שאלה לדיון!

sivani

New member
שאלה לדיון! ../images/Emo9.gif

והפעם,קצת ישראליות
מה אתם הכי אוהבים: שווארמה,פלאפל או סביח?

ערפדי

New member
.....!

הסביח של גלעד ברמת-גן , איזה שולט !!!! אפילו הוא שם לך מלא רוטבים והמבחר ... ענק !!!! סביח גלעד - כי בשביל ויטמינים , אוכלים כשר

Pidimenopolis

New member
בלי שום ספק...

פ ל א פ ל
אין, אין על פלאפל. הפלאפל כאן מסריח. יש להם איזה Pitta Inn וזה אמור להיות אוכל ישראלי ושיט. וזה נורא פופולרי והכל. בעעעעעע. הם לא יודעים שיט.

EROTOMANIA

New member
.................

שווארמה.... קשה לי לבחור בין שווארמה לפלאפל.. אבל שווארמה דווקא, על כל ה"חומס סלט צ'יפס" בלה בלה..

Gaily Trinity

New member
../images/Emo132.gif

סביח זה פיכסה (אסור להגיד איכס על אוכל... סביח זה לא אוכל זה פיכסה ולא אמרתי איכס אמרתי פיכסה ) שאווארמה זה לא צימחוני...
ופאלאפל יכול להות ממש טעים אל גם מממממש לא...

Odish16

New member
ברור ש...

שווארמה!! זה כזה אדיררררר..אחחח,הגעגועים לשווארמה בלאפה.. לעומת זאת..פלאפל, לא אוהבת..יש לזה טעם מוזר.

justnoa

New member
אממ

פלאפל למרות שזה לא ישראלי ולמרות שאני אוהבת את זה עם צ'יפס פלאפל מילת המפתח לא ממש יודעת מה זה סביח מישהו???

סביח אייייייי איזה טעים!

סביח זה אוכל עירקי
שאוכלים בד"כ בשבת בבוקר... זה חצילים מטוגנים עם ביצים קשות בפיתה עם עגבניות ומלפפונים ובצל (מממ הכי טעים זה הבצל!) עושים את הבצל מתוק. מוציאים ממנו את החריפות והוא יוצא מלוח ומזה טעיםםםםם, החצילים המטוגנים זה סתם גועל... אני לא אוהבת...אייייי... אני מתגעגעת לסבתא... למרות שלפעמים לאמא יש חשק והיא עושה סביח של שבת... (אבל בואו נודה בזה, היא לא טובה כמו סבתא...)
אז זה סביח...

עאלק!

הרשי לי לגחך!!! העיקר היית בולעת את זה אצלנו בימי שבת בבוקר! אנא שתקי ואל תעני יותר!!! אה וגם שווארמה שולטת!! מממ... ברבמ"ד (בקרית מוצקין) היתה שווארמה שולטת! שהיינו נוסעים פעם בשבוע עד לשם מביאליק כדי לקנות שווארמות...

למעלה