שאלה לדיון

ענת333

New member
שאלה לדיון../images/Emo70.gif

טוב יש לי שאלה עבורכם, אם הייתם צריכים להראות פרק אחד מכל הסדרה למישהו ע"מ לגרום לו להתאהב באופן עיוור בה, איזה פרק הייתם מראים, ולמה?

RIPPER

New member
שאלה קשה מאוד

אני הייתי בוחר את האש עונה 4 אבל עונה 3 יותר יפה בעצם כולם טובים כמו שאמרתי בחירה קשה מאוד

lublu

New member
ללא ספק..

בלי ספק, זה יהיה הפרק שבו אנג´ל נהיה אנושי, אבל הוא צריך להחזיר את הזמן אחורה, ואז באפי אומרת לו: "There´s not enough time!!! I´ll never gorget.. I´ll never forget.." ואז היא שוכחת הכל כי הוא החזיר את הזמן אחורה.. הפרק הכי יפה אי פעם!!!

enya

New member
גם אני...../images/Emo68.gif

הייתי בוחרת בפרק האש מעונה 4 למרות שכל הפרקים של באפי מהפנטים ולמי שלא מתמצא כ"כ בסידרה יהיה קצת קשה להבין חלק מהדברים

buffstar

New member
באמת שאלה קשה!

אני גם לא יודעת איזה פרק להראות לחברה שלי כדי שהיא תתאהב בסדרה חשבתי על "becoming2" הפרק שבאפי הורגת את אנג´ל ועוזבת את העיר לפי דעתי זה הפרק הכי יפה של באפי (כולם מדהימים)

max2k

New member
restless

restless הפרק כל כך עמוק שהוא כבר יצירת מופת. הוא לא באמת חלק מן הסדרה אני מתכוון הוא לא עלילתי- הוא פשוט שונה ומשקף את הגאונות של ג´וס. יש גם בפרק הזה כל כך הרבה סימליות שכדיי להבין אותו הם יהיו חייבים לצפות בעוד פרקים ואז לפני שהם ידעו מה קורה להם- הם מכורים.

זה הפרק האחרון שהייתי בוחרת!

Restless הוא אמנם יצירת מופת מכל הבחינות. א-ב-ל, זה פרק שגם למעריץ אובססיבי *רגיל* של באפי קשה להבין חלקים ממנו, בגלל שהוא כל כך מוזר. אז אני בכלל לא רוצה לחשוב על התגובה של בנאדם שמעולם לא ראה פרק בבאפי. הוא יחשוב שזהו פרק טיפוסי בסדרה, ולדעתי לא ירצה להמשיך לראות. הפרק הראשון שהראיתי לחברה שלי היה Becoming 2 שגם לדעתי הוא ה-פרק, בהא הידיעה, בכל תולדות באפי. פשוט מקסים. לא חשבתי שהיא תתמכר לסדרה (וכיום היא כבר מכורה...), אלא סתם רציתי שתראה על מה אני כל הזמן מדברת. מה אני אגיד לכם?! זה עבד. עם קצת הסברים, ורקע, אפשר להראות את Becoming 2, בשקט. הפרק הראשון שאני ראיתי בבאפי, הוא Enemies, בעונה ה3, פרק נהדר גם כן (אחח... באפי-פיית´ והדיאלוגים המעולים שלהן). אחרי שראיתי את הפרק הזה, ביקשתי מחברה שלי לראות עוד הרבה פרקים של באפי בלילה. אז מתוך ניסיון אישי, לדעתי אפשר גם להראות את הפרק הזה.

Gilmore Fan

New member
אני הייתי מראה את

הפרק שבו קורדיליה הביעה את המשאלה- זה עם היקום המקביל. איזה פרק מ-ד-ה-י-ם
יכול להיות שצריך קצת קרע בשבילו, אבל עם קצת הסבר זה לא בעיה. וכמובן שהייתי מראה מיד לאחר מכן את "פרק ההמשך" של זה- עם וילו הערפדה שחוזרת ליקום שלהם. שני פרקים ממש מהממים

ענת333

New member
אני דווקא...

הייתי בוחרת את NORMAL AGAIN מהעונה השישית, אני יודעת שלא כולם פה בפורום ראו את הפרק הזה עדיין, אבל זה פרק פשוט מדהים, אחרי שרואים אותו לא מבינים מה העלילה האמיתית של הסדרה, וזה פרק מהעונה השישית! אחרי כ"כ הרבה דברים שקרו בעולם שנוצר בסדרה הזו, לא לדעת אם הבמאי התכוון לעבוד על הצופים או ליצור באמת עולם שלם של הסדרה, זה, וואו! איך אפשר לעשות כזה דבר? זה משאיר אותך עם פה פעור, במיוחד בגלל שאתה יודע שהסדרה כבר רצה שש עונות

sour girl

New member
מישהו שם לב...../images/Emo58.gif

שבפרק טד אז יש חלק שהוא רואה את היומן שלה ואומר לה שהוא יתן לאמא שלה לקרוא ויסגרו אותה במוסד על זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש היה הפרק הזה.. **********************************************************************

Lizz

New member
מניסיון

dead man´s party טוב למתחילים, ואם הם מרשים לך להראות להם שני פרקים, becoming 1+2 אם כי זה תלוי באילו עונות אתם תומכים יותר

Lion_Heart

Well-known member
אכן קשה להחליט

יש המון פרקים כל כך יפים כגון hush the replecent grave the zepo superstar

למעלה