שאלה להתייעצות

הילה263

New member
שאלה להתייעצות

שלום,
ראיתי שזה פורום הכרויות אז אשאל כמה דברים שממש מפריעים לי.
אני התחלתי לנסות להכיר דרך אתרי הכרויות. אני גרה 50 דקות נסיעה מתל אביב דרומה ברכב וברכבת 38 דקות נסיעה כשבאוטובוס בסביבות השעה ו-20.
ברגע שאני משוחחת עם בחורים מהאתר הכרויות אז הם מפרגנים לי על המראה שלי, על הדיבור, על כך שאני מאוד מעניינת, אך ברגע שמגלים היכן אני גרה ושהנסיעה תהיה פרק זמן כזה מתל אביב אז הם אומרים שיהיו איתי בקשר ובסוף לא חוזרים.
הם מספרים לי שהם עמוסים בלימודים ומבחנים, ושעובדים מהבוקר עד הערב (7-19 בערך) ומציעים לי להגיע חצי דרך או את כל הדרך בכלל.
אציין שגם בחורים שגרים 20 דקות ממני מספרים לי שעובדים מהבוקר עד הערב ואומרים שמעדיפים בחורה מהעיר שלהם.
מובר בבחורים בגילאי 27 עד לגילאי ה-43 אפילו, היות ורציתי לבדוק מה קורה בגילאים מתקדמים יותר.
בגילאים המתקדמים (40 פלוס) בחורים סיפרו לי שהם חזרו לבית ההורים ושאין להם כסף לנסוע את כל הדרך.
אציין שאמרתי לכל אותם הבחורים שלא מפריע לי איך הם יגיעו- מצידי ברכבת או באוטובוס- זה ממש לא משנה לי- העיקר ההשקעה והעניין שהם מפגינים, והם ציינו שהם רק נוסעים במכונית.
מדובר בקבוצה גדולה של בחורים.
היה רק בחור אחד שהיה מוכן להגיע שגר באזור הצפון שזה רחוק בשבילי שהוא מובטל בגיל 40 - אך ביחס לכל אותם הבחורים מאזור הדרום מרכז והשרון- מוכן לנסוע את כל הדרך שהם סירבו.
יש לציין שהבחורים האחרים עדיין שולחים לי הודעות אך בשום הודעה לא אומרים שיגיעו, רק מתעניינים בשלומי ומנסים לשכנע שאני אותי שאגיע אליהם או שאגיע חצי דרך ומספרים כמה שקשה להם.
לדעתי בחור רציני תמיד יכול היה לקחת אוטובוס שעולה 15 ש"ח גם אם מצבו הכלכלי רעוע, אתם לא חושבים?
האם התנהגות הבחורים הנ"ל היא רצינית ויש לה הסבר כלשהו? כי אני מרגישה שהם מנסים להשאיר אותי על אש קטנה ולא רוצים להשקיע כלום ולכן כל העניין שלי בהם הוא אפסי.
פשוט התפיסה שלי בראש היא שכשגבר מעוניין בבחורה הוא יהיה מוכן להשקיע בה נסיעה גם אחרי יום של עבודה או בסופ"ש. האם אני טועה? מדובר בבחורים שמספרים שבקושי היו להם קשרים לטווח ארוך.
יש לציין שהיו לי 2 קשרים, והבחורים השקיעו בשבילי ממש הכול, אחד מהעיר בה אני גרה ושני מאזור המרכז וגם אני השקעתי.
כשהייתי יותר קטנה נפגשתי עם אותם הבחורים מאתרי הכרויות אך אז הם כן הסכימו להגיע בשביל לשכב או להתמזמז, מה שאני לא רציתי ולא חיפשתי, ועכשיו כלל לא מגיעים.
אני אוסיף שבעבר כן הייתי נפגשת חצי דרך עם בחורים אבל לא הוביל לכלום כי אחרי זה הם לא רצו להגיע עדיין אליי ותמיד רצו חצי דרך או שאגיע אליהם, והפגישות היו מסתיימות מקסימום אחרי דייט שלישי.

מה עליי להבין מכך?
1. שמרבית הגברים מחפשים בחורה שתגור ליד הבית שלהם/באותה העיר ולא רוצים להשקיע?
2. שברגע שבחור מאבד את עבודתו ולא לומד אז פתאום בטחונו מתערער ואז הוא מעוניין יותר להכיר בחורה? וככה הוא שקוע בלימודים ובעבודה כל הזמן ובתחביבים האישיים שלו (כגון קאנטרי, חדר כושר..) אז בחורה זה לא הדבר המרכזי בחייו ולא משנה באיזה גיל?

