במידת העיקרון- צריך לחכות שבועיים בין טסט לטסט אבל מן הסתם המורה החדש לא יגיש אותה עד שהוא יראה שהיא משופשפת.. בקיצור תלוי בחברה ובמורה החדש- מינימום שבועיים
אני לא בטוחה אבל לפי מה שהבנתי זה תלוי במורה ובכמות התלמידים שלו... אם נגיד היא עברה למורה שיש לו ממש הרבה תלמידים והוא מגיש הרבה לטסט אז היא תצטרך לחכות הרבה זמן.. חוץ מזה שהטופס הירוק שלה הוזן על שמו של המורה הקודם והם יצטרכו לשנות את זה וזה.. אבל בעקרון זה תלוי במורה שהיא עוברת אליו, יכול להיות גם שאין לו את מי להגיש לטסט ואם היא מוכנה הוא יגיש אותה.
השאלה אם כדאי לה לעבור בכלל בכל זאת טסט שישי נכשלה, אבל מצד שני עכשיו לעבור? המורה אמר שהוא יקבע לה טסט לעוד שלושה שבועות זה דווקא סבבה בין טסט לטסט אבל היא עצבנית שהוא לא נותן לה מספיק טסטים מה להגיד לה? היא כולה מבואסת ולא נעים לי,
ולא לך? חחח!!! שמעי, הבעיה יכולה להיות הן בתלמיד והן במורה. מה עם תלמידים אחרים? הם כן עוברים בטסט הראשון או השני או אפילו השלישי? כי אם כן הבעיה היא לא במורה אלא בילדה עצמה. אם זה ממש חשוב לה, והיא רוצה עוד חוות דעת, היא יכולה ללכת לשעור נסיון של אחד החברים שלה ולראות איך מורה אחר מלמד ועל פי זה להחליט... שלא תהיה עצבנית שהוא לא נותן לה טסטים. שקודם כל תנהג טוב ובלי טעויות, בשביל מה לגשת סתם אם היא נכשלת כ"כ הרבה?
קודם כל יש לך טעות- מורה שיש לו הרבה תלמידים יש לו הרבה טסטים ולכן הוא יכול להגיש אותה תוך שבועיים. אבל רוב הסיכויים שהוא לא יעשה את זה ..כשאתה עובר מורה אתה לוקח לפחות 10 שיעורים...צריך קצת להתרגל לאוטו ואולי אפילו הוא יעיר לך הערות שלא העירו לך קודם... ושיטת חנייה שונה... אבל אם הוא מורה טוב שווה לעבור... כתבתי כאן אתמול על לעבור מורה ביותר פירוט .. תחפשי את זה..
בין טסט לטסט זה לא משנה אם עוברים מורה או לא צריך לחכות שבועיים. אני מניחה שהמורה החדש לא פראייר ואם היא לא תעשה שיעורים לא יצא לו מזה שום דבר... לפי דעתי אם היא חושבת שיש על מה עוד לעבוד וללמוד והיא פשוט לא מרוצה בנוזא הזה מהמורה שלה שתעבור. אם זה בגלל הטסטים זה שטויות בגלל זכמעט אצל כל מורה חמכים בין שלושה שבועות עד חודש לטסט! אצל אף אחד כמעט לא ניגשים אחרי שבועיים. צריך להבין שיש עוד תלמידים ולא תמיד אפשר לשים אותה תמיד בעדיפות ראשונה