שאלה לוותקים

varui

New member
שאלה לוותקים

אני רוצה שיענו אנשים שגרים בארץ 10 ומעלה בלבד 1.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם כל תשובה משפיעה הצבעת הישפעת

למה דווקא מעלה מ10 שנים בעעע

אני גר 7 שנים ואישית לי זה לא משנה אם היא רוסיה או ישראלית העיקר שיהיה בן אדם .וכמה זמן אתה גר פה ? מזמן לא הייתי פה כיאני בצסא עשכיו בעעעע אז איןלי זמן לכלום צבא = חרא יום טוב לכולם!!!!!!!!!!נשיקות::)))))))))))))))))

כן , כן אני עוד חי חח ואני עוד אחיה

אני מקווה שהכל בסדר איתך ושאת מרגישה טוב יום טוב לך שיהיה וערב טוב גם אולי עוד נדבר :)

SpyKid

New member
הכל אכן בסדר איתי, ../images/Emo13.gif

יום טוב גם לך!! נדבר

varui

New member
קודם כל אני לא זרקתי סתם 10 שנים

כי אני רוצה לשאול מישהו לפני 5 או8 שנים כי הם לא הישתלבו בחברה ישראלית אולי חלקם כן הישתלבו בצורה די טובה יש הבדל בין מישהו הייה פה מגיל 7 או מישהו בגיל 15 או 12

יותר מדי שנים בארץ../images/Emo122.gif

1.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי אין לי העדפה עם מי לצאת. לרוב אני יוצאת עם ישראלים-כי הם מעגל החברים העיקרים שלי. אבל אני יוצאת גם עם רוסים. ואני אפעם לא יוצאת רק עם רוסים או רק עם ישראלים-אנחנו מסתובבים ביחד
ומהזו ההפרדה המכוערת הזו "רוסים וישראלים". אני יוצאת עם חברים שלי. בלי קשר למה שהם. 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי אני רוצה להתחתן. וממש לא משנה לי עם מי זה יהיה. העיקר שזה אדם שיהיה לי כיף איתו ונמצא הרבה דברים משותפים. 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים אין לי העדפה. אני יכולה לצאת עם רוסים ועם ישראלים. 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת קשר? הכוונה חברות? היה לי חבר בילורוסי 11 חודשים 8 ימים [ו4 שעות-אבל מי סופר?
] והסתדרנו מצויין-ועדיין מסתדרים. 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת היו לי קשרים לא כלכך מוגדרים עם ישראלים..אבל זו היתה תקופה שלדעתי לא באמת רציתי קשר...אבל אני ביחסי ידידות מעולים עם המון ישראלים-כבר המון שנים. וזה מבחינתי לא פחות טוב מקשר רומנטי עם מישהו. 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים לא הבנתי את השאלה.....אני עליתי לארץ לפני כמעט 16 שנה-אני לא נפגשת רק עם רוסים או רק עם שיראלים, אני נפגשת איתם ביחד, אין מישהו שאני נפגשת איתו יותר. 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם מה? יבגני, למד להתנסח. אין שום מסקנות. מי חושב על זה בכלל? יוצאים עם מי שסבבה לך איתו, בלי קשר אם הוא רוסי מרוקאי או תימני. אוף לא מבינה בכלל למה היה השאלון הזה. כלכך מיותר

d d s s

New member
תשובות..

