שאלה ליאיר

מיקה2

New member
שאלה ליאיר ../images/Emo30.gif

שלום אני בת מזל גדי (30.12.80-נולדתי ב4 בבוקר) ויוצאת כשנה עם בחור בן מזל שור(27.4.77). למרות שבהתחלה דברים בינינו לא זרמו, כיום הוא הנפש הקרובה ביותר שלי. אם כי, עדיין, אני מרגישה שביחד לא נוכל להמשיך עוד הרבה זמן בגלל הבדלי אופי מאד קיצוניים. יחד עם זאת, אני לא מסוגלת לחשוב על אפשרות להיפרד, ושהוא לא יהיה יותר "החבר הכי טוב שלי". אני מפחדת למשוך את זה ולגלות עוד הרבה שנים שזה היה מיותר, ואז הפרידה גם תהיה קשה עוד יותר. אלו כל הפרטים שיש לי לתרום. אשמח לתשובה, אם תוכל.

נשמע כמו קשר-גדילה קלאסי..

לפעמים אנחנו מוצאים מישהו שהוא מן צירוף של אבא טוב ואח גדול ומה לא, ורק אנחנו יודעים עמוק בפנים שזה לא זה, ופעם.. אבל הפרידה מפחידה, וזה קצת כמו להפרד מבית חם וטוב שמחבק.. כן, יש בתים כאלה, ואבאים כאלה, וגם מהם אנחנו לפעמים נפרדים, וזה קורה כשאנחנו מוכנים. נראה לי שאת עוד לא מוכנה לפרידה הזו, אבל כשהיא תקרה - כבר תדעי, ומן הסתם כבר תתכונני לזה, כמו שאת מתכוננת לזה עכשיו.. זה יקרה כשזה יצטרך לקרות. עד אז - במקום לפחד מהפרידה הזו - תיהני מהקשר..

מיקה2

New member
יאיר- מכתב תשובה ../images/Emo30.gif

קודם כל תודה רבה על התשובה. אני חייבת לבטא את התפעלותי על שקלעת בדיוק לתחושה מבלי שהגדרתי את זה בעצמי- "מעין אבא טוב....". אני חושבת שאמרת את מה שפחדתי לשמוע ואת מה שקיויתי לשמוע ביחד- זה לא זה...אבל זה לא הזמן להיפרד... תודה שוב.

למעלה