שאלה לדיון

שאלה לדיון

היום דיפדפתי בעיתון הראשי של מעריב והופתעתי לגלות כתבה בעמוד 11 שבא רשום כך: "הצעה במשרד החינוך:תעודת בגרות רק לתלמידים שיתנדבו" ארבע שעות התנדבותבשבוע ייחשבו כיחידה בגרות באזרחות התלמידים יעסקו בפעילות התנדבותית בבתי-חולים,מגן דוד אדום ,משמר אזרחי,סיוע לקשישים ,סיוע למשפחות שכולות ועוד... ונחשו מה?? רק את מכבי האש לא רשום ולמה?????אנחנו לא מספיק רשומים להיכנס לסדר העדיפויות הזה?? אנחנו רשאים להיכנס רק ל ועוד הזה!!! מה זה אפליה!!!!!!!!! מה אתם אומרים????

bluefire

New member
אמממממממממ....

אני יגיד לך תשמע גם בבית ספר שלי דיברו על זה . זה כולל את כל הפעיליות שאתה עושה במחויבות שלך אחי אתה מבין הם לא יכולים לעשות אלף ואחת רשימות של אלף ואחת דברים שעושים במחויבות האישית אז הם לוקחים ת´דברים הבולטים.

מותק, המציאות כואבת והיא כזאת....

קיימת נטייה להתעלם מהכיבוי בארץ וזה לא סוד... אנשים, בעיקר מתנדבי מד"א אוהבים לספר עד כמה אנחנו לא עושים כלום, עד כמה הם כן... הם מספרים עד כמה הקורס שלהם ארוך ורציני ושלנו לא.... בקיצור , הם מדברים המון שטויות .... הייתי מדברת יותר, אבל אסור.... אני כבר אספר לך באייסיקיו או משהו. ענבל. ואני מצרפת תמונה של משהו נחמד שעשו לכל המתנדבים בתחנה חשוב לציין שמאחורה חרטו את השם שלנו (בהוקרה מ... שירותי כיבוי והצלה יהודה שומרון ובקעת הירדן...) זה מחזיק מפתחות כזה

גם לי יש כזה!!

ובאותה הודעה, הייתי רוצה לשבח ולהלל את הכבאים בתחנה שלנו שעושים בשבילנו מעל ומעבר...

Aviad R

New member
עצוב אבל זה המצב

אבל עם כל הכבוד לפעילויות התנדבותיות אחרות שחשובות לא פחות ממכבי אש לפי דעתי. אני חושב שאם תסתכל על מספר התלמידים בהרצליה בכל מוקדי המחוייבות האישית תראה שאנחנו הבאנו אלינו את הכי הרבה אנשים מכל מוקד פעילות אחרת. אם אני לא טועה בתחילת הקורס אצלנו היו 90 צופים חדשים שזה מספר יפה מאוד.

fireman

New member
הסיבה היחידה

שמכבי האש לא הוזכרו כארגון התנדבותי בין מד"א והמשמר האזרחי היא העובדה שלשרותי הכבאות אין ארגון התנדבותי מסודר כפי שמונהג במד"א ובמשטרה

למעלה