שאלה לורדית

b e c k y

New member
איזו שאלה מאתגרת

לא יכולתי להתאפק וישר רצתי לבדוק בספרים. אז ככה. "מגנזיום הוא מינרל העוזר למע' העצבים, מרחיב את כלי הדם, מסייע במניעת מחלות לב, מסייע לתפקוד ויטמין B6, חשוב לגוון העור ולרעננותו. מחסור בו עשוי להביא לדופק לב בלתי סדיר ולקושי בהתמעה של יסודות מזון אחרים. סימפטומים המעידים על מחסור במגנזיום: רעד שרירים עצבנות חומציות יתר." (מתוך לחיות עד 120 - שאלה של החלטה מאת ד"ר ח.ש.סדובסקי) איך מחזירים מגנזיום לגוף? הכי טוב לאכול שקדים, גרעיני חמניות קלופים אבל לא קלויים, אגוזים, בוטנים..... (ויש עוד אבל באלה יש הכי הרבה) כך שאם אני מבינה נכון לא אמר להיות קשר. ע"פ אותו הספר קשיי שינה עשויים לנבוע מחוסר ב ויטמינים B1 B3 B6 ויטמין D וסידן. שינה עריבה

sporTV

New member
איזה ספרים את מחזיקה בבית?!?!?

לספרייה שלי רק הרלן קובן נכנס....

miril4

New member
באמת גם אני קוראת רק את הספרים שלו...

יש לי את כולם כולם כולם...וקראתי מלא שלו...אין עליו הספרים שקראתי: דיו חיוור,ההזדמנות האחרונה,התחלה חדשה,הנעלמים,היער,ועוד... מה שאני קוראת כרגע זה :תחזיקו חזק.

sporTV

New member
קראתי קראתי קראתי...../images/Emo13.gif

אני אוהד מושבע שלו. הרבה אנשים טוענים שהספרים שלו זהים לחלוטין. אני נהנה מכל ספר שלו מחדש, גם אם יש קוי דימיון בולטים. עכשיו אנ קצת בהפוגה מספרים בגלל חוסר בזמן פנוי. אבל....יום יבוא וגם הזמן הפנוי יחזור

miril4

New member
אני צריכה להבין שקראת את כולם או את אלה שאני

קראתי?

הלוו הללוו זה לא שבוע הספר פה

מה זה ההשתלטות הזאת על השרשור. מידע מעולה בקי ותודה
אני שאלתי בגלל שראיתי בבדיקת דם שיש לי ערכים נמוכים של מגנזיום והתחלתי לקחת כדורים. ופתאום התחלתי להרדם ביתר קלות לעומת לפני לקיחת הכדורים. חשבתי אולי יש קשר.. וכן אדון קובן הנחמד צובע בצבעים של הספרים שלו גם את הספרייה שלנו אבל כאן מתעסקים במגנזיום

miril4

New member
סליחה שהשתלטנו לך על המגנזיום../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

אבל לי נראה ששבוע הספר יותר מעניין
לפחות יש לנו מנוחה מ
אז נסחפנו קצת זה הדבר היחידי שניתן לעשות בתקופה שכזאת חוץ הלשמוע חדשות
או לקרא
או לאכול או פשוט לכתוב שטויות ולהשתלט לך על המגנזיום

moshesp

New member
המגנזיום

האם המגנזיום הנמצא במולטיויטמינים הוא מספק ? שיקו

sporTV

New member
תלוי

כמה מגנזיום אתה צריך לספק לעצמך........ בהודעות האחרונות בשרשור "chakiv" שהיא הרוקחת הקלינית של האיגוד, אמרה שצריך לשים לב לכמות שחסרה. להבנתי, יותר מדי מגנזיום או פחות מדי מגנזיום זה רע לגוף.