.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי... וואלה לא יודעת! אני דרך אגב כמעט 12 שנה בארץ. היה לי חבר רוסי שנה וחבר תימני 2 וחצי חודשים ודווקא התימני היה יותר חמוד ונחמד ויותר טוב (בתור חבר) מהרוסי אז לכו תדעו מה עדיף.. 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי... פה אני חושבת שהעדיפות היא לרוסי. ראיתי שזה די בעיה הייתה בשבילי כי אני אישית אוהבת מאוד לדבר ולהתבטא ברוסית. ועם מישהו שלא מבין את השפה שלי זה בעיה כי זה נורא חסר. השפה הרוסית שופעת בפיתגמים ממש מעולים וממש במקום, וכשבא לי להגיד אחד כזה לחבר התימני (לדוגמא) זה בעיה. עוד בעיה זה לדבר לידו ברוסית כי לרוב הם שונאים את זה וזה מעצבן אותם כמעט כמו שמעצבן אותי כשמדברים לידי בערבית וצוחקים ואני מרגישה מטומטמת. 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים... אין העדפה. העיקר הבנאדם והיחס שלו כלפי ושלי כלפיו. אם יש אהבה, לא משמה מה המוצא. אם אין, אז אין. 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת? עם הרוסי היה לי קשר שנה (נו בלי שבועיים וחצי). ברור שמצאנו שפה משותפת. היה לנו הרבה על מה לדבר ומה לעשות ביחד והקטע של הדברים שמשותפים לנו מכ"כ הרבה בחינות ממש תרם לקשר. 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת? הקשר עם החבר השני היה קצר הרבה יותר (רק חודשיים וחצי). למרות הכל הייתה לנו שפה משותפת אבל ההבדל בדתות ממש מורגש אצלו. אולי הוא סתם שוביניסט ואולי כל זה היה בצחוק אבל הוא די אוהב לשלוט ואני שואנת להיות נישלטת, אז זה בעיה. מה לעשות שאנו הרוסיות אוהבות לעמוד על שלנו. 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים... דווקא החברה הראשונה שלי בארץ הייתה ילדה תימניה שגרה לידי. לא ידעתי עיברית והיא רוסית אבל איכשהו תיקשרנו בינינו והיינו ממש קרובות. לי אין בעיה למצוא שפה משותפת עם כל אחד ולא משנה מה המוצא שלו ומאיפה הוא בא (אני מסתדרת מצויין גם עם ערבים). מה שכן, עם רוסים יש לי הרבה יותר דברים במשותף והרבה צחוקים שרק אנחנו נבין. אבל למשל אני מתנדבת של מגן דודו ויש לי שם חברים שרובם ישראלים ואנחנו בתחנה מדברים רק עיברית וזה ממש לא בעיה אלא בכיף. 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם? אני הגעתי למסקנה שאפשר לדבר אפילו עם קוף כל עוד הוא משתף פעולה. חחח סתםס תם בצחוק. המסקנה האמיתית שלי היא שבכל זאת יש את הקטע של המנטליות הרוסית לעומת המזרחית שמשפיע ממש חזק על הקשר הישראל רוסי הזה ושמהנ אותו בצורה ניכרת לעומת קשל של רוסים בלבד. אבל הרי בתאכלס, כ ה"רוסים" בארץ הם בעצם אנשים שגם באו מארצות שונות וגם שם יש תרבויות ומינהגים קצת שונים ושפה קצת שונה וכל אחד והתרבות שלו. אז אם אנחנו מצליחים להסתדר עם כל העירבוב של ברית המועצות לשעבר, נוכל להסתדר אפילו עם ארצות המיזרח. רק צריך בשביל זה קצת סבלנות!

אני יצאתי תקופה ארוכה עם עולה

מברה"מ לשעבר. תץיאורטית: הייתי מתחתן רק עם יהודיה( כולל כזו שעברה גיור) שיש לה זיקה לארץ ישראל ולציונות.

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

יש לי זיקה לארץ ולציונות, אני אוהבת את הארץ, ובזמנו אעבור לגור באיזור אריאל - ברקן. אבל אני לא יהודיה, אני לא מבינה למה רק למישהי יהודיה יכולה להיות זיקה לארץ הזאת

אנחנו אוהבים אותך כמו שאת../images/Emo9.gif

בתור בן אדם, ולא בתור מה שכתוב לך בת.ז [גם לא]. האמת, אני לא מבינה את הקטע הזה של היהודים והלא יהודים. את גדלת פה, למדת [ועדין לומדת] פה, מרכז החים שלך פה, זה לא שאת מתפללת לפסלים ועורכת טקסים בודהיסטיים בבית, לא רואה בכלל הבדל בינך לביני.

