שאלה לחברה מחו"ל..

שאלה לחברה מחו"ל..

-מה הדעות שלכם בקשר להתנתקות? -פעלתם במקום מגורים שלכם [בהפגנות, הסברה וכאלה..]? -אם היו נותנים לכם אפשרות בחירה, הייתם עולים לארץ ישראל או נשארים בחו"ל? -אתם בקשר עם חברה יהודים?? חיים בתוך קהילה בתור יהודים?? חיים בדרך חיים יהודית?? -ומה עם תנועות נוער?? של יהודים?? בנ"ע אולי?? ועוד משהו.. אם מישהו יודע.. יש את הביטוי בעברית צוחק מי שצוחק אחרון.. מישהו אולי יודע מה התרגום שלו באנגלית?? אני כבר הההממממוווןןןן זמן מחפשת!! שאלתי כבר את כולם ואפחד לא ידע לענות לי..!!

faland

New member
תשובה לחברה מהארץ...

מה הדעות שלכם בקשר להתנתקות? דעות חלוקות אבל תומך -פעלתם במקום מגורים שלכם [בהפגנות, הסברה וכאלה..]? לא -אם היו נותנים לכם אפשרות בחירה, הייתם עולים לארץ ישראל או נשארים בחו"ל? כרגע נישאר -אתם בקשר עם חברה יהודים?? כן חיים בתוך קהילה בתור יהודים?? לא חיים בדרך חיים יהודית?? לא -ומה עם תנועות נוער?? לא של יהודים?? בנ"ע אולי?? לא לא מכיר את הביטויי סורי...

MissNusha

New member
.......

מה הדעות שלכם בקשר להתנתקות? אממממ.. לא ממש מתעסקת בזה -פעלתם במקום מגורים שלכם [בהפגנות, הסברה וכאלה..]? לא.. -אם היו נותנים לכם אפשרות בחירה, הייתם עולים לארץ ישראל או נשארים בחו"ל? ברור שלהישאר בחיים לא הייתי חוזרת לארץ מרצוני. -אתם בקשר עם חברה יהודים?? כן חיים בתוך קהילה בתור יהודים?? לא חיים בדרך חיים יהודית?? לא -ומה עם תנועות נוער?? לא של יהודים?? בנ"ע אולי?? לאאא... למרות שאיםה שאני גרה יש הבונים (הנוער העובד והלומד), נצ"ר, בני עקיבא, הש"י (השומר הצעיר), בית"ר ועוד אחד ששכחתי את השם.. לא מכירה את הביטוי אבל המורים פה תמיד אומרים: Ur laughing now but its not gona last long

למעלה