אחותו של שקספיר כתבה:
אהה..טוב שהגעת לפורום "המומחה" לביש מזלי (או למזלי אולי) שני הראשונים שהתגלחנו עליהם היו שני הבנים הגדולים אחד כמעט בו 19 (עוד שלשה ימים ממש מאז שנהייתי אמא) ואחד בן שבע עשרה וקצת. השאר עוד לא על הפרק (אני מקווה מאד!!) בכל אופן לא ברור לי בכלל מה השאלה. מה זה "עמדת המשתתפים לגבי יחסי המין של הילדים" כי לי ברור לחלוטין ש: או שהם יעשו את זה ויספרו, ישתפו ,יתלבטו איתנו או שהם יעשו את זה ולא יספרו ישתפו ויתלבטו איתנו בחרתי באופציה הראשונה מה עוד שברור לי לחלוטין שיחסי מין בגיל ההתבגרות המאוחר ,הם לגמרי צורך נדרש פיזי ורגשי. ולא צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול.אניחושבת. היות ואין לי תוכניות להירשם לוועד לתמיכה בחולי איידס וגם לא להיות סבתא,בשנה הקרובה, אני גם קונה להם קונדומים, שנמצאים דרך קבע במגירה מסויימת. מי שרוצה בא ולוקח וכמו שנגמר הסוכר והם לא רושמים על לוח ה"צריך לקנות" הם גם שוכחים להגיד לי שצריך לחדש את המלאי של הקונדומים.ואני חייבת לספר שכשיש שני מתבגרים בבית, חיסול המלאי הוא כמו החיסול של מלאי הטיטולים לתינוק. הם מאד גלויים איתי, לעיתים אפילו יתר על המידה , ואני במקרים מסויימים מפנה אותם להורה הזכר שנמצא בסביבה,כדי שישאלו את אותן תהיות טכניות גבריות שאין לי שמץ של מושג איך לענות להם (בעיקר לאחד מהם, שיהיה בריא). אבל העובדה שהוא יכול להרגיש נוח לשאול-זה בסדר גמור מבחינתי. הגבול עובר במקום שהוא מתחיל ל"תחקר" אותנו על התנסויות שלנו-ופה קבעתי קו לגמרי אדום חזק, "לא עניינך" ולמרות הסקרנות שלו, מקבל אותו. עם הצעירים יותר (14 בן ) ו12 (בת)-הנושא עלה רק בהבטים של ההתפתחות הביולוגית והשינויים בגוף בגיל ההתבגרות.כל החברויות שלהם עדיין על בסיס רומנטיקני ילדותי . וזה בסדר מבחינתי. יגיעו לשלב המתאים בקצב שלהם. עוד שאלות???