שאלה לחברי הפורום

adina3

New member
שאלה לחברי הפורום

האם יש משתמשי CONCERTA שמתלוננים על הרעת מצב?היפראקטיביות יתר ...מצבי רוח ,רגזנות יתר...מצבי פסיכותיים...?

אצלינו.......

אנחנו השתמשנו בקונצרטה. בהתחלה עבד נפלא. פשוט קסם של תרופה. אחרי מספר חודשים פשוט הפסיק לעבד. לא האמנו איזה שנוי לרעה חל. עברנו לריטלין SR שנותן לנו (טפו טפו.. שרק ימשיך) מענה מצויין.

spidergirl

New member
מה שקרה לי מספר פעמים

הוא שקופת החולים מכרה לי קונצרטה מקולקלת. לא פג לה התוקף אבל הכדור שיגע לי את השכל. מצבי רוח, חרדות, עצבנות חוסר ריכוז ועוד תסמינים. איך אני יודעת שהקונצרטה היתה מקולקלת וזו לא אני שמגיבה לא טוב לקונצרטה? כי כשקניתי קופסה חדשה, מחוץ לקופה, הכל היה בסדר. כאמור זה קרה כמה פעמים בשני בתי מרקחת שונים של הקופה. כבר חצי שנה אני קונה בבית מרקחת פרטי והכל מתנהל על מי מנוחות. שיחסכו ממני את הסבסוד של הקופה ואת עוגמת הנפש. יכול להיות שזה קורה לעוד אנשים והם לא יודעים לקשר את זה לחפיסה מסוימת. לדעתי הבעיה קשורה לאחסון לא נכון של הקופה.

zivadina

New member
מייד לפסיכיאטר שמתמחה ב-ADHD

יכול להיות שיש כאן בעייה של מינון נמוך מדי שלא העליתם למרות העלייה במשקל של הילד, יכול להיות, כפי שכתבה spidergirl, שיש בעייה של כדורים לא טובים, ואז מומלץ לקנות בבית מרקחת אחר, יכול להיות שיש בעיות בסביבת הילד, גם בגלל החברים וגם בגלל המורים, שאינכם מודעים להן. אחרי שקבעת תור לפסיכיאטר, תנסי לברר עם הילד, עם מוריו ועם חבריו, אם יש בעיות סביבתיות כאלה, כדי שתוכלי לעדכן את הרופא. נשמח לדעת איך אתם מתקדמים. הרי כבר מגיעה לך אזרחות כבוד בפורום שלנו....

adina3

New member
זיוה יקרה וכולכם החברים המקסימים

תודה על ה"תואר"אזרחות כבוד-אני שומרת עליו למרות שאני עצלנית לכתיבה... אנו בודקים מכל הכיוונים...ה"פסיכיאטר" לא בדק את המשקל בפעם הקודמת-לפני שבוע.הבעיה של CONCERTA אצל הנסיך כבר יותר משנה...וכל פעם שאמרנו "יש תיקים" הוא היפר,הוא לא מקשיב חוצפן גונב בורח,יש לו חיוך סתמי...וכו"ל התיחסנו כאילו יש טיפול וזהו. זהו-שאין טיפול! חבל לכעוס ...הילד סובל וגם אנחנו... הפסקתי את הCONCERTA היום. אין עם מי לדבר(הפסיכי בחופש!הרופא משפחה -לא לוקחת אחריות,במיון-אין טיפול פלא...טיפול התנהגותי ומעכב הוא באישפוז... בקיצור STOP ל !CONCERTA) .הוא לא יהיה מרוכז בבית הספר...אז מה? יותר טוב שיהיה במצב פסיכוטי? אנו מתחילים לחפש ... אני בטוחה שנמצא...מה ש spidergirl מתארת זה מאוד מפחיד...מחר אבדוק עם הרוקח... אניעדיין סבורה שהתרופה פשות לא מתאימה לנסיך...מדוע? הכו...במתח!אני בקטע של בלשות מקצעוית...

zivadina

New member
ממליצה לך להחליף רופא.

חבל לתת לרופא הנוכחי צ'אנס נוסף על חשבון הבריאות הנפשית של הנער. בהצלחה!

spidergirl

New member
ברור שהרוקח יגיד שזה לא סביר

דיברתי עם החברה בנושא פעם, יש תהליך מסורבל משהו לשלוח את הכדורים לבדיקה והתעצלתי להתחיל איתו. השאלה היא אם יש עוד אנשים שזה קורה להם? חוץ מזה, אני מכירה עוד אנשים שקונים בבית המרקחת הזה ולא מרגישים בבעיה כלשהיא. אחותי לעומת זאת, הרגישה את זה ישר.ומעניין לכמה אנשים זה קורה והם לא מייחסים את זה לתרופה בכלל?

../images/Emo24.gifגם אצלנו הקונצרטה היתה

גרועה מאוד אצל הבכור שלי
כן, זה קורה. אנחנו הפסקנו לאחר מס' חודשים במצב דומה למה שאת מתארת וטוב שכך. למרות שעם יד על הלב יכולה לאמר לך, המצב לא חזר להיות רגוע לחלוטין מאז. מבינה אותך עד מאוד. עמדנו בשערי מיון גהה ומאחלת לבני לא לעבור את החוויה הזו עוד לעולם. לחשוב שאתה משתגע מרוב חוסר שליטה ותסכול. זה איום. אין ספק שמאז שעברנו ל-LA ו-SR, בוקר וצהריים.המצב השתפר מאוד. כיום מטופל בנוסף לריטלין גם בריספרדל ורגשית. ממליצה לכם ראשית, לנסות אחד הסוגים האחרים של ריטלין.
למקסים שלך

liat555

New member
חיוך נצחי תוכלי לפרט על הטיפול

הריגשי? והאם היו לבנך טיקים?

למעלה