שאלה לחברי הפורום!

מיכל20000

New member
שאלה לחברי הפורום!

הסיפור שלי הוא כזה: אני מאורסת לחברי אולם בתקופה האחרונה הופיעו התלבטויות באשר לעתיד הקשר ואם בכלל. התייעצתי עם חברים וכו' אולם עדיין לא הגעתי לשום מסקנה...השאלה היא האם קיים פסיכולוג/יועץ כלשהוא שיוכל לעזור לי בנושא?? אם למישהו קרה דבר דומה או מכיר דרכים לפתרון אשמח לשמוע! בתודה מראש מיכל

s h o o s h a

New member
התלבטויות טרם נישואין

ה"חשש" הזה מפני "איבוד" העצמאות הטוטאלית לעשות את כל מה שאת רוצה היום לעומת מה שיהיה כאשר תהיי נשואה, לדעתי, זו ההתלבטות העיקרית שלך. והיא בהחלט לגיטימית. מה לעשות אתה? ראשית, לדבר עליה עם בן זוגך לעתיד. ייתכן והוא חווה את אותן תחושות גם כן. ייתכן וקיים משהו עמוק יותר אצלך/אצלו שמרגע שעלה נושא הנישואין ה"דבר" הזה צף ועלה וגם כאן, על שניכם לשוחח. בהחלט ניתן להיעזר בסיוע של גורם חיצוני כדי לבדוק את טיב הקשר ביניכם ולשאול לדעתו עד כמה הוא מעריך שיחזיק מעמד. אבל מעבר לכל אלו, החשוב ביותר הוא תחושת הבטן שלך. את אוהבת אותו? את רואה את עצמך מתבגרת ומזדקנת איתו? את רואה את עצמך מקימה משפחה עמו? ובעיקר-היכן את רואה את עצמך בקשר עמו? מאחלת לך הרבה בהצלחה ולא למהר בוקר טוב שושה

את יכולה לפנות

לנעמת. הם עוזרים בכל מני יעוצים לנשים. אם את מאזור המרכז הם יושבים בקינג ג'ורג'. גובים סכום סמלי.

adam33

New member
פסיכולוג?

בכלל לא!!! האמיני בעצמך ובידיעה שרק את יודעת מה טוב לך ושיש בתוכך אינטואיציות שיכולות לומר לך כן או לא תפרקי את ההתלבטויות לנושאים ותבדקי אחת אחת האם זה טוב או פחות טוב לפעמים זה מצד אחד לא נורא אם הוא שק במקלחת ומצד שני זה נורא אם את אוהבת שקט ושונאת זיופים בהצלחה

על נישואין ןאהבה...

לנשים יש חוש שישי מפותח מאד קוראים לו אינטואיציה נשית ,בעצם יצירת האשה מצויין כי לנשים יש" בינה יתרה"שבניגוד לנו הגברים מבחינות בפרטים קטנים כלומר יש לך כאשה מעלה אדירה ,נצלי זאת היטב,כמו כן נשים בנויות על רגש ,כך שכדאי לך להרגיש היטב את תחושותייך האמיתיות ואל תתני לתחושת "הבטן" שזו תכונה מולדת אצלך להטשטש ע"י סיפוק צרכים רגשיים . את צריכה ללכת עם ההרגשה האמיתית שלך ולא לשמוע לאף אחד כי רק את יודעת באמת מה מתאים לך.בנוסף אני מציע לא להחפז ולהשתדל לפתח את התקשורת איתו ואם את יכולה גם לקחת יעוץ טרום זוגי כדי ללמוד איך לא רק לשרוד בזוגיות אלא גם להנות ממנה.... בהצלחה

מיכל20000

New member
לגבי יעוץ

מי נותן יעוץ טרום זוגי? יועץ נישואין או שזה משהו אחר? ובכל מקרה אם תוכל להמליץ על מישהו כזה...

adam33

New member
ייעוץ טרום נישואין

ניתן גם לראות קלטות דוגמא מההרצאות באתר.. שולח לך קישור.. תראי ותשקלי.. אצלנו מאוד נהננו וחזרנו להרצאות נוספות.. http://www.kavas.co.il/calender/default.asp

meshotet1

New member
הכל על אחריותך

ברור שאת ממש במצוקה. קשה להחליט מהראש כאשר הלב והבטן משדרים מסרים סותרים. מה שלא יהיה אל תתני להגיון לבלבל אותך, ההחלטה היא שלך ואת צריכה לקחת אחריות. אם את לא מרגישה שלמה עם זה דברי עם ארוסך אולי גם הוא מרגיש כמוך ומקרין לך את זה ואז ודאי שכדאי לעצור את האסון בזמן. אם הוא בטוח בעצמו אולי יצליח להוציא ממך את החששות. מצד שני קחי את החיים בקלות הכי הרבה תהיה מסיבה תספרו צ'קים ואח"כ ביי ביי.

seeyou

New member
התלבטויות ,ספקות-חששות...../images/Emo140.gif

זה דבר טבעי-אני חושב בגלל זה מתחילים בזוגיות ממוסדת בגיל "בוגר" תגדירי לעצמך את המטרות בחיים המשותפים לפני שאת ניגשת לפסיכולוג/יועץ את אמורה לחיות במחיצתו ולא אף אחד אחר. Choose your love, love your choice יוסי.

למעלה