chakiv

New member
איזה מולטיויטמין? כמה מגנזיום? ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם יש חוסר? האם יש עודף? האם ישנן תרופות אשר יכולות להיות מושפעות מהמגנזיום או, להיפך, יכולות להשפיע על רמות המגנזיום? ישנם יותר מדי פרמטרים בשביל לקבוע האם כמות המגנזיום מספיקה או לא מספיקה במולטיויטמינים. בגלל זה עושים בדיקות דם תקופתיות (ויש כאלה שעושים יותר פעמים בגלל נטילה של תרופות המשפיעות על רמות המגנזיום, או בגלל גורמי סיכון אחרים), ואז במרפאה, הצוות הרפואי, יחליט האם מה שמקבלים הוא מספק. ורדית

sporTV

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קצת קולטורה ואתה נרתע
קראתי כל הספרים שלו שיצאו, חוץ מה -2 האחרונים בערך...

miril4

New member
ולפחות הוא לא גרוע

כמו סופרים מיבשים אחרים דוגמאת רם אורן אני אצלו חושבת שהיו ספרים יפים אבל בתקופה האחרונה זה נהיה יותר ויותר משעמם גם דן בראון ומייקל מרשל ואורי אדלמן לא רעים ג'ון גרישם מייבש לגמרי

sporTV

New member
אני חושב

שכבר סיפרתי את הסיפור הזה, אבל אספר שוב. בכיתה יב' ביקשתי מאבי שיביא לי ספר טוב לקרוא בגלל שעד אז קראתי בכל שנותיי בערך 2 ספרים משעממים דרך בית ספר. הוא הביא לי את "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן. בזכות הספר הזה התאהבתי בעולם הספרים
ולדאבוני הרב, הסופר שבזכותו התחלתי לקרוא ספרים נפטר.
אבל אני שמח שהתחלתי לקרוא ספרים

ספורטי מאמי אני בטוח שיש לך בבית את הספר

" המדריך לפלצן המתחיל " נכון ?
ואתם ממשיכים לחפור לי על השרשור..ורדית תגאלי אותי מייסורי נושא?

sporTV

New member
אתה

מזכיר לי את סבתא שלי.... קורא תוצאות בדיקות במקום ספרים

shimrit77

New member
איכות השינה - קשר עקיף

מגנזיום הוא הברזל של הצומח, כמו ההמוגלובין שהוא הברזל של הדם. מתוך שכך, עד כמה שאני יודעת המגנזיום קשור להתכווצות בלתי נשלטת על השרירים, בכך שהוא מרגיע את השרירים. אני חותרת לכך, שאם מישהו מתעורר באמצע השינה בגלל התכווצות שרירים, שנתו הופרעה, והיא כבר לא תהיה איכותית כמו השינה שהיתה לו, לו היה לוקחת מגנזיום בטרם השינה. אני סבלתי מהתופעה הזו בהריון הראשון שלי, אז התעוררתי כל לילה בבהלה משריר שנתפס. לקראת סוף ההריון הביאה לי קרובת משפחה חפיסת כדורים של מגנזיום שמיועדת לנשים בהריון , PREG CRAMPS BUSTER, כדורים שהקלו עליי מאוד במהלך ההריון. היום, שנה אחרי ההריון אני ממשיכה ליטול את הכדור, וזאת בכדי לתחזק את הגוף ולישון בשקט... מקווה שעזרתי

ברור שאני עשיתי העלה ש..

שאת לגמרי צודקת לגבי עניין השרירים מה גם שזה עוזר להתאוששות אחרי מאמץ { חדר כושר לדוגמא } עכשיו אני במצב של לסדר את כל הויטמינים, התחלתי גם לקחת טיפות של ויטמין D מסתבר שלכולנו יש מחסור חמור בויטמין הזה וזה משפיע על ספיגת הסידן וכל מיני כאלה...{ בתיווך של ורדית } עוז סיימתי עכשיו את " מעשה ב 5 בלונים " התרגשתי נורא... מחר אני מתחיל את " תירס חם בים בים בם " בשאיפה עד סופ"ש לבדוק לסיים את הרומן " דירה להשכיר "

למעלה