שאלה לחיים בארה"ב

שאלה לחיים בארה"ב

ממ ב-15 הולך לראות בסילבר דום בפונטיאק מישיגן כמובן ורציתי לדעת לדעת אולי אם מישהו ראה את ההופעות בעיר שלו או בשנים קודמות ויכול להגיד לי למה לצפות כאילו אני מכיר הרבה מהלהקות שיתנו סט במישיגן אבל לא הרבה יותר מזה חוץ מכמה תמונות שראיתי באתר כי זאת שנה ראשונה שאני הולך בכל אופן אז יפה פה מישו ? שרוצה לספר חוויות מה-tour לא משנה איזה שנה... אני דיי בטוח שאני אקבל הרבה תגובות על הנושא אז כדי שהת'רד אנשים תספרו אולי איך הקיץ? או משהו..

אוח כן איזה דביל אני התכוונתי ל...

ה-Vans Warped Tour רציתי לדעת אם למישהו בפורום יצא להיות ב-vwt השנה או בשנים קודמות לספר איך זה כי סופסוף יוצא לי להיות שם

becker

New member
אוחחחח

הווארפד טור אם אתה אוהב פאנק רוק וסקייט תהנה שם זה הלהקות פאנק הכי טובות שיש, רק שבזמן האחרון זההפך להיות טרנד אז יש שם מלא להקות אימו בכייניות ופוזרים מגעילים... אם תאוהב פאנקרוק זה הגן עדן שלך

Puck Rock EMO Is The shizny

אין כמו להקת פאנק רוק אמצינלית או במילים שלך מתבכיינת חח תודה בכל זאת אבל לא חידשתה לי הרבה לא חשבתי שזה להקות סטפס.... אבל רציתי לדעת חוויות מהטור ואיזה דברים מיוחדים יש השנה כאילו חוץ מההופעות וגם על להקות פחות מוכרות שהופיעו השנה אם הם שוות משו אז becker יצא לך פעם לראות את ההופעות של הטור?

becker

New member
אויש לצערי לא

אבל לחברים שלי יצא לראות, והם אמרו שזה גן עדן ממש... הלוואי שהייתי יכול להיות שם, זה הלהקות האהובות עליי.. אפילו להקה ישראלית ניגנה שם לפני שנתיים Useless ID כנס לפורום פאנק ותכתוב שם שם תמצא את התגובה שאתה מחפש

useless id

מישו יודע אם הם מופיעים בארה"ב בעיקר או יותר בארץ כי שמעתי עליהם זה יהיה נחמד לראות אותם מתישהו

על ההופעות של ה-warped tour במישיגן

חח כתבתי עכשיו הודעה ענקית כזאת שתוקעת מחשבים ונחשו מה נתקע המחשב אבל אחרי אתמול יש לי מצב רוח יותר מדיי טוב בשביל שזה יעצבן! בכל אופן החניון של הסילבר דום בפונטיאק היה מפוצץ באנשים כבר בשעות המוקדמות של הבוקר... לא משנה לאיזה כיוון התסכלתה ראיתה מוהוקס בכל צבע.... ההופעות אחת יותר טובה מהשנייה בהופעה של fall out boy אנשים התלהבו יותר מדיי ושברו את המחסום בין האיזור של ה-backstage ההופעה הופסקה באמצע אנשים המשיכו לשיר את השיר שFOB הפסיקו בו.... אני לא ממש ראיתי את האקשן אבל סיפרו לי ראיתי כל כך הרבה הופעות שמקודם הרחבתי על כל אחת מהן עכשיו אני לא יודע מאיפה להתחיל story of the year היו מצוינים guttermouth הקפיצו את הקהל על הבוקר טובים yellowcard אני לא ממש אוהב אותם אבל הם יודעים להופיע כשהם שרו only one כל הקהל שר איתם מדיי פעם הפסיקו לנגן בפיזמון ונתנו לקהל להמשיך והם עושים את זה ברגעים הכי טובים כאילו הם עובדים על זה הופעה מדהימה... anti flag הפוליטיים הקפיצו את הקהל בהופעה מצויינת והעירו כל מיני הערות פוליטיות בין כל שיר חוצמיזה הקהל היה שוגע בהוםעה של AA mosh pit ענקי ו crowd surfers בכל מקום בקצב משוגע והשאר קופצים ושרים עם הלהקה אולי ההופעה הכי טובה עם לא אחת מהטובות היום אחר כל על אותה במה flogging molly נתנו הופעה ענקית אתה לא מבין בדיוק את כל הlyrics בגלל המבטא הכבר אבל הנגינה שלהם מלהיבה מאוד יש להם את הקטע האירי שלהם אי אפשר לעמוד בהופעה שלהם... באותו זמן של ההופעה איזה דפוק אחד ירה את עצמו מתותח ענקי זה היה מדהים... ולסיום ראיתי את ההופעה שהכי חיכיתי לכל מי שדיברתי איתו זה ההופעה שהוא ציפה ל bad religion יש להם כל כך הרבה שירים טובים בדיסק האחרון שההופעה חייבת להיות לא פחות ממעולה והם לא איכזבו הקהל ידע את כל המילים שר עם הלהקה ולא עמד לרגע היה עוד כמה דברים שהזכרתי בהודעה הקודמת אבל אין לי ממש כוח בכל אופן זה היה אחד מהימים הכי יפים בחיים שלי כל חובב punk rock חייב להגיע ולראות את ההופעות של הטור מתישהוא כי זה פשוט גן עדן לאוהבי הפאנק רוק אני יודע שאני יעשה הכל בשביל להיות בהופעות של שנה הבאה..... כי זה היה פשוט כייף וזהו peace out VANS WARPED TOUR IS THE SHIZNY

למעלה