שאלה לחברים

א ו ס ו ש

New member
שאלה לחברים

האם מישהו מכיר את המרפאה לבריאות הנפש באיכילוב? הבת שלי הופנתה לאינטק שם השבוע. האם זה לוקח הרבה זמן עד שמתחילים טיפול ועזרה? היא אמורה לקבל רפא מטפל ולהירשם בסל שיקום אבל לפני הסל שיקום היא צריכה לעבור ועדה מחדש לסל שיקום, על מנת לקבל סיוע בכר דירה. היא כבר שכרה דירה ואני מקווה שזה לא ייקח הרבה זמן כי הכסף לא ממש מרובה אצלה. תודה וגם אני קצת מצוברחת לא קשור לילדה, החיים קשים אין עבודה ואני אחרי ניתוח טבעת אני רעבההההההההההההההההההה וכשאין אף אחד בבית אני מחפשת במגירותץ גם את מה שאין. אוף קשה לי מאד

ד קובי

New member
אוסוש יקרה ../images/Emo24.gif

לגבי איכילוב וזמן הטיפול שם אין לי כל מידע יקירתי, אבל מאמין שאת תעשי את הכי טוב שאת יכולה למענה. אני שולח חיבוקים ונשיקות ומאחל המונמון בהצלחה לבת שלך... מחזק את ידיה... החיים קשים אבל מתוך הקושי רק מתחשלים ומתגברים ואז קמים על הרגליים... ולגבייך יקירתי את לא חייבת להיות רעבה, נסי לסדר לך מס' ארוחות קטנות ביום כל 3 או 4 שעות כך לא תהיי רעבה, נסי להרבות בשתיה וזה יבלום מעט את התיאבון. לקראת 2007 שתכנס אלינו עוד מעט (וגם אפתח שרשור 2007) שולח לך המון חיזוקים וים אהבה

א ו ס ו ש

New member
תודה יקירי אתה עשר

אבל למרות הארוחות המרובות אני עדיין רעבה בעיקר בערב ודוקא אז אסור לאכול, אני יודעת שאני צריכה להרגיל את עצמי לשינוי בהרגלי אכילה אבל קשה לי מאד ואני חוטאת וזה מבאס אותי. ולשתות קשה לי בחורף, קר לי מאד לשתות מים ואני די בסדר יחסית עם מים רק קרררררררררררררר. אבל בכל אופן תודה על החיבוקים זה עוזר.

למעלה