שאלה לדיון

amylin2

New member
מטומטמת את מטומטמת!

מה הבעיות שלך!?!? למה את כזאת מפגרת?!?!

amylin2

New member
את יכולה לקפוץ לי!

ופעם הבאה אל תשלחי את מתן עליי! אין לי עצבים עליו!

the sofa city

New member
דבר ראשון:

איימי ימטומטמת היית צריכה להוסיף תגובה למור ילדה טיפשה... ´,:{| חחחחחח ודבר שני הבנתי תחתימה שלך טוב מאוד אני מקווה שעוד אנשים הבינו...

the sofa city

New member
אני רוצה לשתף אותכם בפרצופים מגניבי

ם: איש צרפתי: :{) איש צרפתי מבולבל: ´,:{| ונירוונה: X X /\/\ אני מצאתי לבדי

amylin2

New member
את יכולה לקפוץ לי!

ופעם הבאה אל תשלחי את מתן עליי! אין לי עצבים אליו!

the sofa city

New member
אוי איזו חולצה מגניבה... בעיקרון

בגללה התחלתי לאהוב נירוונה כאילו אני שאלתי את אחותי מי זה (כי היא לבשה לו תחולצה) וקורטני לאב ידעתי מי זאת אז היא אמרה לי מי זה קורט והיא אמרה לי שהוא התאבד אז אמרתי לה משהו כמו: אם אני הייתי נשואה לקורטני לאב גם אני הייתי מתאבדת.. או משהו בסגנון כאילו משהו כמו: הוא עם קורטני לאב... מה את רוצה? את לא היית מתאבדת?

אם הוא לא היה מתאבד הם היו כבר מתפר

קים באותה תקופה שהוא כביכול רצה להתאבד... ברור שזוכרים מישהו ומהללים אותו יותר כאשר הוא מתאבד ואת זה זוכרים לנצח ומשבחים את שמו ואיזה בנאדם הוא היה... אגדה... מה שעשה אותו לכזה "אליל" ולאיש מאוד מאוד נערץ ואנשים מעריכים אותו מאוד זה חלק גדול מההתאבדות שלו..

אני לא יודעת אם נירוונה היו נחשבים

אגדת רוק... ואני לא יודעת אם היו להם אותו מספר של מעריצים, אבל לדעתי המצב מבחינת המוזיקה היה שונה לגמרי- הרי רואים שהגראנג´ ןבכלל רוק בשנות ה-90 התחיל לפרוח פחות או יותר כש-nevermind יצא והתפורר פחות או יותר עם המוות של קורט והיום יש את... well... המוזיקה של היום, ואני לא היחידה שעלתה על זה. נירוונה באמת חוללו מהפכה בתחום המוזיקה בזמנם, ואני חושבת שאם הם היו עושים מוזיקה עד היום המצב היה שונה לגמרי.

iLoveKurtCobain

New member
אני חושבת ש...

הם כן היו נשארים גדולים ומוציאים לפחות עוד אלבום אחד אבל בסופו של דבר קורט היה פורש כי הוא כבר לא היה יכול לסבול את הפרסום והיה נעלם לו מן העולם סטייל אלביס... ואז כל פעם היו שמועות שמישהו ראה את קורט ברחוב או בסופר או בכל מקום אחר...
טוב קצת נסחפתי... אבל זה היה יכול להיות מגניב

tomgavish

New member
אנשים גם ככה אומרים שהם רואים אותו

אבל זה בגלל שיש מעריצים פאנטיים שמנסים להיראות כמוהו, וקורט התכוון לפרוש לפני שהוא מת, אולי בעצם זאת הייתה הפרישה, אני אישית לא חושב שהוא התאבד, וזה גם לא נושא לדיון, אבל זה יכול להיות נכון, כי הנה ציטוט מראיון: "If we will be superstar, we will kill our carrears" יש לי שם שגיאת כתיב לא נורא, ובתרגום חופשי "אם נהיה סופר סטארים אנחנו נהרוג את הקריירות שלנו", לכו תדעו אולי זה רמז. אבל בקשר לפרישה שלו, בחקירה נתגלה ש"מכתב ההתאבדות" היה מכתב פרידה מהמעריצים שלו כי הוא רצה להיפרד מעולם המוסיקה לא שום דבר אחר. עוד סיבה למה לא בטוח הוא התאבד, ואם אתם רוצים לשמוע את כל הסיבות למה כן ולמה לא כנסו לאתר החקירה www.cobaincase.com

העניין אם מכתב ההתאבדות הוא שיש

כל מיני תאוריות והשערות..אחת מההשערות שהעלו הוא שהמכתב הוא מכתב פרידה מהמעריצים ומעולם המוזיקה.זה לא מוכח או ברור חד משמעית. אני לא שולל את כל התאוריות האלה של רצח או תאונה או כל דבר אחר שגרם לקורט למות,אבל לא מעניין אותי להתעסק בזה ממש.

tomgavish

New member
לא יודע לגבי השארות, אבל לגבי האיש

שחקר, הוא כתב באתר שלו, שהמכתב שנמצא ליד גופתו של קורט הוגדר מיד כמכתב התאבדות, אך לאחר בדיקתו שוב ושוב נתגלה שזה בעצם מכתב שמיועד למעריצים ומודיע על פרידתו של קורט מעולם המוסיקה

ש ו ק ה

New member
לדעתי

קורט באמת התכוון לפרוש מעסקי המוזיקה ואם לא היה נרצח היה הרבה פחות רעש סביב נירוונה וכמובן הרבה פחות כסף לקורטני... נירוונה בטח היו נחשבים להקה טובה אבל מכיוון שלא היו מוציאים יותר אלבומים ושירים הם היו סתם עוד להקת רוק זניחה...

Gio inc

New member
זה לא עקרוני, ולא לדיון, כי הוא מת.

ואי אפשר להסתכל על זה אחרת, כי חלק מנירוומה ומה שאנחנו תופסים מהם קשור במוות של קורט, אבל אני ינסה בכל זאת.. אני חושב שהם היו מתפרקים אחרי כמה זמן, כל אחד פונה לדרכו, וקורט מת באובר דואוס. אם הוא היה ניגמל - אי אפשר לדעת,ף כי הוא היה הופך לאדם שונה לחלוטין.

the rock girl

New member
לדעתי....

בלי המוות של קורט אז הם היו נחשבים לסתם "עוד להקה"... (בלי הכללות... פשוט נוספו המון מעריצים בעקבות המוות ... )...

למעלה