שאלה לחברי הארגון

fate spinner

New member
שאלה לחברי הארגון

ראיתי את הפורום שלכם נכנסתי לאתר שלכם. ובאמת שניסיתי. אבל לא הבנתי מה העמדה של הארגון לגבי משהו. במה הוא תומך, למה הוא מתנגד? ודרך אגב. אני חושב שהיה יותר חכם בשבילכם להשפיע דרך מועצת התלמידים הארצית. אבל זה נראה שאתם פשוט סתם משמיצים אותה ( שימו לב שבסקר שלכם יש שלוש אפשרויות נגד מועצת התלמידים ורק אחת בעד)

Rc300

New member
אממ....יש לי שאלה---

אני פוחד להרגיש לא רצוי בהפגנה...בגלל שאני דתי(לא שאני מתבייש בזה,פשוט עם כל הקטע של ההתנתקות וזה...יש המון מחלוקות היום,וחבל שזה משפיע על היחסים בין הציבורים) אוקצור...יש פה עוד כמה דתיים...או אפילו כאלו שאין להם בעיה עם הדתיים ואפשר לסמוך על זה שלא תהיה כל התגרות או עקיצה במידה וניפגש?

wizibusy

New member
בנוגע להפגנה.

אין לך מה לפחד להגיע להפגנה. האנשים הם אנשים טובים, והם שמחים על כל אדם שרוצה לקדם את הנוער ואת החינוך. בעניין ההתנתקות - הדעות של אנשי הארגון שונות ומגוונות, אף אחד לא שופט את האחר ע"פ דעותיו. אנחנו קבוצה שפועלת באיחוד למען מטרה נעלת, מעל הפוליטיקה,מעל הדת,מעל ימין ושמאל. החינוך, שלי, שלך, ושל כל המדינה. ואני מבטיח לך שאנשים שיתגרו ויגרמו לאי נוחות לא יהיו כאן.

wizibusy

New member
הסבר.

הארגון בשלבי הקמה, ברגעים אלו מחולקים תפקידים על מנת להתחיל ולהפעיל את הארגון. העקרונות של הארגון כבר כתובים ומפורסמים באתר, הדרך גם כן. עכשיו רק נותר לפרט יותר, ולהביע עמדה ספציפית לגבי כל נושא ונושא - וזה יבוא עם הזמן. בנוגע למועצה הארצית, מהניסיון שלי, ומהניסיון של אנשים רבים אחרים, חלקם חברים שלי וחלקם סתם עסקנים במועצה הארצית - המועצה לא עושה שום דבר. פשוט שום דבר. וגם אם היא רוצה לעשות - יש סתימת פיות ועיכובים מצד ה"מבוגרים". אני אפרסם היום מכתב של חבר קרוב שלי, בו הוא מביע ביקורת על התנהלות עיריית ת"א בנוגע למועצת התלמידים ת"א.

למעלה