיב במשך שעות על פני כל רצפת הסלון.. בגדול, יש עבודה לעשות דווקא על האורנוס, שקשור גם למערכות היחסים הזוגית שלך, בהיותו שליט הדלי שבו נמצאים גם מרס וגם ונוס, לא מיקומים זוגיים במיוחד, וניתוקיים לא פחות מהתחום המקצועי בדרך המתוחכמת שלהם.. כן, אורנוס פה הוא הוא המוקד : עבודה עליו תוביל אותך להרבה הבנות, והחשובה שבהם - הוא נמצא מול שליט השמש, סמל המימוש, וכאילו עושה מן דווקא לדמות האב הזו שעסוקה בעיקר בתחום החומרי (בית 6, עבודה) ומנתק לו דווקא כשההוא חשב שהגעת למנוחה ונחלה.. לדעתי יש פה כעסים על האב או על העדרות שלו בזמנים מסויימים, ואולי גם חוסר הקבלה שלו אותך ואת הפטרן הזה שבאמת מגיעה לך עצמאות ויכולת מימוש : מן כעס שהורס לעצמך, וכאילו מנסה לשבור לו את המחשבות לגביך,וכך בעצם להעניש אותו ולא אותך. אלא שמה לעשות, והשמש היא קודם כל מייצגת ה´אני´ שלך, ורק אחר כך - את שלו..

היאי

New member
תודה

יאיר תודה על תשובתך , לגבי עבודה על אורנוס אז האמת היא שהשגתי שליטה מסוימת על הנתקים בחיי אם לפני כן חיי היו רצופים נתקים מפתיעים (גם אותי) ופתאומיים מבני זוג ועבודות , היום עדיין קיים הצורך לעזוב הכל וללכת אך בשליטה ןביותר רכות מאשר ההתפרצויות של פעם האם לזה התכוונת? האם כל חיי אחווה את הצורך המעייף הזה? אשמח לקבל את הטלפון שלך תודה

niky

New member
על הרומן הסוער שלי עם אורנוס ../images/Emo23.gif

איריס יקירה, לפני שנים רבות... גילה לי אסטרולוג לראשונה כי אורנוס ממוקם גם אצלי "היטב" במפה וכי נועדנו לצעוד יחדיו אל עבר השקיעה...
(או לחילופין לזריחה
) וכמתבקש מכך, צפויות לי מסכות שלמות של ניתוקים ומהפכות בחיי. האמת, עד לאותו יום חשבתי שזה "נורמלי" וככה זה אצל כולם - כל כמה שנים מחליפים אהבה, חברה, עבודה ואפילו מדינה.. (אז עוד לא ידעתי כי רוב האנשים נישארים, שלא לומר "תקועים" בדלת אמותיהם חיים שלמים..). לצורך העיניין קצת הגזמתי אבל אם חושבים על זה האמת...דווקא עסק ל א ר ע
כמה אנשים מקבלים כבר הזדמנויות חוזרות ונישנות בפרק חיים אחד להתחיל הכל מהתחלה, ועוד בעזרתו של אורנוס?? (נו טוב, אני כבר יודעת שאני אמות מאופטימיות). ובכל זאת. המסר שאני מנסה לומר הוא במקום להתעייף ממנו (מודה, השאיר גם אותי פעורת פה ) להתחיל להתיידד, להכיר, להתחבב על אותו "מהפכן" ואולי עם הזמן לקבל אותו באהבה. ואז גם תגלי כי אותו "מרדן" מכיל באמתחתו, בין השאר, גם נפלאות, קסמים וניסים וכדרכו בקודש, במקומות הכי לא צפויים בחיים.....מניסיון. ועם עזרה מיאיר, יקירנו כאן בפורום, נותר לאחל לך בהצלחה
ואלייך
יאיר, שוב ושוב אני נתקלת באתרים השונים במה שכתבת לעיל, כי מרס וונוס בדלי הם מיקומים לא זוגיים. מכיוון שכבר אמרתי שאלו גם המיקומים שלי, אני תוהה. האם הכוונה כי הוא מיקום לא זוגי מבחינה "חברתית" ? "נורמטיבית"? שהרי החוויה עשויה להיות מאד מאד זוגית ברמה הריגשית גם אם היא לא ממש "נחשבת" ככזאת. או בקיצור, לא הבנתי את הקונספט הזה ואם תוכל להעשיר את שתינו או כולנו בעניין זה, (אם לא כרגע אני מניחה (ומקווה
שבקרוב אבין.... ערב טוב ניקי

אורנוס - רק ההבנה משחררת..

ולפעמים גם היא לא. כן, לא קל להתמודד עם הסימפטום האוראני, אבל כאמור הוא רק סימפטום, ולא הבעייה : זו עמוקה יותר. והטלפון שלי - 03 5563947

למעלה