שאלה, להכנס בבקשה

BlogTV Police16

New member
שאלה, להכנס בבקשה

אני רוצה לשתף אותכם בפניה של גולשת שטוענת שיש לה מתחזה בבלוג הניק של עקרבית משהו לפנים והמתחזה פתח ניק בשם עקרבית משהו לבנים מישהו רואה כאן התחזות ? ואם כן למה אני לא רואה כאן התחזות ולא משחקי אותיות ורווחים רק שינו תסוף האם המערכת יספקו אותה בחסימה? בגלל שהיא קבועה בבלוגים ? מה אתם חושבים חברה?

BlogTV Police40

New member
אממ דעתי היא כזאת......

כדי לדרוש חסימה היא צריכה להביא הוכחה כלשהי שהניק הזה טוען שזו היא ועושה בשמה דברים כגון זריקות וכו'..

BlogTV Police16

New member
מה יש בשמו זה ניק אחר לגמרי זה כמו למשל

"איציק הקיפוד" "איציק השועל" אז לכל מי שקוראים איציק הוא מתחזה? וגם אם הוא זורק וגם אם הוא מציף בחדרים לאנשים יש שיקול דעת לא הגיוני שהיא נכנסת אלי לפרטי ואומרת לי "הוא מעיף אנשים בשמי מהחדרים" אני שואל איפה ההתחזות לניק שלך? היא אומרת לי "לבנים" זה הגיוני לדעתך 40 ? כמובן שהיא קיבלה תשובה- "שלא יביאו לו ניהול" אבל מה אתה אומר תנסה להבין תמצב ..

BlogTV Police41

New member
אני חושב שהתחזות זה מעבר לכינוי דומה.

הרי "דרדסטלנית האחת" זה לא כזה מקורי, הרי יש גולשת בכינוי "דרדסטלנית", אז אולי המתלוננת היא בעצם מתחזה גם כן!? בכל אופן, התחזות זה לעשות משהו בשם (לא כינוי) מישהו אחר. ואם זה לא קורה, זו לא התחזות. יוסי, יש לי שני בני דודים שקוראים להם יוסי. והם לא מתחזים שלך:)

BlogTV Police16

New member
אתם לאט לאט נכנסים לשורש הענין....

מוסר השכלללללללללללללל לא להתרגש מכל פניה ודרישות! כי בעצם היא לא ביקשה היא דרשה....

למעלה