שאלה לדניאל באום

1303LS

New member
שאלה לדניאל באום

דניאל שלום אני בעליה של חיפושית 1303LS CONVERTIBLE מזה חמש שנים. בפעם האחרונה שהייתי זקוק לחלקים הייתי בארה"ב והבאתי אותם איתי. עכשיו אני רוצה להזמין בדואר ויש לי שאלה לבעל נסיון כמוך: האם ישנן עלויות נוספות מעבר למחיר הפריטים והמשלוח? האם אתה נדרש לשלם מכס או שהפריטים יכולים להגיע ישירות לביתך? כל הכבוד על האתר המושקע אבל הערה: לא ראיתי שאתה מזכיר של-TYPE 34 קוראים גם בחיבה RAZOR EDGE בזכות ה"קנטים" החדים שמעטרים את צדדיה.

Type34

New member
משלוח + מכס

שלום, אני אישית שילמתי מכס רק פעמיים, על הדינמו שהבאתי מארה"ב, ועל זוג זכוכיות לווינקרים שהבאתי מגרמניה. חוץ מזה, חבילה אחת או שתיים עוכבו במכס, אבל לא חייבו אותי בתשלום. דברים גדולים וכבדים, שנשלחים בדואר חבילות (ולא כ"צרור") יש להם יותר סיכוי להתעכב, כנראה. חלקים משומשים אמורים להיות פטורים ממכס. אני בדרך כלל מבקש מהשולח, אם זה בן-אדם פרטי, שירשום "Used Car Parts - Value $20" על פתק המכס הירוק. אני מניח שאי אפשר לבקש את זה מחברה, כי הם צריכים לצרף חשבונית וכו´. בכל מקרה פריטים שערכם כולל המשלוח פחות מ$50 פטורים ממכס. תודה על המחמאות לאתר. אתה צודק שלא הזכרתי את הכינוי Razor Edge. אף פעם לא קראתי לדגם כך בעצמי, ולכן שכחתי. האתר שלי הוא לא אתר כללי על ה-Type 34, אלא תיאור של השיפוץ של האוטו שלי. אם אתה מחפש אתר כללי על הדגם הזה, נסה את אתר ה-Registry.

למעלה