towoor1

New member
תסלח לי, אבל השאלון הזה ממש הזוי

א. יש בו טעויות דקדוק. ב. השאלות לא הגיוניות / לא יביאו לשום מסקנות. ג. "7. לאיזה מסכנה הגעתם לאחר החברות שלכם?" - מה זה?!?! זאת אחת השאלות הכי דביליות שראיתי מימיי...לשאלה כזאת ובזו הנימה, תשובותיי תהיינה ודאי: א. כיף לנו. ב. אנחנו לא מתאימים.

Evil Gremlin

New member
נכון..

וגם למה לעזזאל זה מעניין אותך? מה זה סקר או משהו..או שאתה מנסה להתחיל אם בחורה רוסייה ומנסה לראות מה הסיכוי שלך?

Janem

New member
:)

.האם אתם הייתם מעדיפים לצאת תשובה - א רוסי ב.ישראלי שאלה קשה. תלוי מה אתה מגדיר-רוסי. אם זו עולה חדשה או עולה ותיקה, או צברית ממוצא רוסי. אישית, לא הכי אכפת לי, אבל אני מעדיף שאם כבר היא רוסיה, שתהיה כמה שיותר עולה ותיקה. 2.אם אתם הייתם רוצים לתחנתן תשובה - א רוסי ב.ישראלי אני מעדיף להתחתן עם רוסיה, וליתר דיוק אוקראינית. אבל מי אמר שהאשה הנכונה בשבילי היא דווקא מהעדה הזו. אני בכלל חושב שאני אתחתן עם מישהי מעורבת, חצי מזרחייה חצי אשכנזיה. 3.למה אתם מעדיפים לצאת אם רוסים או ישראלים בקטע של לצאת אין לי העדפה. כמובן שאני בוחר לצאת עם מי שאני יוצא בגלל שהיא מוצאת חן בעיני/ יש לנו הרבה מן המשותף/ יש ביננו הבנה יוצאת מהכלל וכו' וכו'... 4.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם רוסי והאם אתם מצאתם שפה משותפת? האמת שאף פעם לא הייתי חבר לעולה חדשה טרייה. כל החברות ה"רוסיות שלי" היו עולות ותיקות, ובמקרה הזה קשר אחד נמשך עד לשנתיים וחצי. 5.כמה נימשך קשר חברות שלכם אם ישראלי והאם אתם מצאתם שפה משותפת? לא יודע אם להחשיב את זה, אבל בילדות, הייתה לי חברה ישראלית (חצי עירקית חצי גרמניה), וזה היה קשר שנמשך 3 שנים. לאחר מכן, המקסימום שהגעתי עם ישראלית-חודשיים וחצי. השיא הנמוך ביותר-10 יום. חחח... 6.מאזה אתם עלתם לארץ אם אתם ניפגשתם יותר רוסים או ישראלים? תכלס, אותה כמות: 6:6. 7.לאיזה מסכנה אתם הגיעתם לאחר חברות שלהם? להרבה מסקנות, אבל שום מסקנה לא קשורה למוצא... חחח :p

אני גם רוצה לענות למרות שאני לא

רוסיה. אני חיה בארץ כמעט 17 שנה, לא משנה לי עם מי אני יוצאת. במקרה יצא שכולם רוסים. הקשר הכי ארוך שלי עם רוסי היה חצי שנה, החברה שאני נמצאת איתה מורכבת גם מישראלים וגם מרוסים כי ככה זה ואכן מצאנו שפה משותפת. אני חיה איתם כמעט 17 שנה אז איך אפשר שלא? לאיזו מסקנה הגעתי? הממ... לא יודעת..

towoor1

New member
את העדות הראשונה לקיומם של חיים

אחרי המוות! מה היית בגלגול הקודם?! פשוט כתבת שאת חיה בארץ כמעט 17 שנה ובכרטיס הרישום שלך כתוב שאת רק בת 16. :)

למעלה