שאלה לד"ר גיימס

שאלה לד"ר גיימס

אני מתחילה לעשות לייזר באזור הפנים (פאות וכמה שערות בודדות הורמונליות) הזהירו אותי מראש שבפאות זה לא יתפוס לגמרי כי השיער שלי בחלקו שחור ובחלקו שטני.. וגם בבית שחי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. אני חולת אפלפסיה משתמשת בדפלפט כרונו 500 מל ליום זה מהוות בעיה עם הלייזר או עם המשחה שמשככת כאבים? יש משחה מומלצת? 2. שילמתי כבר על בית שחי גם אבל הפחידו אותי ואמרו לי שזה מאוד מסוכן בגלל בלוטות הלימפה שבבית השחי וזה מסרטן או משו כמה? זה נכון? האם מומלץ לא לעשות בבית שחי? 3.אמרו לי שלפני שמתחילים את טיפול הלייזר בפאות מגלחים אותם קודם... זה קצת הרתיע אותי מה אתה אומר על זה ואם יש דרך שעדיף לעשות? 4.מניסיון שלך לייזר טופס בפנים? אפילו שהשיער לא שחור... אני גם מאוד מפחדת מגיריו או פצעונים באזור של הלייזר זה קורה? 5. השיער בפנים הוא שיער הורמונלי שהופיע לאחרונה לייזר טופס שיער הורמונלי או שהוא חוזר לצמוח? תודה רבה מראש אני מתחילה טיפול ראשון שבוע הבא אז אני ישמח לשמוע תשובות לפני כדי שאני יבוא מוכנה.. :)

הסרת שיער

שלום 1. איו מניעה להשתמש בלייזר וגם במשחת אלחוש "אמלה". 2. מי שהפחיד אותך לגבי לייזר בבית שחי היא בורות מוחלטת אין שום סיכון לעשות טיפולי לייזר באיזור בית שחי ובכלל. 3.בפיאות אסור לגלח ,קיצור האיזור בלבד. 4.שיער שהוא חסר פיגמנט הוא שיער שמנוגד לעקרונות הפעולה של הלייזר לכן הוא לא פועל. 5.שאלה כללית ולא מוגדרת ולא נוכל לענות דרך הפורום בהצלחה ד"ר ג'ימס שאול

למעלה