שאלה לדיון

droriko

New member
שאלה לדיון

כידוע לכם ישנה הצעה נאצית ,שהפכה פופולארית בקרב הציבור, שטוענת שצריך להתייחס לבעלי פרופיל 21 כאל מצורעים ולשלול מהם את כל זכויות האזרח שלהם (ביניהם גם רישיון נהיגה והזכות לבחור ולהיבחר) כל זאת כמובן תוך כדי התעלמות מאם הסיבה לשיחרור היתה מוצדקת או לא (כמו האימרה הידועה " כשצריך לחתוך אז חותכים, בלי לשאול שאלות ") השאלה היא מה דעתכם בנושא , וגם האם יש לכם מושג לגבי עמדת המפלגות לגבי הסוגיה?

droriko

New member
אני יודע לגבי כמה מפלגות

מרצ מתנגדת (בתור מפלגה הומנית ) ישראל ביתנו תומכת, כמה מפתיעה כמדוברת במפלגה עם מאפיינית נאצים לצד פאישסטים (הם כבר הגיעו ל-18 מנדטים בסקרים אלוהים ישמור!!) כנ"ל המפלגות הימין הדתי המשיחיות וההזויות בקשר לליכוד , אני לא יודע רשמית, אבל יש לי הרגשה טובה שהיא תומכת

אין שום הצעה כזאת, גם לא מצד ליברמן.

יש לכל היותר מכבסות מילים שנועדו למשוך כמה קולות פאשיסטיים. זה הכל. מי שעורק מהצבא נושא בעונש קבוע בחוק, ומי שפטור משירות צבאי פשוט פטור, בהגדרה זה מוצדק (אם ניתן להוכיח כי זה לא מוצדק הפטור עשוי להפסל והוא אף עשוי לעמוד לדין על קבלת דבר במרמה, להלן "דתיות" ), וכל פוליטיקאי שרומז למשהו אחר סתם מנסה להלהיט ולהלעיט קולות פאשיסטים. אין שום סיבה להתייחס לזה ברצינות, כי זה רק נותן עוד תשומת לב לאותם הפוליטיקאים ע"ע ליברמן.

למעלה