שאלה לדר אלקיים

שאלה לדר אלקיים

אני בן 41 סובל כ15 שנה מדלקת פרקים פסוריאטית עברתי שתי ניתוחים להחלפת פרק הירך רוב הזמן היתי מטופל בסלזספרין ובמתרותסקת שגרם לי לסחרחורות בחילות קשות היפסקתי אם זה במשך 4 שנים לקחתי ויוקס כדור ביום ליפעמים2 כרגע אני לא לוקח תרופות ביכלל מפחד מאד מתופעות הלואי שאלה 1 כמה התרופות החדשות הם בטוחות חושש מזיהום 2האם יש קשר לתזונה להחמרה בפסוריאזיס או לפרקים 2האם טיפול הומאופטי יכול לעזור 3שהייתי בצבא הייתי במצב נפשי ירוד ובזמן המילואים התחילו כאבי הגב שהיתבררו שהם מדלקת האם אני יכול ליטעון שהבעיה התחילה בצבא נ.ב מצבי קשה יש לי דיפורמציות קשות בידיים ובכפות הרגליים איזה טיפול אלטרנטיבי הייתה ממליץ לי אם ביכלל סליחה על השאלות הרבות תודה ושבת שלום

ארתריטיס פסוראיטית

הטיפולים החדשים כגון אנברל ורמיקייד הם מוצלחים מאד ובעלי אחוזי יעילות מאד גבוהים- אכן קיים סיכון מעט מוגבר לפתח זיהומים אך אם מצבך קשה ומחלתך פעילה, אני ממליצה לנסות את הטיפול- מניסיוני, הם עשויים לגרום לשינוי דרמטי במצבך לגבי דיאטה או טיפול אלטרנטיבי, אין טיפולים שהוכחו מדעית במחקרים מבוקרים כך שפרט לתוספת של אומגה 3 קשה לי לתת לך המלצה מפורשת אם המחלה התחילה בצבא אתה בהחלט יכול לתבוע את הצבא- יש על כך לא מעט תקדימים

למעלה