שאלה לדיון....

ol9it

New member
שאלה לדיון....

טוב אז ככה..... לי ולחברה שלי היה וויכוח על זה שאם אנשים אוהבים את אריק ברמן אז יש להם טעם מאוד מוגדר במוזיקה ( הם אוהבים את עברי ואת איה וחבריהם וזה עיקר המוזיקה שהם שומעים)... אני טוענת שזה לא הסגנון זה הטקסט הכתוב ולא המוזיקה מה אתם אומרים ? אהמ אני יודעת זה מתוסבך אבל תנסו להבין.. חחחח

hilali1

New member
הרי לך התשובה שלי

אם אני מבינה נכון את שאלתך התכוונת כמה מאתינו חוץ מאריק שומעים גם את החבר'ה האחרים מרימן? אז נכון שיש קשר. הרי לא הגענו אליו במקרה. ויש כאן כאלה שמלווים אותו עוד הרבה לפני ש"מה עוד ביקשת" יצא לרדיו ועוד הרבה לפני שמישהו בכלל ידע מי זה. אז בהתחלה אולי הלכנו כי הוא כתב ל.. ושר עם.. ואירח בהופעה את.. אבל היום הוא שם בזכות עצמו. החברים מרימון אולי עזרו לנו להיחשף אליו בהתחלה. אבל נשארנו רק בגללו-בזכותו. אני לא חושבת שזה דבר רע שכל אחד מהם פתח בפניני דלת לעוד אנשים ויוצרים מוכשרים. להיפך. וברור שאנחנו שומעים עד מוזיקה שאינה "רימונית.."

ol9it

New member
חחח בערך..../images/Emo9.gif

עקרונית זה היה משפט שהיא אמרה "אם את יודעת זמר אחד שאדם שומע את יודע את כולם" ואני טוענת חחח שזה הכל תלוי בדרך התחברות עם הטקסט..........(נתתי את עצמי כדוגמא - והיא אמרה שאני זה לא נורמה, וטוב שכך)

queen of dreams

New member
נראה לי שהבנתי

ואם כבר מ"חבורת רימון" אני אוהבת את מירי מסיקה..את השדיסקים של השאר אין לי ואני לא שומעת... יכול להיות שמי שאוהב את אריק ברמן אוהב את אותו הז'אנר וזה לגיטימי והגיוני לדעתי.. הבנתי נכון?

ady18

Well-known member
עונה גם

אני הגעתי דרך איה שהוא כתב לה את השיר המדהים "מילים" ואז התחלתי להכיר את מה עוד ביקשת ואז התחלתי לקומנה שלו להכי אותו קצת ולא ממש הכרתי "מה עוד בקשת" ו"מילים" והיו כמה הזדמנוית ללכת הופעה לפני הדיסק וכמה פעמים חששתי אבל כבר שיצא הסינגל השני והמעולה "המתוקות האחרונות" לא היה ספק שהוא רימון אחר מוצלח והוא לא כול כך דומה לאחרות ומהרגע שהלכתי להופעה שלו רק התגברה האהבה שלי אליו ומבחינתי הוא הדבר הכי מתוק והוא ממש כמו השיר "יום חדש נפלא" הוא עושה לי את זה בענק ואני מאלה שלא אוהבים כול זמן להסתכל שזה מרימון אני אוהבת את הזמר לא בגלל שהוא בא מרימון והוא נוגע בי ומצליח להעביר לי משהו .

בת 1986

New member
מהמהמהמה?? הוא כתב את "מילים"?

וואאאווו סחתיין עליווו זה שיר מדהיםםם! כל כך אמיתי ונכון... וואי כל הכבוד לו! שיר הורס...

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif אם הבנתי בכלל../images/Emo122.gif.

אני שומעת את עברי.. אני אוהבת את איה אבל אינלי דיסקים שלהם. את אריק הכרתי בכלל מחברה אחת שהתחילה לשיר לי את המתוקות האחרונות. נדלקתי. אחרי יומיים ראיתי את הקליפ ב24. הורדתי [אל תסקלו אותי. אני בטוחה שמלא מורידים פה]. ואת "מה עוד ביקשת" שמעתי ב24 אבל לא ממש התייחסתי... כי אני בד"כ לא מתייחסת לשירים חדשים><. ואינלי עדיין את הדיסק שלו ;[ אבל ביום ראשון כבר יהיה!!! :)

טב אז שני הסנט שלי בנושא ../images/Emo9.gif

קודם כל כל מי שמכיר אותי מפה ומפורומים אחרים (ויש פה מספיק) יודע שאני שומעת (והולכת להופעות) של קרן, איה , אריק ובעתיד אולי גם מירי (אותה בנתיים אני רק שומעת ) את כל אלו שציינתתי הכרתי בזכות או תודות קרן פלס אבל זה לא אומר שאני לא שומעת גם את סינרגיה, את מוש בן ארי, את דין דין אביב, דנה ברגר, קורין אלאל ועוד רבים אחרים וטובים לא פחות מה שאני מנסה להגיד זה שיש לי טעם מאוד מגוון ושאני לעיתים מפתיעה גם את עצמי זה לא רע אם יש טעם מוזיקלי ספציפי כי אומנם הם כולם מרימון אבל למעשה כל אחד משדר משהו אחר והם לא אותו דבר כולם אחד לאחד אחרת זה היה משעמם

למעלה