תודה,
אשמח לתשובות ענייניות להבין קצת את ראש הבחורים שעונים ככה כי זה ממש מרגיז.
וגם מה בחורות כאן חושבות על זה.

יום טוב,
הילה.

JBX

New member
דעתי

אני חושב שכמו בהרבה תחומים בחיים יש העדפות ורוב הגברים (מה לעשות) במחשבה ראשונה יעדיפו מישהיא שגרה קצת יותר קרוב אליהם כי זה יותר נוח. אני כותב "במחשבה ראשונה" כי לפי דעתי אם כן יהיה עיניין הדדי (לאחר שיחה או שניים בטלפון) וכל צד ימצא את הצד השני לטעמו אז לפי דעתי הבחור כן יסע עד לאן שצריך.

Aberforth

New member
זה שטויות.

אולי נפלת על קבוצת אנשים מסוימת, אחרי הכל, מדובר באנשים שחיים בבועה התל אביבית.
אני גר באיזור ירושלים ואני יכול להעיד על עצמי שנסעתי עד עכו, ערד ומגדל העמק כדי לפגוש בחורות. בלי הבטחה להתמזמז ובלי לשכב.
גם לא מעט אנשים שבשלים לזוגיות עושים את הצעד הזה שמעיד שהם מוכנים לעשות את האקסטרה הזה כדי להמחיש לצד השני עד כמה הם רציניים.
מה את צריכה לעשות? או להפסיק לחפש תל אביביים, או לעבור לשם אם זה קהל היעד שלך.

dori78

New member
הסבר אפשרי

ראשית, רוב האנשים שאני מכירה באמת עובדים עד 18-19 בערב. זה ממש לא נראה לי תירוץ.
שנית, לא כתבת שאת מוכנה לזוז מילימטר מהעיר שלך. מה עם ההשקעה שלך?
מעבר לזה - בחור רציני לא רואה רק את הדייט הראשון שיעלה לו כמה עשרות שקלים עבור דלק.
(תהיי רצינית, כשעובדים כאלה שעות, צריך עוד להגיע הביתה ולהתארגן לדייט, נפגשים סביב 21-22 בערב
רוב הסיכויים שבחזור כבר אין אוטובוס או רכבת. הוא יהיה חייב להגיע עם הרכב.)
הוא רואה את ההמשך, את הנסיעות אלייך 3-4 פעמים בשבוע.
הוא רואה את החלק שבו אתם חושבים לעבור לגור יחד, ואת מתעקשת להישאר בעיר שלך,
מה שייאלץ אותו לנהוג כל יום שעה וחצי לכל כיוון לעבודה.

אם את מתעקשת להישאר בעיר שלך - למה את לא מנסה להכיר בעיר שלך?
יש אצלכם פאבים? בתי קפה?
צאי עם חברות ותנסי להכיר שם.

ותיפטרי מהתפיסה שרק הגבר צריך להשקיע.
את לא פרס ולא גביע שמישהו צריך להשיג.
אם את רוצה מערכת יחסים - תהיי מוכנה להיות חלק ממערכת יחסים.
זה אומר גם לבוא לקראת בן הזוג. גם אם הוא עדיין אופציונלי.

Bs Bane

New member

קודם כל

גבר שרוצה ובאמת מעוניין משקיע !ל2 דייטים הראשונים מה לעשות הגבר צריך להיות גנטלמן,כנראה שהם רוצים סקס מהיר ומערבבים אותך בכדי שיהיה לו עלויות נמוכות ,אני לא רואה סיבה שגבר ממוצע אחרי 30 פלוס לא ינסע כמו גבר אמיתי לדייט ,בדייט השלישי כבר את תצטרכי להגיע אליו מין הסתם .
ב. טבעי שירצו להכיר קרוב לבית ,אבל מה לעשות והנסיכה גרה קצת רחוק אז לא נכיר?
ג.כשגבר מובטל זה לא בדיוק המצב הכי נוח להכיר לקשר רציני לא נעים,ולכן כשהייתי מובטל חיפשתי סטוצים בעיקר בתקופה בכדי לשכוח את האבטלה
ד.תנסי ללמוד אך לקלוט שגבר רוצה רק סקס ולא מעבר ככה יהיה לך יותר קל לזהות ולסנן

ושוב מי שרוצה באמת מישהי משקיע

בהצלחה

ראי תשובתה של הדורה

וגם יכול להיות שהם מאוד רציניים, ורוצים להשקיע זמן וכסף בך ולא בנסיון להגיע אליך. התפיסה שלך בראש תופסת אותך שם- "אני גרה ב". למה את גרה שם? אם את לא רוצה לצאת משם אז תתמקדי באנשים מהאיזור שלך. לא נראה לי שיש לך סיבה רצינית להשאר שם מעבר לפחד להתגמש, כמו שאת מפחדת להתגמש עם הבחורים.

