שאלה לדיון

qui saura

New member
שאלה לדיון

האם לדעתכם/ן לו מייק לא היה מלך היופי והתואר כפי שהיה האם היה עדיין אליל נוער באותו סדר גודל?אני בטוח שמראהו עזר לו אבל גם בטוח שקולו היה ייחודי ואפילו מבלי לראותו היו נמסים מלשמוע אותו.ראו לדוגמא את ויין ניוטון שנעשה לאליל נוער בעודו סובל מבעיית משקל או ניסים סרוסי שלא היה מלך תואר אבל היה זמר מצויין(לדעתי לפחות). אבל מצד שני, קחו לדוגמא את אלביס,קליף,פביאן וכו', האם היו אלילי נוער גם ללא מראהם ? אני אישית הייתיל וקח בחשבון את הקול כי מה שחשוב זה השיר וקול הזמר שיותר משמעותי מבחינה מוזיקלית ואילו מבחינת המיינסטרים המראה גם בעל נפח חשוב עוד יותר מהקול(ראו לדוגמא את הזמרת רוני סופרסטאר שאין לה קול מי יודע מה אבל בגלל המראה החיצוני יצרו המפיקים מעין אלילת נוער ולא שמו דגש על קולה שכלל לא מתאים לשירה,לדעתי לפחות,לא התכוונתי לפגוע במעריצים/ות של רוני ואם כן, מצטער מקרב לב).

S a t i n e

New member
לדעתי...

היופי עזר לו לו קצת, אך אנשים נשארו להעריץ אותו ולכבד אותו בגלל הזמר שהוא היה...זמר בנפש!

ממ שאלה טובה...

תראה בזכות הקול שלו לפי דעתי הוא בטוח היה מצליח...אפילו ההיא שהייתה אחראית על הרדיו אני כבר לא זוכר את השם..הבלודינית ההיא מהסרט של ארז לאופר..אמרה שעוד לפני שהיא ראתה אותו היא אמרה שהוא זמר מעולה והיא רוצה לשים אותו ברדיו.. אבל שמע אחי....איך שלא תראה את זה...היופי בחיים האלה הוא דבר מאוד חשוב...אפילו יותר מידיי חשוב....אין מה לעשות..זה מה שלפי דעתי מאוד מאוד עזר לו...

mikebrant78

New member
היי חברים, מה שלומכם?../images/Emo66.gif

לפני כחודש, אולי קצת פחות דשנו בסוגיה זו. אתם מוזמנים לדפדף אחורה ולראות את דעתי בנושא. אעפ"י כן אכתוב אותה בשנית. לטעמי, יופיו החיצוני עזר לו עד מאוד, למרות קולו המדהים והייחודי. לדעתי באותה התקופה נתנו קרדיט למי שהיה מוכשר גם אם הוא לא היה הכי יפה, לעומת היום שההיפך הוא הנכון, קודם תהיה יפה, אח"כ זמר. ולא חסרות דוגמאות... לדעתי למייק ברנט היה את השילוב המנצח, של יופי כובש, כריזמטיות בימתית וקול מן השמיים ועם נתונים כאלה אין ספק שהוא היה מצליח בכל תקופה ותקופה. המשךל יום טוב לכם1 אלעד(-:

למעלה