שאלה לוותיקות...

ro1ro1

New member
שאלה לוותיקות...

הייתי הבוקר ברמת מרפא ,לאחר מחזור ראשון של גונל . הבנתי שצריכים להתקשר אלי עם לעדכן בהמשך טיפול.. 12.30 עכשו,עד מתי הם עובדים שם???? **** שונאת פשוט לנדנד!!!

טאניוש

New member
אמנם לא מטופלת ברמת מרפא,

אבל חושבת שכדאי להתקשר אליהם.מקסימום יגידו לך שאין עוד הורעות.עדיף מאשר להשאר לסוף שבוע במצב לא ברור.

ro1ro1

New member
סתם הייתי לחוצה...(מעניין למה)

בכל מקרה ...התשובות התקבלו. אז ככה ,עד היום הזרקתי במשך 5 ימים אמפולה אחת של גונל F . הבדיקות הראו הבוקר : זקיק בגודל 19 מ"מ מצד ימין,ובנוסף, מספר קטנים . רירית 5 מ"מ . ללא נוזל בחלל הדוגלס .הבוקר אמרו שכנראה נלך להזרעה ביום ראשון, אבל..... תשובות דם שהתקבלו מעט נוגדות את ה US . E2 =45 פרוגסטרון 0.2 וכל זה ביום 10 למחזור. ההמלצה שלהם היא להמשיך להזריק היום ומחר ולהגיע שוב ביום ראשון. כשבמקביל הם אומרים שיתכן שהזקיק אינו זקיק?? ושאלת היא הפשוטה היא.... על סמך נסיונכם....החודש הזה אבוד לי? האם הגונל פשוט יצר ציסטה ...?(ללא שום תופעות של כאבים או משהו אחר) אשמח לשמוע דעתכם...

בבוצי

New member
את חייבת להתקשר אליהם

ואם לא תשיגי אותם תתקשרי ישירות לפאלפון של הרופא שלך,

בולה101

New member
לא ממש יודעת ../images/Emo4.gif

אכן ה E2 נראה מעט נמוך . הזקיק נראה לי די בסדר. אבל לא רוצה סתם לבלבל. עצתי היא לכי על המלצות הרופאים . הם בדרך כלל יודעים את העבודה. קחי בחשבון שהכל עוד יגדל. רצוי אולי אם תוכלי לעשות עוד U.S לפני ההזרעה. בכל מקרה אל תספידי עוד שום דבר. הכל עוד יכול לקרות. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
לי נראה שביום ראשון הזקיק יהיה גדול

מספיק לצורך הזרעה. או לפחות לקבל כוריגון והזרעה למחרת. מה רע?

דנה אא

New member
שלום רו1רו1

הערך של האסטרדיול מאוד נמוך. וגם של הפרוגרסטרון. אין לך מה להלחץ כי ביוץ לא יהיה כרגע באופן טבעי. תלכי ביום ראשון לבדיקות ותבקשי גם לדבר עם רופא. הם נמצאים שם החל מתשע בבוקר.

ro1ro1

New member
תודה לכולכן ושאלה נוספת...

אני מגייסת מהתשובות קצת אופטימיות ורוצה לקוות שהחודש הזה לא הלך פארש.. אני רק מנסה להבין מה זה אומר שיתכן שהזקיק הוא אולי לא זקיק (כך אמרה לי האחות ) האם זה זקיק שהביצית שבו לא מוכנה\או ביצית לא תקינה? זה זקיק שאינו בשל ויש סיכוי שמספר זריקות נוספות יעזרו ? או האם זו בכלל ציסטה והאם הטכנאית יכולה לראות ב US אם זה זקיק או ציסטה ? תודה לכולן!

עמית@

New member
קשה מאוד לראות אם זה זקיק או ציסטה

היות והם נראים אותו דבר, לפעמים ניתן לראות שהציסטה עכורה, או שהיא גודלת מעבר לנורמה של זקיק (25 כבר נשמע כמו ציסטה, וכו') וכמובן זה אמור להתבטא ברמת הורמונים ירודה מהמצופה (אם כי זה ממש לא מחייב)

33תותית

New member
אמנם אני לא ברמת מרפא

אך אנסה לעזור: באיכילוב, לדוגמא, מתקשרים בסביבות 14:00 - לוקח להם זמן לקבל את תוצאות הבדיקה מהמעבדה. כמובן זה תלוי גם בשעת מתן הדם. שיהיה המון בהצלחה.

למעלה