שאלה לדיון

בלה.

נזכרתי שיש חי שבוע הבא מבחן במתמטיקה

appy

New member
אם כבר מדברים...

יש לי מחר בוחן בספרות... מישהו פה קרא את המאהב של א.ב. יהושוע

the magic

New member
כמה דברים!!

1. אני בן ואני רואה אי.אר! וצופה מושבע! 2. ברוך הבא 3. יש שחקנים טובים וכמה פחות...קשה לקבוע אבל אלה שמתבלטים לדעתי הם מארק אנתוני (8X21 יסביר את זה בצורה הכי טובה), נוח ווילי (השחקן מס´ 2 הכי אהוב עליי בהוליווד), ופול מקרנה (נראה לי שזה השם משפחה שלו, קיצר - רומנו).

שאלה קשה!

מאוד קשה אם זה הי תלוי בי הייתי מחלקת אמי לכל אחד אז אני אציין כמה מהשחקנים הכי טובים אל תאלצו אותי לבחור! - נוח- במיוחד ב"ביונד ריפייר" עם המבט הזה שלו שבגללו אני החברה והמייסדת של מועדון אלו"מ, גם ב"שודדי עמק הסיליקון" הוא היה גדול. - מאורה- כל ההבעות שלה לכל מצב שיש, איך שהיא באמת נראית כאילו היא מאוהבת בקרטר כשהיא מסתכלת עליו, עכשיו אני מקימה את מועדון אלמט"מ (אמי למאורה טירני מיד!) - לורה אינס- קרי היא דמות ממש אמינה ומורכבת שהתפתחה עם העונות ולורה מוסיפה לה נפח אישי ופלפל. - אנתוני אדוארדס- היחיד בטלוויזיה שהעציב אותי יותר מהמוות של אמא של במבי! - עוד שחקנים: ג´ורג´ קלוני, ג´וליאנה מרגוליס, פול מקריין ובטח שכחתי כמה בינתיים...

appy

New member
לא רציתי להתחיל נושא חדש - אבל..

מצאתי אחלה תמונה, שאני חושב שלא מופיעה בגלריה
. זה צוות הסדרה משנת 2000 בחדר הסגלגל (לא סט של החדר הסגלגל, שאירגן להם ג´ון וולס. זה הדבר האמיתי
). שימו לב איך כולם מחייכים, חוץ מאריק לה סל. זה מדהים! חשבתי שפיטר לא מחייך כחלק מהדמות, אבל מסתבר שפשוט לשחקן אין את היכולת המוטורית!
אני אוהב לראות את פיטר מחייך, זה נדיר...

למעלה