שאלה לדיון

דיאבלו

New member
שאלה לדיון

יש לי חברה טובה מאוד בחיים אנחנו מכירים כבר כמעט 10 שנים ואני הייתי הראשון שלה בחיים. כשהיא היתה בת 16 היינו חברים כחצי שנה ואז נפרדנו . מאז אנחנו בקשר מאוד טוב ובזמנים שאני בלי קשר מחייב וגם היא בלי, אנחנו מוצאים עצמינו יחד בלי להתחייב אחד לשני. מין סוג כזה של יזיזים. בדרך הזו אנחנו חיים כבר 10 שנים וזה סידור נוח לשנינו. הבהרתי לה יותר מפעם אחת שאם נחזור להיות זוג, אנחנו נריב ונפסיד את הבחרות והאמון ביננו. בשבועיים האחרונים היינו כמעט כל יום ביחד (היא נסעה איתי לח´ול) וביומיים האחרונים היא יותר מרמזה לי שהיא כן רוצה קשר מחייב בין שנינו. אין לי מושג אין לצאת מזה, יש לציין שבזמן שאנחנו מתראים, שנינו מחוייבים לא לשכב עם אחרים ולא משום בגידה אלה משום מחלות וכד´. זרקו רעיונות די. נ.ב :יש ביננו הסכם שאם היא תגיע לגיל 30 בלי להתחתן, אז נביא ילד ביחד וזה אומר נישואים מבחינת שנינו.

שאלה

אתה רוצה אותה כאישתך לעתיד? אתה רוצה לחלק איתה את שארית חייך? ועוד שאלה רצינית.. בוא. בוא למטה קצת.. זה בסוד.. שם עוד לא היינו.. כמה עולה אצלך זרע לעיבור או שצריכים להיות חברות שלך כדי להתעבר? תגיד לי. השגעת????????????????????? אתה הולך לקשור חייך עם מישהי בצורה הכי מחוייבת שיש רק מתוך הבטחה של שני צעירים נטולי אחריות שלא חשבו באמת על העתיד ומשמעות הדברים שהם הבטיחו?? עכשיו! בנקודה של היום! לא של אותו יום שהבטחת לה.. היית מבטיח את אותו הדבר שוב?? שלא תעשה שטויות, ילד!

דיאבלו

New member
למכירה זרע יד ראשונה מרופא

פחחחחחחחחחח הבטחנו זה לזו, ברגע של חולשה............. לא , סתם, גם היום אני עדיין מוכן לזה. כי אם אני לא יתחתן עד שהיא תגיע ל 30 (ואני כבר יהיה 32 ) אז אין לי שום בעיה להביא איתה ילד. זה לא אומר להתחתן (במובן המלא של המילה) אלה להיקשר לכל החיים ואין לי שום בעיה עם זה. די.

הבנתי..

עשה לה ילד. ואחר כך תתחתן .. ותביא ילדים "משלך" לעולם.. איך תרגיש האישה שאתה אוהב והתחייבת כלפיה? איך ירגישו "הילדים שלך" כשידעו על "האח/אחות מעיבור" שלך? זו חתיכת התחייבות, די. תחשוב על זה טוב..

וחוץ מזה....

אתה לא עושה שום ילדים לפני שאתה ואני עושים דיון מעמיק בנושא. ......לא החלטתי עדיין אם מתאים לי להיות דודה כ"כ מהר....

חהההההההההה.. תזהרי ממנו..

הוא מרביע מקצועי
ככה. בין נייר טואלט לטמפונים - מי יודע?!
פסי <רעה! רעההההההההה!! פויה!> נ.ב. מזל טוב לאחותי על הציון הגבוה במבחן
גאה בך, אחותי!

...חחחחחחחחח....

הצחקת אותי...... אני?...אני צריכה להיזהר ממנו..???? אולי, כדאי שהוא יזהר ממני.....חשבת על זה?

מממממ..