50 דקות זה אומנם לא הרבה אבל גם לא מעט

אני חושב שאת קצת מגזימה..השקעה לא נמדדת בקילומטרז שנוסעים, ברור שאם יש עניין היינו נוסעים גם לירח אבל הנסיעות הן די קשות והנסיעה מתישה אם זה ביום שישי ואם זה באמצע שבוע ותאמיני לי הייתי בעבר בקשר עם תושבות חיפה ואני גר במרכז ואני לא מתחרט על כך אבל היום בראייה לאחור..כמות הזמן שהשקעתי בנסיעה היתה עצומה והנסיעה היתה שוחקת אותי לפני הפגישה וגם אחריה

לגבי החלק השני לא ממש הבנתי ...נראה לי שאם בחור מאבד מקום עבודה זה דווקא גורם לו לצמצם הוצאות ...דלק למשל ולכן דווקא מוריד את הרצון לנסוע שעה לכל כיוון
ועבודה כן..כמו שקודמיי אמרו אחרי יום עבודה שנגמר במקרה הטוב ב 7 להתחיל להתארגן לפגישה ב 9 וגם אם הערב נגמר בחצות כי כל כך טוב או כי רואים סרט לבחור יש עוד נסיעה הביתה התארגנות וכו' ולמחרת יש עוד יום עבודה וזה כשמוותרים על חדר כושר כי עדיין המטרה למצוא זוגיות מתאימה קודמת לכל דבר אחר

מסכימה עם dori

עולה מסיפורך שאת זו שלא מוכנה לצאת ממקום מגורייך ומפילה את זה על הצד השני שלא מוכנים להגיע עד אלייך.
אבל אולי יש צד נוסף למטבע כאן?
למה שלא תציעי להגיע חצי דרך,לדייט ראשון ואפילו שני....אני חושבת שגברים ישמחו לראות שאת עושה מאמץ דומה לשלהם.
שנית,סביר להניח שדיברת עם גברים שמלכתחילה לא מעוניינים לעשות רבע מאמץ ויש כאלה ולצערי לא מעט.
זו התנהגות נפוצה ולא רק התל אביביים חוטאים בה.
אני הכרתי גברים חיפאים שלא הסכימו ליסוע 20 דקות מחיפה אלא אם היה ברור להם שיהיה סקס.
אחרת,לפי דבריהם,למה לטרוח וליסוע (שומו שמיים) 20 דקות מחוץ לחיפה,כי אם היה מדובר בקשר רציני,הם העדיפו שזה יישאר בתוך חיפה כדי לבזבז כמה שפחות זמן.
לא שאני חסידת קשרים בעלי מרחק גדול,אבל 20 דקות נסיעה מחוץ לטווח? נו מילא,זה אפילו לא 50 דקות.
יחד עם זאת גם גבר שמגיע מהצפון ויש לו את כל הזמן שבעולם לבוא עד אלייך,יצפה שגם את תעשי מאמת דומה.
את תהי מוכנה לזה?
בטוח שגם לך יש אילוצים של זמן,עבודה,נגישות ועוד אבל אם את רוצה קשר ולמצוא את הגבר המתאים לך שרוצה באותו דבר כמוך,תצטרכי לעשות מאמץ דומה לשלו.

וטיפ קטן,אלו שבודקים מה שלומך אבל לא מציעים להיפגש? כדאי לסנן,יש אנשים שאוהבים "לבדוק",זה לא שווה תשומת לב אלא בעיקר מחסל אנרגיות כשלך יש בכל זאת עניין להכיר.

tatarata

New member
תראי

יש כאן קושי אובייקטיבי, אני הייתי בזמנו מאוד פתוחה להיכרות עם בחורים שגריפם במרחק נסיעה עד שהתנסיתי באופן מעשי בעניין והבנתי שזה ממש לא מעשי. היה לי קשר עם בחור שגר 45 דקות מהעיר שלי בישוב שאחרי שעה מסוימת לא הייתה תחבורה סדירה, וזה הגביל מאוד את הקשר. שנינו אנשים ועובדים, לימודים, השתלמויות, התעלמות , משפחות, הורים, אחים ועוד. יצא לנו להיפגש פעם בשבוע ולעיתים גם פם בשבועיים. וכך לא ניתו לבנות קשר, ואז נפרדנו. מאז אני משתדלת לצאת ם בחורים שחיים בקרבת מקום מגורי. המציאות היא מציאות.

למעלה