שאלה להלינקה

חורב1

New member
שאלה להלינקה

שלום הלינקה האם התרנגול לא מרעיש ,התרנגולות אצלי ממש שקטות ולא מפריעות אני חושש שתרנגול ירעיש ויפריע לנו. תודה חיים חורב

הלינקה

New member
שלום, הגעתי למסקנה שתרנגול מאוד נחוץ

לאיכות החיים של התרנגולות. ואין ברירה, צריך להפעיל יצירתיות. מה עשיתי - הצמדתי משטחי PVC שחורים (זה מה שמרפדים את תחתית בריכת נוי) כך שאור לא יחודר לתוך הלול. המשטחים מורמים במשך היום לשם איוורור הלול, ומורדים בלילה לפני שאני הולכת לישון. אני אף מצמידה לוחות דיקטים כדי שהחושך בלול יהיה מוחלט. בנוסף לזה, יש לי כערה מלבנית שחורה שקניתי בחנות לחומרי בנין, כזו שמערבבים בה מלט. את הכערה אני מלבישה בהפוך ובזהירות על התרנגול בלבד. הוא כבר רגיל, כשהתרנגולות מסביב לכערה ומעליה. התרנגול מקבל אויר מלמטה, מבין המקלות שעליהם יושב. בשעה 6 הוא מתחיל לקרקר, אך שומעים אותו חלש. ב-7 אני פותחת דלת הלול והחברה יוצאים למתחם שגידרתי עבורם בתוך הגינה. חוץ מזה תליתי שמיכת צמר על הגדר מכיוון של הדיירים הבעיתיים (אלה שפעם התלוננו) כאמצעי לחסום עוד קצת את הרעש.

שמיכת צמר?

זה לא נרטב בגשם? וכל הדברים הדוחים שיתחילו לחיות על זה? נשמע לי בלעעעעע

הלינקה

New member
ככה זה כשרוצים תרנגול

לכל יש מחיר
בגשם אפשר להוריד. זה מחובר לגדר באטבי כביסה.

אנחנו פשוט המשכנו את חיינו

ז"א השכנים התלוננו כמה פעמים, ואכן בפעמים הראשונות העפנו את התרנגולים, בסוף השארנו אחד קטן, ושמנו קצוץ עליהם, גם להם יש כלב קטן ומעצבן שנובח בשעות לא שעות ואף אחד לא מתלונן, מה ההבדל תרנגול לכלב? התרנגול לא קורא יותר חזק מכלב, יש כלבים שפשוט מחרפנים אותנו בנביחות שלהם, התרנגול הרבה יותר נעים לשמוע

ohad974

New member
למה נחוץ תרנגול

הרי הביצים לא צריכות להיות מופרות...

חורב1

New member
תודה הלניקה

נראה לי מסובך מדי ומושקע מדי בשלב זה אשאר עם תרנגולות ונראה בעתיד תודה חיים חורב

למעלה