שאלה לחובבי החתולים

שאלה לחובבי החתולים

בימים האחרונים אני עושה "בייבי סיטר" לחתולה של ידידה שנסעה לטיול. המתוקה הזאת (אני מתכוון לחתולה...) ממש לא אוהבת שאני יושב יותר מדי מול המחשב ולא נותן לה מספיק תשומת... (לא לדאוג, היא לא חסוכת תשומת היא סתם לא מסתפקת במועט...). בכל אופן, אני כבר כמה ימים מנסה ללמוד את השפה שלה וחשבתי שאולי בעלי החתולים שביניכם יוכלו לעזור לי. מה זה אומר - כאשר היא באה אלי, נעמדת על שתי רגליה האחוריות כשרגליה הקדמיות על ידית הכסא שלי, והיא מושיטה את אחת מרגליה הקדמיות ונוגעת איתה בעדינות על הזרוע שלי בליווי יללה. ואז היא עוזבת והולכת. מה היא רוצה להגיד לי? הניחוש שלי זה "יאלה, תעזוב כבר את המחשב המפגר שלך ותבוא לשחק איתי". האם קלעתי?

soulbird

New member
המממממ או שהיא אומרת

בוא שחק איתי או שהיא אומרת תן לי צומי או שזה אנני רעיבה רוצה אוכל!! עוזר?

אשכר

New member
אצלי יש פשרה

אני יושב ישיבה מזרחית על הכסא מול המחשב והחתול מתערסל על הרגלים שלי. אחרי שעתיים אני מקבל נמק ברגלים וזה הסימן שצריך לצאת לעשות טאי צ´י בחוץ. לחילופין, או בנוסף, פרסתי בדים נקיים לצד המסך. גם חם שם, וגם החתול יודע שאני איתו. אופציה שלישית - מעל מסך המחשב אבל אז הקישקעס שלו מתחילים לרתוח די מהר.

אני חושב שהיא אומרת "בוא רגע, בוא..

היו לי המון חתולים במשך שנים, אבל הם לא מפסיקים להפתיע. השפה שלהם מורכבת ומשתנית והיא מאוד תלויה גם בחתול הספציפי וגם בקשר הספציפי שלו עם אותו בנאדם. לעיתים, אחרי שנים של הכרות, הם פתאום התנהגו או דיברו בצורה שונה לגמרי ממה שהיה קודם. הם מאוד מאוד מיוחדים וחכמים ומבינים, כך שקשה לי מאוד לדעת בוודאות את הכוונה שלה. לדוגמא, חוקרי חתולים סבורים שכאשר חתול מקשקש בזנב הוא מתלבט, אבל כל מי שחי עם חתולים במשך שנים, בלי דיעות קדומות נוסח "אין להם פסיכולוגיה / מחשבה" וכל השטויות האלה, יודע שקשקוש הזנב של החתול עשוי להיות ביטוי לדברים רבים אחרים ושונים, החל משמחה, המשך ברצון להתיידד וכלה בבקשה עזרה. אז זהו, נדמה לי שהיא אומרת לך: "בוא אחרי".

soulbird

New member
היי לכם כאחת שכל החיים יש לחתולים

אני כבר יכולה לזהות כמעט כל מיאו (מיאו של רעב , מיאו של היכון לקרב או תותו אני תופסת ציפור וסתם מיאו של שלום) או שהחתולה רוצה צומי אבל לך תדע אצל חתול אגב לדעתי קישקוש בזנב אצל חתול זה סימן של עצבים אצל כלב זה שימחה . יום טוב אני
ומיצי (שם בדוי) שלי

rubber duck

New member
אז תארגן לך חתול חמוד ../images/Emo13.gif

ורצוי ג´ינג´י העונה לשם גארפילד ואוהב מאד לזניה
שרון

אני מת לעשות את זה, אבל לא יכול ../images/Emo7.gif

אני חי מחצית מחיי בישראל ומחצית בארה"ב, וזה נראה לי אכזרי לבעלי חיים לנייד אותם איתי בטיסות טרנס אטלנטיות (אפילו לי הטויסות האלה קצת אכזריות...)

rubber duck

New member
במקרה זה אני מסכים

זה מאד קשה לאדם לעמוד בטיסות על אחת כמה וכמה לבעלי חיים בכל מקרה מקווה שלפחות נהניית מהחתולה הצמודה שהיתה לך לכמה ימים שרון

מאוד נהנתי

אבל עדיין אני חייב לציין שיש לי העדפה לכלבים (אני מקווה שאני לא מעליב פה אף אחד...). איך שהוא אני מרגיש שכלבים יודעים יותר להביע והם יותר חברותיים. יצא לי להכיר כמה חתולים שהם חברותיים באופן מיוחד, ואז אני תמיד אומר "החתול הזה חברותי ממש כמו כלב...". אגב, החתול הכי מדהים שהכרתי עונה בדיוק לתאור של החתול הג´ינג´י שתארת
בכל אופן, שלא יהיו אי הבנות - גם חתולים אני מאוד אוהב

rubber duck

New member
גם אני אוהב מאד כלבים

במיוחד בוקסרים ובולדוגים
ולצערי מסיבות של שלום בית אני נאלץ לוותר על זה כרגע ומסתפק באקווריום עם 4 דולפינים
שרון

נשמע לי מאוד מוכר...

בילדותי תמיד חלמתי על כלב זאב (למרות שהייתי מוכן להסתפק גם בפודל...). ההורים שלי תמיד הבטיחו לי שכשנעבור לוילה הם יקנו לי (הם באמת התכוונו לזה). בכל מקרה, אני כבר הרבה מאוד שנים לא גר אצלם, אבל הם עדיין לא עברו לוילה... (וסביר להניח שכבר לא יעברו
) אז נאלצתי תמיד להסתפק באקווריום, בתוקים (עד שיום אחד הם ברחו
) ובחתולה שחיה בחצר שלנו וקראו לה (איך לא...) מיצי אבל אחרי שמיצי המליטה היא נעלמה יום אחד עם גוריה.

soulbird

New member
אני אמא גאה לכלבת זאב

מדהימה ומעולפת שכרגע שמה את הראש שלה על ברכי ומביתה בי מבקשת ליתוף כל פעם שאני הולכת איתה ברחוב מחמיאים לי שהיא יפה ומחייכים אלי (רק חבל שזה לא קורה שאני בלי הכלבה
)

למעלה