שאלה לחברי הפורום...

falling angle

New member
שאלה לחברי הפורום...

אז חוץ מארוסמית... איזה עוד סגנונות שלא ממש קורבים לרוק את שומעים?? איזה להקות/ זמרים שלא דווקא מהז'אנר הזה מענינים אתכם? אני אישית שומע את : The Temptations.. ומה אתם? יום טוב... וייאאאאלה ביי

AeroTom

New member
לא ממש קרובים לרוק?../images/Emo4.gif

אין לי הרבה שלא ממש קרובים לרוק... אחרי אירו באים אצלי ישר-Guns n' roses. הם 2 הלהקות היחידות שיש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם (למרות שעם גאנס זה לא ממש חוכמה,שישה דיסקים סה"כ...) ויש לי גם דיסקים של זפלין,הנדריקס,The Doors,בון ג'ובי ועוד כל מיני כמו Chili Peppers,REM,אוסף של פינק פלויד,האחרון של ה-White stripes שמצאתי אותו נחמד ועוד דיסקים שיש בהם כל מיני שירים של כל מיני אמנים אחרים ועוד... אז בקיצור-אין לי הרבה לא ממש קרובים לרוק נראה לי.
Im a flaming god!

StarDustGirl

New member
איך בון-ג'ובי נכנס לרשימה?!../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

אני יושבת וקוראת את הלהקות שאתה אוהב ואני כזה: awesome! בדיוק כמותי! ג'ימי שולט! גאנז מלכים! the doors the white stripes rem כולם גדולים מהחיים...גם לד זפלין כמובן.. אבל בון ג'ובי?? מה יש בבון ג'ובי חוץ מהבהרת שיניים מוגזמת?
טוב..חוץ מזה..אני חולה מתה מאוהבת בדיויד בואי...הוא היה כזה פריק שולט
. פינק פלויד הם אחלה, אני מאוד מאוד אוהבת את הביטלס (אני לא מכירה מישהו שממש שונא אותם...חוץ מזה, ארוסמית' עשו להם חידוש^_^) הממממ...אליס קופר מגניב, אני לא מתנגדת לקיס, אר...ג'ניס ג'ופלין אדירה...אני גם מאוד אוהבת שתי להקות פחות ידועות our lady peace ו remy zero...חוץ מזה, גם את הרגילים- muse, smashing pumpkins, radiohead,nirvana...oasis המפ..ישראלי...אני הייתי מעריצה מטורפת של המכשפות. עכשיו פחות. משינה די משעממים, אבל יש להם שירים טובים. ואאא....זהו לבינתיים...יש עוד..שרק יש להם סינגלים שאני אוהבת, אז בכלל לא החשבתי. אה כן...גם placebo בכלל לא רעים.

Mrs Hetfield

New member
במקום לפסול וישר לרדת על

הלבנשת השיניים/התמסחרות / הפיכה לפופ וכולי וכולי אפשר לנסות להקשיב למוזיקה.. אולי יש דברים שאת לא מכירה? אולי בון גובי בזמנם היו חתיכת רוק 'נ' רוליסטים שהפציצו? אולי זה לא רוק נ רול כמו כל המלכים.. אלא קצת יותר משתפך.. אני אני לא חושבת שהם יורדים משום להקה של שנות ה 80 שנחשבה. ממליצה לך בחום לנסות את החומר הישן

SaintJohn

New member
חוץ מאירו אין הרבה שאני שומע

אבל בזמן האחרון אני מתחבר יותר ויותר לרוק ישראלי: איפה הילד, ברי סחרוף, שלום חנוך, אסף אמדורסקי, משינה, מוניקה סקס, הדג נחש (הם עושים היפ-הופ, לא רוק...), החברים של נטאשה ועוד ועוד... וגם אני אזכיר את הדורבנים והביל"ויים החדשים יחסית שנשמעים ממש טוב.

StarDustGirl

New member
הדג נחש??

פאק...
הפתעתם אותי... ho well...דווקא יפה לראות איך כל קצוות הטעמים מתלכדים להערצה של להקה אחת:)

Aeroguy

New member
הדג נחש

עושים שילוב של היפ-הופ, רוק, פאנק מאוד ייחודי. להקה א-ד-י-ר-ה. אני בדיוק עכשיו בדרך לראות הופעה של רוקפור.

rocket

New member
שאלה חביבה

הלהקה השנייה שאני אוהבת אחרי אירוסמית אלה הסקורפיונס. חוץ מזה אני נהנת מ guns and roses , בון ג'ובי ולהקת רוק יפנית בשם x-japan חוץ מזה אני מקשיבה לשירי 60-70-80. לבלדות רוק של כל מני אמנים (לא משהו ספציפי) וגם לרוק ישראלי.

AeroTom

New member
בון ג'ובי-86...

האלבום שלהם Slipery When wet מאותה שנה הוא נחמד מאוד עם שירים כמו: Livin' on a prayer Wanted dead or alive You give love a bad name ועוד... ויש גם יותר חדשים שהם בסדר כמו Its my life וכמובן-Always. כמו שאמרתי הם לא מה-Top Favorites שלי אבל הם אחת מאלה שאני שומע ויש לי דיסק שלהם. תמיד שיש SO 80's ב-VH1 אז מראים את Livin' on a prayer ואת Walk this way...
אבל את זפלין,The Doors,הנדריקס וגאנס כמובן אני אוהב יותר.

Aeroguy

New member
תחום המוזיקה שלי:

אני אוהב את כל התחומים השונים שבין בלוז לרוק. הנה פירוט ודוגמאות מכל סגנון: החל מהבלוז בתקופה הראשונה שהוא הוקלט: Bessie Smith, 1920's 30's Sonny Boy Williamson the 1st, 30's 40's Robert Johnson, 30's דרך פאנק וסול: James Brown Aretha Franklin Otis Redding דרך רוק מוקדם ולהקות בלוז-רוק של שנות ה- 60: The Yardbirds John Mayall's Bluesbreakers Al Kooper and Mike Bloomfield דרך פסיכדליה של שנות ה-60: Jefferson Airplane The Churchills The Small Faces דרך רוק , בלוז רוק ורוק כבד של שנות ה- 70: Led Zeppelin Uriah Heep Nazareth Humble Pie AC/DC דרך רוק, בלוז-רוק ורוק כבד של שנות ה- 80 המאוחרות וה-90: Guns'n Roses Jane's Addiction The Black Crowes וכלה בלהקות שפרצו בשנות ה-2000: The Coral The Darkness חוץ מזה אני גם שומע ישראלי (רוקפור!!!!! הדג נחש!!!!!) ומוזיקה יהודית וערבית עתיקה (אום כולתום, פריד אל עטרש, נגני עוד וכאנון למיניהם, אני לוקח קורס באוניברסיטה בנושא)

למעלה