שאלה לדנה

בר בון

New member
שאלה לדנה

הומלץ לי לקחת את ה-Earth source באבקה, בגלל אכילה לא מספקת (יש ימים שבכלל לא...) של ירקות ופירות. אין להשיג כרגע בחנויות את האבקה. מהתקשרות לסולגאר נאמר לי שכרגע היא חסרה במלאי. קניתי בינתיים את הטבליות .מה ההבדל בין הטבליות לאבקה מבחינת התכולה? מעבר לזה, שיותר קל לבלוע כמוסה (למרות שזה 3 פעמים ביום). במקרה זה הייתי מעדיפה את האבקה (פעם ביום וגמרנו !) אודה לך על תשובתך.

Earth Source

שלום רב, Earth Source היא פורמולה המספקת את המגוון האינסופי של המזון המלא והטרי שבטבע. הפורמולה משלבת את הוויטמינים והמינרלים החיוניים יחד עם שפע של רכיבים מהצומח, ובהם תמציות צמחים, אצות אגם, מגוון של ביופלבונואידים וקרוטנואידים, אנזימי עיכול וסיבים תזונתיים. פורמולה זו מהווה למעשה מולטי-ויטמין לכל דבר. שבבסיסה תערובת מיוחדת של מזון מלא מרוכז: מיץ עשב חיטה, מיץ נבט שעורה, שום, שמן פשתן וזיפן, כלורלה וספיר ולינה. הנחיות: 1-3 טבליות ביום, עם הארוחות. אבקת ה- Earth Source היא למעשה תערובת ייחודית המשמשת כהשלמה תזונתית מקיפה, ומיועדת לשמירה על בריאות כללית תקינה, הגברת החיוניות והאנרגיה, שיפור פעילות מערכת העיכול ועוד. אבקת תערובת מזון מלא זו לא מכילה תוספת של ויטמינים ומינרלים ולכן לא משמשת כמולטי-ויטמין כמו ה- Earth Source בטבליות אלא כהשלמה לתזונה לקויה. הנחיות: יש לערבב כף אבקה גדושה (כ-9 גרם) בכוס מים או מיץ, פעם ביום, עם הארוחה. את יכולה להיות שלמה עם המולטי-ויטמין הירוק אותו את לוקחת המותאם במיוחד לצורכיהם של אנשים שתפריטם דל בפירות וירקות. אשמח לענות לכל שאלה נוספת בריאות שלמה וחג שמח, דנה בר לבב

למעלה