שאלה לדיון

mga-abir

New member
שאלה לדיון

טוענים שאנו יוצרים את עולמנו. אם כך טענה זו סותרת את ענין חוסר המקריות הכיצד? בברכה אביר

עננים.

New member
עוד חומר למחשבה ../images/Emo13.gif

לדעתי יש שני סוגים של בני אדם רוחניים האחד חי עם התחייבויות, והשני חי ללא התחייבויות. יאמרו אחדים, אין מצב שבו אין התחייבות, השיב שהכוונה לא ההתחייבות החיים, אלה התחייבות המונעת אותנו לקבל את האי מקריות, ה-"לקבל" הוא במסגרת זכות הבחירה שיש לנו, התחייבות המונעת מאיתנו צמיחה רוחנית, התחייבויות המונעות מאיתנו לקבל את המקריות ומונעת לקבל את זכות הבחירה. מה גורם לנו ההתחייבות? (לא פשרות) מה גורם לנו הסיפוק של רצון, קבלת המקריות ושימוש בזכות הבחירה? מחייך אוהב עננים

אתה יוצר את עולמך בכח מחשבתך../images/Emo22.gif

אתה יוצר את עולמך בכח מחשבתך לטוב ולרע. מקריות או חוסר מקריות לדעתי האישית היא ההכוונה מלמעלה. אין כאן שום סתירה. מכוון שבידך זכות הבחירה ההכוונה שתתקבל תהיה זהה לבחירה. תחשוב חיובי עולמך יהיה נפלא תחשוב שלילי עולמך יהיה כפי שתצור לכל אחד יש אינסוף נתיבי בחירה. אור ואהבה אין סופית מיכל

ayali

New member
RE

המקריות זו שאלה של אמונה באשר לשאר זה עניין של עשייה.

smamit

New member
יצירת העולם שלך...

מלווה בצירופי מיקרים שאתה היוצר שלהם, למרות חוסר המודעות אלהים.. אתה רק צריך להיות מודע אליהם כשהם כבר קיימים ולשאוב מהם כמה שיותר, בשלבים שמתוארים" כנעלים" יותר.. האדם מודע ומסוגל ליצור את המיקריות של עצמו... אלא שדבר כזה לוקח שנים על גבי שנים ולפחות לי יש עוד המון עד שאוכל להגיע לרמה כזאת... גם כשאדם נפגש אם אדם אחר... זה אינו מיקרי לשני האנשים יש מה ללמוד אחד מהשני ושנייהם "צריכים" אחד את השני למטרה מסויימת.. לדעתי לא חייב להיות קשר בין המטרות... יכול להיות גם זכאתה לומד מאדם מסויים.. הטרה שלך היא לא לפגוש את האדם המסויים הזה אלא את הידע שיש לו.. וכל למעשה אתה פוגש באדם מיקרי בהחלט למען ידע לא מיקרי שמסתתר בתוכו.. זאת היא דעתי. במהלך הימים האחרונים אני מנהלת שיחות עם רבים מידידי הקרובים ביותר ופתאום לכל אחד, גם אם בלי כוונה יש עיצה נורא מועילה בשבילי.. גם היא קטנה (כמו להצתייד בשקיות חימום כדי לא לקפוא מקור בכנס תנועתי) עדייןהיא ישנה.. ואני חושבת שבכל מקום ובכל דבר ובכל איש קיים משהו שיכול לעזור לך וללמד אותך... זה תלוי כמה אתה רוצה ומוכן להידע הזה. שחף.

למעלה