שאלה ליאיר

47lima

New member
שאלה ליאיר

יאיר שלום אני מתלבט בהמשך דרכי בעבודה יש שמועות שאני אמור להתמנות לתפקיד בכיר יותר מצד שני אני מנהל מגעים עם חברה אחרת במגמה לקבל שם תפקיד אני יליד תל אביב 21.11.54 שעה 04:00 מה אתה אומר להשאר במקום הנוכחי ולהמתין או להמשיך המגעים למעבר תודה מראש לימה מייק

התשובה לא קלה

כדי לענות לך תשובה מקצועית, צריך הרבה יותר פרטים : אני צריך את תאריך התחלת העבודה שלך בחברה הנוכחית, ואת תאריך הזמן שהתחלת לנהל את המגעים עם החברה השניה, ולהצליב את האינפורמציה. זה כבר עבודה מקצועית מסיבית למדי, ואי אפשר לתת אותה בפורום כזה. יחד עם זאת, אתה בהחלט לקראת שנויים, ונראה שמעבר מרס להילוך אחורי כפי שקורה עכשיו, מאפשר לך לראות דברים מזוית אחרת, ולהעז לעשות דברים שאולי לא עשית קודם. מצד שני, ההילוך הזה יכול להטעות, ולגרום לך לאופטימיות יתר, וחבל. עצתי : כרגע מרקורי נמצא בהילוך אחורי, זמן מתאים לעזיבה של דברים שכבר מיצו את עצמם. אם אתה מרגיש כך - זה אולי הזמן לעזוב בכל מקרה. לגבי המגעים האחרים - זה אינו זמן מתאים להתחלות חדשות, אלא יותר לסגירת מעגלים עם עצמך, ולחשבון נפש נוסף לגבי המטרות האמיתיות שלך לטווח ארוך. מה אתה באמת רוצה לעשות ? איך זה מתיישב עם מה שקורה כרגע עם החברה האחרת ? זהו זמן לשאלות אמיתיות ולתשובות כנות לעצמך, ואז - לקבלת החלטה מהמקום הזה, ולעשיית דברים באומץ. פחדים רק יחזירו אותך אחורנית.

למעלה