צ´מעי.. בזמן האחרון גם נקבות בטיטולים נכנסות לו להריון.. אז אי´פשר לדעת

galgalit

New member
דיאבלו...

האמת...מסובך... אני יכולה להבין אותה (כשנמצאים יחד באופן אינטנסיבי, עולים לפעמים רגשות, שאולי היו שם, אבל לא באו לידי ביטוי קודם), אבל גם אותך (מה פתאום היא משנה משהו שהיה מוסכם ביניכם במשך תקופה כל כך ארוכה). הכי טוב לדבר על הדברים. ככה לערוך שיחה גלויה נוסח: "תראי, אני מרגיש שאת רוצה משהו שאני לא מסוגל לתת לך אולי כרגע ואולי בכלל". אבל לפני זה תברר עם עצמך אם אתה באמת לא מעוניין, כי אולי בכל זאת היא פורטת לך על נימי הרגש...נו, אתה יודע, אלה המוצנעים עמוק עמוק בפנים. בכל זאת, קשר של עשר שנים לא הולך ברגל... חוצמזה, אתה כל הזמן חושב על מה תפסיד אם תיתן צ´אנס למשהו רציני יותר ביניכם. חשבת אולי על מה תרויח???

דיאבלו יקירי....

כשאתה ממש רוצה להבהיר משהו-מי כמוך יודע ויכול לעשות זאת בצורה הטובה ביותר???? אתה זוכר את השיחה שהיתה לנו בביתי על מחויבויות וכאלה?? נתת אז נימוקים משכנעים(ואני בכלל לא הייתי צריכה אותם לעצמי.פחחח)אזי על אותו משקל-שב עימה, הסבר נא גישתך-ואם יש שכל בקודקודה-היא תבין!!! ולגבי ילד- ילד לא אמור לבוא לפני זוגיות או על חשבונה-קודם בונים זוגיות ואח"כ מביאים ילד! אתה לא יכול לקבוע מראש:"גיל שלושים"-ואם בגיל שלושים עדיין תרצה להישאר בסטטוס הנוכחי???? תן לזמן לעשות את שלו..... וגם לגבי קביעות עובדות מראש-אמרתי לך בעבר את דעתי-כשהרגש מעורב קשה מאוד לבצע החלטות שנקבעו מבעוד מועד!!! מי כמוני יודעת......

dona flor

New member
פתחת את הנושא לדיון לכן...

אני מרשה לעצמי להיכנס בדלת פתוחה חשבת על זה שאולי בגלל שיש לכם אחד את השני בצורה מזדמנת ולא מחייבת זה אולי מה שחוסם אותכם לקשר מחייב עם אחר/ת? אם כבר ניסית את הקשר הזה ולא מתאים לך אז למה אתה בוחר להיות מחוייב אליו בעתיד? נכון אין לי תשובות אבל אולי דרך השאלות שלי תצליח לענות לעצמך... בהצלחה וגם לך יום כתום dona flor

יש בזה המון..

לא רוצה להתחייב לאישה אבל מוכן שהיא תהייה אמא לילד שלו.. אם הילד רוצה ילד - שיתמסד. לרצות/לקיים הבטחה לחברה זו לא סיבה להביא ילד לעולם. זה לא שהוא הבטיח לה שיעצב לה בעצמו תסרוקת חדשה! זה ילד! די - אם היא לא חשובה מספיק בחייך כדי למסד איתה את הקשר, איך אתה יכול לקשור עצמך אליה בכבל הכי חזק שיש בעולם?! נישואים עוד אפשר לפרק.. אבל ילדים..

דיאבלו

New member
הילד רוצה ילד????

אהבתי את הניסוח חחחחחחחחחחחחח פסי יקירתי, אני כבר (לצערי) לא ילד. אני נער ילדותי או מבוגר נערי אבל לא ילד.
די.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif הבנתי נכון?

