שאלה לדרור

CtrlZ

New member
שאלה לדרור

אמרת שאתה מתנדב במשטרת התנועה אז יש לי כמה שאלות אליך: אתה מתנדב ב"אור ירוק" או איזה תוכנית אחרת של המשטרה? האם אפשר להתנדב לפני צבא??? האם אפשר לעשות משמרות רק בלילה?? האם אפשר להתנדב נגיד לשלושה ארבעה חודשים או שיש מינימום?? והאם צריך איזשהו מינימום של זמן עם רשיון(יש לי רק שנה)?? תודה רבה ביי

© DrorZi

New member
ממה שאני זוכר :

אור ירוק זו יחידה של מתנדבי תנועה שעשו בדיוק את הקורסים שאני עשיתי (2 קורסים יח"מ וית"מ מתמיד) לגבי הניידות של אור ירוק : רק מתנדבים מורשים לנהוג בהם, הנידות נתרמו למתנדבים בתנאי ששוטרים שמקבלים כסף על עבודתם לא ינהגו בהם
שתדעו. (זה לא אומר שתזלזלו בהם או משהו, יש לנו סמכויות כמו לכל שוטר אחר, רק שתדעו שכל הנהגים של אור ירוק הם מתנדבים) עוד קוריוז, הנידות הן מאזדות שלא עברו הסבה ואין להם אלטרנטור מחוזק אז אם עומדים בצד בסל"ד סרק עם קוזק עובד, תאורת רכב עובדת מכשירי קשר ומזגן בפול המצבר מתרוקן מאוד מהר
(וזה קרה כמה פעמים ...) לגבי היחידות האלה, הן מצריכות התנדבות בסיסית של משמר אזרחי רגיל להשתפשפות בשטח לפני ששולחים אותך לקורס הבסיסי ולאחריו השתפשות בכללי על מדים לפני ששולחים אותך לתנועה. איש יח"מ מתחייב לתת 12 שעות בחודש (או 8 שעות רצופות) ההתנדבות היא לתקופה ארוכה ולא לחצי שנה. רשיון לניידות עד כמה שאני יודע היה פעם לגיל 24 ומעלה. לגבי הגבלת גיל אין לי מושג ... עוד מישהו ? ג´רמי פיספסתי משהו
דרור זי, בשירות הקהילה.

גרמי

New member
אני מתנדב במתנ"א

שזה משטרת התנועה הארצית, שעובדים על הדרכים הבינעירוניות בעוד שאור ירוק ואגף התנועה של התחנות השונות עובדים בשטח עירוני. אני לא יודע על הגבלת גיל או זמן החזקת רשיון נהיגה, אבל אני מניח שהמשטרה לא תהיה מעוניינת להכשיר מתנדב שיפעל לתקופה של חודשים בודדים. לאחר קורס שלב א´, המתנדב יכול להתלוות לשוטר, ואחרי שלב ב´ מתנדבים יכולים לצאת בזוגות בניידת. אין בעיה להתנדב רק בלילה. המשטרה אפילו מעדיפה את זה כך כי אז פחות שוטרים צריכים לעושת משמרת לילה. הדרישה המינימלית אצלי זה גם 12 שעות בחודש לפחות.

© DrorZi

New member
חצי ../images/Emo32.gif שימו ../images/Emo23.gif חידושים ../images/Emo70.gif

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה. שינוי קטן, הסקר שונה ממתי בדקתם אוויר למתי בדקתם שמן, אפשר תמיד לחזור ולהצביע לסקרים קודמים וגם לבדוק תוצאות סקרים קודמים. ולחידוש הגדול (תופיייייייייייייים) יש לנו לוח, כן כן לוח קח/תן/מכירה/קניה. אני יכול ליצור בו איזה קטגוריה שבא לכם (מן הסתם יצרתי אחד והוא רכבים למכירה). הודעות מכירה קניה יורדו מהפורום כרגיל אבל אתם מוזמנים לפרסם בלוחות מה שבא לכם שקשור לרכב, אפילו מאזדה לנטיס 1600 אוטומט בצבע שמפניה, הלוחות הם חינם ובשבילנו.
דרור זי, חידושים והמצאות.

הודעה על תקלה טכנית בתפוז

כפי שבוודאי שמתם לב בשעות האחרונות בשל תקלה טכנית לא ניתן היה לגלוש בפורומים בתפוז. בשל אותה תקלה כל ההודעות שנכתבו בין השעות 5 בבוקר לשעה 10:30 בבוקר - נמחקו מהמערכת. אנו עדין פועלים לתיקון התקלה ולמניעת הישנות שלה. אנו מתנצלים בפני הגולשים על עוגמת הנפש ועל אובדן ההודעות. הנהלת הפורומים.

כRובי

New member
גלריית תמונות וסרטוני mpeg´s

עודכנה ושופרה ב..פורום האופנועים ב
..נראה לכם לא רלוונטי ? אני בטוח , שחובבי המוטוריקה שבינכם , יימצאו שם לא מעט סרטונים מדהימים (כן , זו לא הגזמה!) שכמעט יפילו אותכם מהמקלדת.. נסו ותהנו !

י-וס-י

New member
איפה מתנדבים ?

אני משועמם בחיים שלי בא לי כבר להתנדב למשהו. אני רציני מאוד אני משועממם ובא לי להתנדב אולי אני יתנדב לאור ירוק הזה. תעדכן אותי דרור.

be_roo

New member
תוכל להשיג באינטרנט

דרך אתר המשטרה, את הטלפונים של כל היחידות המקומיות והארציות. הדבר הכי פשוט לעשות זה להרים טלפון ליחידת המשמר האזרחי שהכי קרובה אליך. יש גם טלפונים של הקצינים שמטפלים ישירות במתנדבים באיזור המגורים.

למעלה