שאלה לטסט?

שאלה לטסט?

אם הטסט שלי בשעה שלא בדיוק אהבתתי מה לעשות? ואני רוצה כמה שיותר את הטסט... אז עדיף להשאר עם השעה הזאת? ומה דעתך על השעות 2-4 ?

מתן1002

New member
כנס

מה זה לא בדיוק אהבת? למה אכפת להם? מה אתה חושב הטסטרים יתאימו את שעות העבודה שלהם לפי המצב רוח שלך אם השעה לא נוחה לך תחליף טסט למועד אחר שבו השעה מתאימה לך!

לא הבנת...

אני מתכוון אם השעה לא בדיוק מצאה חן בעיני אבל זה הטסט הכי קרוב שיש לו ואני רוצה את הכי מוקדם עד כמה זה נוראי השעות 2-4??? תודה

רן88

New member
נוראי עד נוראי מאוד

עכשיו ברצינות, לכל שעה אפשר למצוא את החסרונות והיתרונות שלה (תלמידים חוזרים מבי"ס, אבל אנשים נחים). בקיצור, לא צריך שיהיו אלפי אנשים ברחובות, מספיק טמבל אחד שקופץ לכביש כדי לדפוק טסט. קח את הטסט כי זה באמת דבילי לוותר על טסט בגלל שעה לא נוחה.

NewUser4

New member
אתה צריך לדעת לנהוג בכל שעה.

כפי שאמרתי, כל השעות בהם מתקיימים מבחני נהיגה (מלבד המבחן הראשון בבוקר) הן שעות בהן אין תנועה רבה בכבישים ואין הרבה פקקים. אין שום סיבה להחליף מועד מבחן בגלל שעת המבחן. אם אתה מתעקש שהמבחן לא יהיה בשעה הזאת, דבר עם המורה שלך, יש לו רשימת תאריכים לטסטים, והוא ישבץ אותך בתאריך אחר, זה לא תלוי במשרד הרישוי בכל מקרה.

תודה רבה לכולם... ו NewUser4 שאלה

בתור טסטר לתלמיד חוץ מלא להיות לחוצים ולהיות מרוכזים איזה עוד המצלות את יכול לתת מנקודת מבטתך נ.ב באיזה איזור אתה בוחן? (במידה ואתה יכול לפרסם) תודה רבה מראש

למעלה