אתה לא רוצה לחזור לקשר של זוגיות איתה, כי - "אם נחזור להיות זוג - אנחנו נריב ונפסיד את החברות והאמון ביננו". אז אתה באמת חושב שלהביא ילד לעולם ביחד, ולהינשא - (שאומר לקשור את החיים שלך בשלה בקשר רישמי) - זה מה שיגרום לכם לא לריב, ולא לאבד את האמון והחברות שלכם? ולגבי השאלה שלך גופא - מה הקטע? מה רע במתכונת של מערכת היחסים העכשווית שלכם אם טוב לכם ככה? (רק שלדעתי [הלא נחשבת] מערכת מסוג זה מפריעה בעליל למציאת ובניית קשר עם בני זוג אחרים). אם המתכונת הנוכחית לא מתאימה לה, והיא רומזת בגדול שהיא מעוניינת בקשר רציני שוב, לא נותר לך אלא להחליט מה *אתה* רוצה. אוהב אותה? רוצה את הקשר הרציני איתה? - אז תיענה בחיוב. לא רוצה? תגיד פשוט - לא מתאים לי. רק תזכור- עזוב חישובים. עזוב שיקולים. עזוב הבטחות. לעולם, לעולם אל תינשא אלא מתוך אהבה ממש. תשמע לי. זה צץ, ועולה, ונובר, ומעיק, ומציק ולא נותן מנוח. אם לא אחרי שנה-שנתיים, זה יצוץ בעוד 8-10 שנים. היתה לך הזדמנות לקרוא כאן השבוע, הודעות של שני גברים חמודים שזה קרה להם, והם מודים בפה מלא, שלמרות, ועל אף הכל - גם היום הם ממשיכים להתפשר,,,, (וזה עדיין לא אומר שגם אם מתחתנים מאהבה אמיתית - יש אחריות לכל החיים). תחשוב היטב אם היית רוצה לחיות חיים של התפשרות,,,

piter pan

New member
ענו לך בפירוט וכל שנותר לי הוא לאמר

לך: תן לעצמך סטירה , או עדיף אפילו בוקס - תתעורר, ומהר !!! אתה לא מודע למה שאתה סל כנראה וכדאי שתחחשוב היטב. ילד זה לא חתול וגם לא כלב. ילד זה איש. שיהיה אדם בוגר ויגדל עם אבא ש"הגיע להסכם" עם אמא שאם היא לא תגיע לגיל.... אתה נורמאליייייי ??????????????????????? כדאי שתתעשט ומהר. אל תשקול אפילו להביא ילד ו/או להנשא אם אינך חש בכל ליבך או לפחות ברובו , שזו אישה שאתה אוהב ושאיתה אתה רוצה להזדקן.

אטיוד5

Active member
סלח לי ,די

זה נשמע ממש די(בילי). אם אתם לא יכולים להתחייב בלי לריב עכשיו, למה תוכלו לעשות את זה בגיל שלושים? ובכלל, איך אתה יודע שלא תצליחו שלא לריב? אולי לא שמעתי טוב, אבל זה נשמע ככה: את תחפשי לך מישהו, ואני אחפש לי מישהי, ואם לא נצליח עד גיל 30-32, אז בלית ברירה נתחבר, כי לא מצאנו משהו יותר מתאים לנו, נתחתן ונביא ילד. בגלל זה מתחתנים? כאילו, כפשרה, בלית ברירה כי הגיע הזמן? כמו שאמרתי קודם, וסליחה שאני אומר את זה שוב, זה נשמע די(בילי). אני מקווה מאוד שפרשתי/הבנתי לא נכון.

מזיינים לך את המוח?

פתאם אתה נראה ילד אמיתי. אבל אתה לא באמת כזה. סתם מתבלבל לך. פתאם גם אתה לא יודע לומר "לא". מציע פה לאחת לומר "לא" למנהלת. קצת אסרטיביות. לפעמים מפסידים בגללה אבל לפחות חיים עם האמת. תקשיב, תחשוב ותזרום. רוצה להפגש על כוס קפה? דניאל

למעלה