שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

מעבר לדרישות ולציפיות הברורות שאתם רוצים בבאטמן הבא (הג'וקר, זמן איכות עם הרעים, עוד באטמן בתחפושת) מה עוד הייתם מצפים שבאמת יכול להופיע בסרט הבא? למשל, אל תגידו באטמוביל סטייל ברטון, כי אין סיכוי שזה יקרה בגלל הגישה החדשה של הסיפור. הנה דוגמא לדברים שאני מקווה להם ואפשריים שיופיעו: הכרות עם דנט (דו-פנים לעתיד). לראות את באטמן מביס את הדחליל סוף סוף. ג'וקר מאיים ומטורף, זאת אומרת... יותר מאיים ופסיכוטי, וקצת פחות 'משעשע' מהקודם. המממ גם הייתי רוצה לראות את רייצ'ל נרצחת על ידי הרעים, לא כי לא אהבתי אותה, אלא כי זה ייתן לבאטמן סיבה מספקת לנקום. הייתי גם רוצה לראות את הארלי קוין המטורפת!!!
נו, אז מה איתכם?

WhiteQueen

New member
עידו יש לך שותף...../images/Emo168.gif

כולם רוצים את הרלי קווין!!!!!!!

Aeon

New member
קרוק יופיע בסרט הבא!!!

אני לא יכולה לחכות...!

AceMagician

New member
WELL...

הייתי באמת רוצה גרסאות משופרות לג'וקר (למרות שניקולסון עשה את העבודה
), וכמובן צריך איכשהו להציל את ויקטור אייס מהאוול שנעשה לו ע"י המושל שוורצנגר... הייתי רוצה קצת יותר על ראס אל גול... אהבתי את הסאגות שלו בסידרה הישנה שהייתה פעם בערוץ הילדים (ששמעתי שהיא תצא שוב על DVD עם דיבוב חדש...). זה אני ^_^"

חח כמה שאני מסכים על עניין הפריז

לא נראה לי הוא יופיע. נולאן וחבורתו שואפים לעשות משהו שגובל במציאות האמיתית, וקשה לי לראות איך הם מיישמים את פריז בצורה ריאלית בלי לדפוק ת'רקע של הדמות לחלוטין.

Evil Beast

New member
DUDE.

ג'וקר פסיכוטי, כמו בA killing joke. שאין לו גבולות. עם הארלי קווין כגרופית צמודה. יה, ביץ'. והממ, אנ'לאדע. אולי.... ההוא עם הבובה? שכחתי השם, ונטרילוקוויסט, משהו כזה
.

חחחח!!! הזה עם הבובה ענק!!! ../images/Emo13.gif

הייתי מת לראות אותו לכמה רגעים. הוא בהחלט מתאים להיות אחד מהפסיכופטים שברחו מהבית משוגעים!
נ.ב. באטמן מתחיל בדי וי די עוד 3 ימים בארץ!!! רוצו לקנות!

gloria23

New member
הלוואי הארלי בסרט הבא!

איך הוא הפחיד אותי הזה עם הבובה, וגם אני זוכרת פרק אחד עם מישהו שהשתמש באיזה תכשיר ואז הוא יכל להשתנות לאיזה דמות שהוא רצה והיתה לו התמוטטות עצבים והוא היה כולו גוש כזה ולא יכל לשלוט על זה. זה היה עצוב ומפחיד בעונה אחת... בכלל אני כל כך רומה שיחזירו את הסדרה הזאת, יצירת אומנות.

האמת אבל שלא נראה לי הוא יגיע

אולי יהיה איתו רגע קצר למעריצים. קראתי איפשהו שתוכנן שבסרט הבא באטמין יביס את הדחליל, יתחיל את המלחמה בג'וקר אבל לא ינצח ונכיר לראשונה את Dent. בסרט השלישי דנט ובאטמן ינצחו את הג'וקר והג'וקר יעשה משהו שיהפוך את דנט לדו-פנים. ככה אמר התסריטאי בראיון, אבל כמו כל דבר זה בטח יישתנה, אבל זה בינתיים המבנה הבסיסי. אבל האמת, נולאן הבטיח שיהיו כמה רעים בדומה לסרט הזה, אז אולי עוד יש תקווה? לא יודע...

למעלה