שאלה לדיון

TEENAGER1

New member
שאלה לדיון../images/Emo68.gif

מכירים את זה שתקוע לכם חלק קטן משיר בראש, ובמשך מלא זמן אתם מנסים לגלות איזה שיר זה ודי מתחרפנים בדרך? אז זה קרה לי השבוע, הייתה לי בראש שורה מאיזה שיר, שנים ניסיתי להבין מאיפה היא וחשבתי שאני משתגעת, בדבר אחד הייתי בטוחה - זה שיר של גלעד והוא לא מופיע באף אחד מהדיסקים שלו! ו.. פתאום נזכרתי איזה שיר זה, וזה בכלל שיר ששמעתי פעם אחת בחיים ולא יצא עדיין בדיסק ולכן לקח לי כ"כ הרבה זמן לעלות על העניין. אז בעצם אני חותרת לשאלה הבאה: האם הקול של גלעד דומה קצת לקול של בעז בנאי או שזו רק אני?!

TEENAGER1

New member
יצאתי לא מובנת

בקיצור, השיר שהיה תקוע לי בראש בכלל לא היה שלו, אלא שיר של בעז בנאי, אבל משום מה הייתי בטוחה שזה שיר של גלעד ומכאן צצה השאלה

המממ.. בעז בנאי וגלעד?!

יש משהו ממש קטן ,לשניהם יש קול צלול כזה (אפילו אני לא בטוחה שזו ההגדרה אבל..) במקרה הספציפי הזה אני אלך על זו רק את ואגב את , מתי אני רואה אותך? יש לי עוש שי להביא לך

TEENAGER1

New member
same question

אולי מר ג. שגב יחליט להופיע בירושלים וזו תהיה הזדמנות ראויה להיפגש (אפשר גם סתם ככה על כוס קפה).

הצחקת אותי מעט

אולי מר ג.שגב יחליט להופיע בירושלים.. nice one כוס קפה כבר יותר הגיוני ולא צריך תמיד הנהלתה!

איף

New member
אני ממש ברגעים אלה מאזינה ל"תנופה"

אני לא יודעת אם זה בגלל שאני מנסה למצוא דמיון לקול של גלעד או לא....אבל יש דמיון כלשהו.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגם אני מצאתי דימיון!../images/Emo2.gif

בהתחלה כששמעתי הייתי בטוחה שזה שיר חדש של גלעד שגב אבל דווקא מהר מאוד שמתי לב שלא.. יש קטע שזה ממש ממש דומה אבל בכל השיר לא כ"כ.. כשהוא אומר משו עם "אוכל שוב מתוקים.." חחח

למעלה