שאלה לוותקים

M a r U s k A

New member
למה צריך לעשות הבדלה../images/Emo35.gif

רוסי או ישראלי
אני חיה 12 שנים בארץ! ואני לא מקטלגת אנשים לפי העדה שלהם, אני מקטלגת אותם לפי האופי שלהם. יש רוסים טובים ויש ישראלים טובים. החבר שלי ישראלי אנחנו יוצאים כבר שנה ו4 חודשים ומאורסים כבר כמעט שנה! אני אוהבת אותו ורוצה להתחתן איתו, אבל אני אוהבת אותו לא בגלל העדה שלו אלא בגלל מי שהוא! אם היה רוסי לא היה מפריע לי כלל! כשהייתי בת 16 היהב לי חבר שנה וחצי שהיה רוסי , נכון זה היה שונה אבל רק בגלל שהיה לו אופי שונה! יש לי חברים וחברות ישראלים, רוסים, אתיופים, יש לי חברים וחברות חילוניים, ודתיים , יהודים וגויים! ואני אוהבת את כולם כי הם אנשים מקסימים! אז מה זה משנה רוסי או ישראלי

varui

New member
אני רוצה להבהיר משהו

כמו אתם רואים אני עושה פה הבדל בין רוסים לישראלים אני רוצה להראות עד כמה עולים חדשיים הישלתבו בחברה ישראלית כמו רוסיה תיצא אם ישראלי ואין בינהם נושאים משותפיים רוסיה תיתצא אם רוסי ואהייה יותר להם נושאים אבל אני רוצה להגדיש פה בהודעה אני לא גיזען אני רוצה לראות פשוט אך זה באופן כללי אני רואה אותכם מאוד סועריים פה אני מקווה כולנו הבנו

M a r U s k A

New member
אני לא סוערת =/

עדיין לא התחלתי לתקוף
אני פשוט לא מבינה מה אתה מנסה להוכיח פה. תראה כולנו שונאים כשמקטלגים אותנו, אבל כולנו בעצם עושים את זה! אז אני אישית אימצתי לעצמי גישה שונה לחלוטין לחיים. אני רוסיה , מעבר לזה אני לא יהודיה וההורים שלי לא חוגגים שום חג ישראלי ואפילו קצת גזענים אבל אני אוהבת את הארץ עצמה, אני ציונית ונורא מתעניינת ומכבדת את הדת היהודית. החבר שלי ישראלי , המשפחה שלו מקבלת אותי כמו שאני ואף אחד לא מבקש ממני להתגייר (וטוב שכך) ואת כל החגים אני חוגגת איתם כשאת נוביי גוד אני וחבר שלי חוגגים עם המשפחה שלי. ויש ביננו שפה משותפת לחלוטין ואנחנו אוהבים אחד את השני. באותה המידה יש לי המון חברים רוסים אשר גם איתם יש לי שפה משותפת. נכון שיש ישראלים ורוסים שאני לא מסתדרת איתם. אני לא מסתדרת עם הישראלים אשר טוענים שישראל זה לא מקומם של הרוסים ושל הגויים בדיוק כמו שאני לא מסתדרת עם הרוסים אשר טוענים ששונאים את הארץ ואת הישראלים ובחיים לא יתחברו אליהם.

wildgirl1

New member
הנה אני יענה לך

1.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי בעיקרון ישראלי אבל זה תלוי בהרבה דברים 2.אם אתם הייתם רוצים להתחתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי תלוי אבל העדפה לישראלים 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים אני מעדיפה יותר לצאת עם ישראלים כי אני יותר מתחברת עליהם 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת לא היו לי חברים רוסים. 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת מצאתי שפה משותפת 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים אני כאן משנת 1993 ואני ניפגשת הרבה יותר עם ישראלים 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם לא הגעתי להרבה מסקנות

B o o o o M

New member
תשובות

1. אותו דבר בשבילי, לא מסתכלת על זה.... עדיף רוסי-ישראלי
2. אותה תשובה 3. אין העדפות מיוחדות !!! 4. חצי שנה, ובטח שמצאנו
5. חודשיים או חודש... וכן מצאנו
6. תלוי... בעיקר רוסים - ישראלים אבל בתכלס סתם אנשים טובים
7. מה, איזה מסקנה אפשר כבר להסיק פה...

the freaky girl

New member
אוקיי:]

1.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי תלוי בבנאדם.. לא במוצא.. יש אחלה ישראלים ויש גם אחלה רוסים.. בדרך כלל אצלנו בחבורה יש רוב רוסי.. 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי כנ"ל אבל יותר נוח עם רוסי:) 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים.. כפי שעניתי בשאלה הראשונה... 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת.. הממ.. הרבה... וכן.. 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת.. היוכמה, אבל לא כל כך הרבה.. וכן, היתה שפה משותפת 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים... לא ספרתי..
לפי דעתי בערך שווה בשווה 7.לאיזה מסקנה אתם הגעתם לאחר חברות שלהם. אני מתיידדת עם אחלה בני אדם, מה אני עוד צריכה?

...תשובות

1.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי רוסי 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי רוסי 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים אני יותר מתחברת לרוסים 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת היה לי חבר רק 4 חודשים ורוסי.... 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת לא יצאתי עם ישראלי 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים היה לי חבר אחד ורוסי 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם שום מסקנה שקשורה לעדה או דת

למעלה