שאלה לחברי הפורום אהלן, תגידו.. כל בחורה חייבת מקלחת לאחר סקס? תודה
ש שובהואכאן New member 26/10/14 #1 שאלה לחברי הפורום אהלן, תגידו.. כל בחורה חייבת מקלחת לאחר סקס? תודה
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 27/10/14 #13 אתן? אני רק אני. לא אחראית על כולן!   אני אוהבת הרבה פעמים להרדם עם הריחות של הסקס עליי. זה כיף!
A arieshor New member 26/10/14 #4 שובהואכאן היייי לפי דעתי כל בחורה חייבת מקלחת אחרי סקס. נגיד הקנדום נשאר אצלה באיבר המין. עם היא לא תוציא זה ישאר שם. אולי היא תיכנס להריון.
שובהואכאן היייי לפי דעתי כל בחורה חייבת מקלחת אחרי סקס. נגיד הקנדום נשאר אצלה באיבר המין. עם היא לא תוציא זה ישאר שם. אולי היא תיכנס להריון.
A arieshor New member 26/10/14 #6 זאדק הערס הפולני יצאתי עם בחורה. השארתי הקנדום בכוס שלה באיבר המין שלה. פתאום אני מחפש הקנדום לא נמצא. מייד הלכתי לחפש הקנדום.
זאדק הערס הפולני יצאתי עם בחורה. השארתי הקנדום בכוס שלה באיבר המין שלה. פתאום אני מחפש הקנדום לא נמצא. מייד הלכתי לחפש הקנדום.
T TheWhitestOfFangs New member 29/10/14 #60 תגידו מה שתגידו אבל יש משהו מעולה בהומור הזה, דבילי ככל שלא יהיה... תודו שאתם אוהבים את הפיגור הזה
י יש לך פנים יפות New member 26/10/14 #7 למען האמת .. חשובה לי יותר המקלחת שלפני אחרי זה קצת תלוי איך זה נגמר , או איך הוא גומר